- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 46
inşallahhh çok teşekkür ederim. Ne biliyim herkes olumsuz konuşuyor etrafımda. Kalitesiz yumurta olabilir, çocuk sakat olabilir vs vs vsSiz ve esinizin saglikli iseniz neden olmasin. Allah isyeyen herkese nasip etsin hayirlisiyla
Testinde ikinci çizgi mi sizin kafanıza takıldı orasını anlayamadım da?Merhaba arkadaşlar
Adet günüm bugün iken yumurtalama testim henüz bu şekilde.3 martda 12 mm olarak yumurta ölçülmüştü.Şuan sizce normal mi bu durum ?
Devlet hastanesi mi egitim arastirma mi yoksa universite hastanesinde mi yapiliyor asilama acaba?bende gidecegim ama hangisine bilmiyorum nasil gidiliyorEvet ben film mi de bedava çekildim. Araştırma hastanesi var burada devlet yani Aşılamayı da bedava yaptırcammerak ettim ne kadardır baba olmak istyr hiç ona darılma öyle birisi olması çok güzel ilgili adam bunun kötü yanı yok sen kandırmaya bak ikna etmeye bak yaza birşey kalmadı
ben kullanmıstım yapın bence söküp atıyor bırde maydonoz ıcmıstı benHamile olanları tebrik ediyorum Allah analı babalı etsin
enfeksiyon için soğan suyu içen var mı aranızda ? adet olsam ilk onu deneyeceğim bak Allah’ın işine çocuk düşündüğümüz ay bekle bekle adette gelmiyor öncelikle herşeyin hayırlısı
Peki hemen catlamasi normalmi ki burda üç gün falan köyü çizgisi olanlar vardı benim bugunumu değerlendirmem gerekir şimdi acil mi yoksa akşam gecmi olur ben sonradan gorme olunca ne yapacam sasirdim
Normal akşam değerlendir benim de bi buçuk günde çatladıPeki hemen catlamasi normalmi ki burda üç gün falan köyü çizgisi olanlar vardı benim bugunumu değerlendirmem gerekir şimdi acil mi yoksa akşam gecmi olur ben sonradan gorme olunca ne yapacam sasirdim
Baktırdım canım 14 ünde 218 idi bugün 465 çıktıcanım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın. benimde 4+6 gözüküyor.
bugün kan verdim kendim betam bugün 438 çıktı. sen baktırdın mı.
doktorumu aradım söyledim 10 gün sonra çagırdı ilk kontrole.
hemen gitsekte gözükmücek.
betanın 2000 üzeri olması lazım gözükmesi için.
Sen birdaha yaptıraçakmısın canım bhcg ben iki kez baktırdım yeterli midir bende 10 gün sonra falan giderim Dr a o zamancanım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağ salim kucagımıza aldırsın. benimde 4+6 gözüküyor.
bugün kan verdim kendim betam bugün 438 çıktı. sen baktırdın mı.
doktorumu aradım söyledim 10 gün sonra çagırdı ilk kontrole.
hemen gitsekte gözükmücek.
betanın 2000 üzeri olması lazım gözükmesi için.
Hayırlı olsunKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
Öyle canım bakalım akşam ya da yarın sabah çıkar sanırım sonuçlar size de danisirim çok sağolun inşallah temiz çıkar inşallah bir sorun yoktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahsakinnn sakinn olalım bosna stres yapma malesef doktorlar böle bırsey yoksada öle haretler yapabılıyrolar bız yanlış anlayabılıyruz yarın ola hayrola
Yani ben şöyle anladım canım bence yumurta göremedi ya da çok fazla gördü ve pkostan şüphelendi. Hayırlısı olsun ya dediğin gibi inşallah normal çıkar ben yarını bekleyemem zaten çıkar çıkmaz yazarım buraya daBence görmekle alakali değildir istemesi hepsine bakmak içindir çünkü hormon testlerinde amh de bakiyo Dr bu normal sıkıntı etmene gerek yoktur yarın normal çıkar inşallah
2 gün sonra tekrarlıcam nasipse canım sonra doktora gidicem 25 ine randevu aldım.Sen birdaha yaptıraçakmısın canım bhcg ben iki kez baktırdım yeterli midir bende 10 gün sonra falan giderim Dr a o zaman
Sen bi kere mi baktırdım canım hayırlı olsun tekrardan2 gün sonra tekrarlıcam nasipse canım sonra doktora gidicem 25 ine randevu aldım.
gayet güzel artmış canım sen doktor kontrolüne gitsen yeterli bence maşallah subanallahBaktırdım canım 14 ünde 218 idi bugün 465 çıktı
bugün ilk defa baktırdım canım sabah 438,35 çıktıSen bi kere mi baktırdım canım hayırlı olsun tekrardan
Hayır çünkü hiç pik görmedim hep böyleydi ve eşim yurtdışından yeni geldiği için geçen haftaki pazartesiden beri değerlendirebiliyoruzGebelik testi yapmadın mı peki?
Yani adet öncesi günlerde böyle olması kafama takıldı hiçbir problemim yok ikenTestinde ikinci çizgi mi sizin kafanıza takıldı orasını anlayamadım da?
Adet olursam inşallah deneyeceğim nedense eskiden de varmıydı hiç dikkat etmedim bayağı yoğun akıntım var ama hiç bir belirti yok hafif sarımtırak oluyor bazen beyaz denemekte fayda var herhaldeben kullanmıstım yapın bence söküp atıyor bırde maydonoz ıcmıstı ben
Şimdi size şöyle açıklayayım. Bu hastane ordu (Sağlık bakanlığı - Ordu üniversite eğitim ve araştırma hastanesi)adı altında bir hastane kadın yani bizim devlet hastanemiz var ama orada kadın doğum bölümü yok. Kimisi devlet kimisi araştırma diyor adına. Konunun şu kısmına geleyim film çekildim benden ücret alınmadı doktorum böyle birşey demedi sonra bana msj geldi şu günde olan işte ordu eğitim ve araştırma hastanemiz tarafından karşılandı diye. Demek ki dedim bunlar bir çatı altında devlet ile. Şimdi ise aşılama mı yine bu hastane yapacak nasipse bat günümü bekliyorm. siz olduğunuz yer neresi ise araştırın bunu devlet varsa oraya araştırma varsa oraya sorun soruşturun. Ben tesadüf üzerine doktorum bunu çekicem deyince oldumDevlet hastanesi mi egitim arastirma mi yoksa universite hastanesinde mi yapiliyor asilama acaba?bende gidecegim ama hangisine bilmiyorum nasil gidiliyor
Adetiniz ne zaman ki?Yani adet öncesi günlerde böyle olması kafama takıldı hiçbir problemim yok iken
Her bunye farkli olabilir herkesin beta artış degeri farklidir doktorun ile görüşseydin keşke o daha iyi bilgi verir belki gec döllenme olmustur 2 gün sonra kan testini tekrarlaman gerekiyor yukselme olursa sorun olmadığını gosterir tek bi teste genelde doktorlar var yada yok demiyorlarKızlar hamileyim bende reglim 11 gün geçmişti daha önce tüp bebek tedavimle negatif olmuştu o yüzden gecikmeye çok umursamamıştım. Degerim 200 çıktı çok mu düşük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?