Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallahhh çok teşekkür ederim. Ne biliyim herkes olumsuz konuşuyor etrafımda. Kalitesiz yumurta olabilir, çocuk sakat olabilir vs vs vs
Anlıyorum sizi insanlar böyle şeylerde çok bilirler yorum yapmayı. Ama genc olup da hasta sakat çocuğu olan yok mu sanki. O Allah'ın elinde sen dua et her zaman hayırlısını iste. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah

17 mart. 33. Folik asit. İlk ay

Son adet tarihim 17 şubat beklediğim 16 martdı yok hiç pik görmedim belki de tam yapamadım ve kaçırdım
Hep böyle ise belkş testiniz bozuktur sürekli böyle çıkmaması lazım. Kaç saatlerinde yapıyordunuz genelde? Birde nasıl sıvı alımı filan?

BİRİNİ BANA VERİRSİN

27 mi çok gençsin daha. Bence bir problem yoktur içini ferah tut. Düşük olanların da çocuğu oluyor ayrıca.
Evet canım biliyorum ama doktor öyle sessiz kalınca korktum çünkü benden önce birini muayene etti bekliyordum o da regl gecikmesinden dolayı gelmiş. ona dedi yumurtalıkların sağlıklı bir sorun yok dedi kist hiçbir şey yok dedi. Bana gelince bir şey demedi ona moralim bozuldu

Hep böyle ise belkş testiniz bozuktur sürekli böyle çıkmaması lazım. Kaç saatlerinde yapıyordunuz genelde? Birde nasıl sıvı alımı filan?
13.00-14.00 arasında yapıyorum ve sıvı alımını 2 saat önceden kesiyorum , bende ebru hanımdan aldım testleri bozuk olma ihtimalini düşünmek istemiyorum

Akşamda yapicam elli tane aldım diye hep ikişer tane yaptım devam edeyim.bakalim.ne cikacak

Canm doktorlar fark bile etmezsiniz ışığı diyi belki kimyasal oldun gerçekten

13.00-14.00 arasında yapıyorum ve sıvı alımını 2 saat önceden kesiyorum , bende ebru hanımdan aldım testleri bozuk olma ihtimalini düşünmek istemiyorum
Surelab mı bu peki? Biraz koyulaştıgı hafiften olmadı mı hiç yoksam hepsi mi bu attığınız gibi? hepsini çekip atabilir misiniz?

Kızlar pkos olsam ovulasyon testleri bu kadar düzgün çıkar mı sizce

Eklentiler

• IMG_20210301_142943.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
Ara sıra oluyor canım koyu kıvamda sarıya yakın, bilemedim ki. Bir de sen hormon için doktora gidecektin bakıldı mi sonuçlar kaç günde çıktı canım iyisindir inşallah
Acaba enfeksiyon mu var canım ya? Gittim canım gittim 3. günümde alttan baktı kan da aldı rahim temiz yumurtalıkların sağlıklı hormonların da normal dedi şükür Sonuçlar iki saat sonra çıktı canım sadece lh geç çıktı o da akşam 5 e doğru ama aynı gün öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…