- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Canım hiç belirti oldu mu pekiKızlar dün sabah ilk idrarla test yapmıştım yaa belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı demiştim. Bugün de sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Sonucum çıkmış 24.2.. adetime daha 5 gün vardı gözlerime inanamıyorum yaaa aşağıya resmini attim
Ebrudan almadınmı testiBilemedim bildiği birşey var demek ki zaten o bazı testleri yorumlamıyor da. Bende strip kullanmıştım zaten ondan cvp verdim diğer testin olsaydı birşey demeyecektim çünkü kullanmadım.Herkesin bir düşüncesi var saygı duyarım ama ovulasyon testleri öyleyse eğer sıkıntılı ise piyasada satılmamalı yani bilemedim kafam karıştı. Sen hiç öyle düşünme testine devam et bir silik bir pik çıkacak mı bak strip olandan varsa eğer. Onu merak ettim açıkçası.
Evet canım.
Kim canım?Ebrudan almadınmı testi
Ebruya sormuş bu testi yorumlamıyorum demiş ya arkadaşa ona sordum aslında canım bende ebrudan alıyorum testi merak ettimKim canım?
Aminnn insallahhhİnşallah çook teşekkür ediyorum cuma gününe randevu aldım inşallah tekrar hcg bakılacak , Allah isteyen herkese nasip etsin
Soramadim canım ya sorsam da şimdi bir şey söyleyemem sonuclar çıkınca bakalım diyecek bir doktordu öyle gibi geldi. Evet çıkınca atacağım burdan da inşallah temiz çıkar. Sana da geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötü oluyorEvet canım.Geri bulup yazacaktım sana birazcık baş ağrım var gibi de sayıklıyorum k.bkma doktora neden sormadın lütfen doktora herşeyin sor dinlep çıkma sonra kafanda soru olmasın takıp kendini üzüyorsun. Ayrıca her amh istenince düşük olacak kötü sonuç gelecek diye birşey yok güzel düşün güzel gelsin birde adet günün duygusalsindir birazcık daha üzme kendini bir sonuç gelsin yapma kendine bunu birde sonuçlarını nabız dan takip et çıkınca yolla bakayım nasıllar
kızlar bırsy soyleyın bu test bole cıkıp sonradna adet gorenler off ya suan buna bıle mutlu oldum :)Eki Görüntüle 2802833
Kızlar öncelikle hamıle degılım sadece birşey geldi aklıma biri bana soylesın lütfen 2 ay önceki testim bu reglıden 2 önce yapmısdım ee şimdi geldi aklıma yani ben belkıde hamıle kalabılıyorumdur bırı bana demıstı burdan kımyasal mı gecırdın acaba diiye yaaa suan bi umut doldu içimmm
Olabilir canım belki de kimyasal gecirmissindir çizgi var çünkükızlar bırsy soyleyın bu test bole cıkıp sonradna adet gorenler off ya suan buna bıle mutlu oldum :)
var demi canımmm offf cok mutlu oldum ya :) belkıde bıse yoktur ıkımızdedeOlabilir canım belki de kimyasal gecirmissindir çizgi var çünkü
Haklısın galiba.Soramadim canım ya sorsam da şimdi bir şey söyleyemem sonuclar çıkınca bakalım diyecek bir doktordu öyle gibi geldi. Evet çıkınca atacağım burdan da inşallah temiz çıkar. Sana da geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötü oluyorneden kusura bakayim seni kendime yakın gördüğüm için etiketledim seni de
Anladım canım onun testleri başka ondan almamışEbruya sormuş bu testi yorumlamıyorum demiş ya arkadaşa ona sordum aslında canım bende ebrudan alıyorum testi merak ettim
bende hamilesin sandım değilmişsinvar demi canımmm offf cok mutlu oldum ya :) belkıde bıse yoktur ıkımızdede
Cumadan beri deniyorum canım cuma yaptığım erken gebelik testinde aşırı aşırısı silij bir çizgi vardı normal testte yoktu dün yaptığım erken gebelik testinde yoktu bugün ki de aşırı silik anlamadım gitti ay da testler yanıltıyorbnce kaseti dene birde çünkü 1 günle bile fark eder
Moralinizi bozmayın bence. İnşallah iyi çıkar sonucunuz. Yaşınız kaçBir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldu
Markası ne canım testlerinEvet bu benim kullandığım testlere güvenilir değil dedi bı çatlama gösteriyor bı tekrar pik gosteriyormus
ınsallah ınsallah canım cok sagol ben şey yaptım yabende hamilesin sandım değilmişsinbayağı bayağı çizgi var ya . bence sen bu takviyelerle bir kaç aya hamile kalırsın cnaım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHaklısın galiba.Neyse hayırlısıyla çıksın sonuçların Aslında aşırı ağrımıyor burnum tıkanık o da inceden sizi yapıyor gibi çok halsizim kırılıyor vucudum hasta olacam belki de onun için böyleyim bu arada teşekkür ederim yakınlığın benim için benim için sende öylesin
27 ye yeni girdim teşekkür ederim sağol canımMoralinizi bozmayın bence. İnşallah iyi çıkar sonucunuz. Yaşınız kaç
Son adet tarihim 17 şubat beklediğim 16 martdı yok hiç pik görmedim belki de tam yapamadım ve kaçırdımAdetiniz ne zaman ki?Pik oldu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?