Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç belirti oldu mu peki

Ebrudan almadınmı testi

Yusra-61 duydun mu kız başıma gelenleri
Evet canım. Geri bulup yazacaktım sana birazcık baş ağrım var gibi de sayıklıyorum k.bkma doktora neden sormadın lütfen doktora herşeyin sor dinlep çıkma sonra kafanda soru olmasın takıp kendini üzüyorsun. Ayrıca her amh istenince düşük olacak kötü sonuç gelecek diye birşey yok güzel düşün güzel gelsin birde adet günün duygusalsindir birazcık daha üzme kendini bir sonuç gelsin yapma kendine bunu birde sonuçlarını nabız dan takip et çıkınca yolla bakayım nasıllar

Soramadim canım ya sorsam da şimdi bir şey söyleyemem sonuclar çıkınca bakalım diyecek bir doktordu öyle gibi geldi. Evet çıkınca atacağım burdan da inşallah temiz çıkar. Sana da geçmiş olsun canım baş ağrısı çok kötü oluyor neden kusura bakayim seni kendime yakın gördüğüm için etiketledim seni de

Kızlar öncelikle hamıle degılım sadece birşey geldi aklıma biri bana soylesın lütfen 2 ay önceki testim bu reglıden 2 önce yapmısdım ee şimdi geldi aklıma yani ben belkıde hamıle kalabılıyorumdur bırı bana demıstı burdan kımyasal mı gecırdın acaba diiye yaaa suan bi umut doldu içimmm

kızlar bırsy soyleyın bu test bole cıkıp sonradna adet gorenler off ya suan buna bıle mutlu oldum :)

Haklısın galiba. Neyse hayırlısıyla çıksın sonuçların Aslında aşırı ağrımıyor burnum tıkanık o da inceden sizi yapıyor gibi çok halsizim kırılıyor vucudum hasta olacam belki de onun için böyleyim bu arada teşekkür ederim yakınlığın benim için benim için sende öylesin

bnce kaseti dene birde çünkü 1 günle bile fark eder
Cumadan beri deniyorum canım cuma yaptığım erken gebelik testinde aşırı aşırısı silij bir çizgi vardı normal testte yoktu dün yaptığım erken gebelik testinde yoktu bugün ki de aşırı silik anlamadım gitti ay da testler yanıltıyor

Bir buçuk sene önce baktirdigimda Amh 2,40 çıkmıştı. O zaman doktor sorun yok demişti ama şimdi bu doktor böyle suskun kalıp testi görmek isteyince çok moralim bozuldu
Moralinizi bozmayın bence. İnşallah iyi çıkar sonucunuz. Yaşınız kaç

bende hamilesin sandım değilmişsin bayağı bayağı çizgi var ya . bence sen bu takviyelerle bir kaç aya hamile kalırsın cnaım
ınsallah ınsallah canım cok sagol ben şey yaptım ya
çakşıra basladık ıkımzıde havuc suyu pekmez
bırde sımdı ıncır kurunu buldum esıme ayrı bana ayrı yapcam
bıde cevız muz avakado okudum bırgun ondan bırgun ondan yapıp yedırcem bende yerım
5 iz oluyormus :))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Moralinizi bozmayın bence. İnşallah iyi çıkar sonucunuz. Yaşınız kaç
27 ye yeni girdim teşekkür ederim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…