Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da aynısını söyledi doktor bende gıcık olmuştum.eğer bi problem varsa şimdiden önlem alırız demiştim bende .düzenli adet görüyorsan problem olmaz 1 yıldan sonra gel dedi
Düzenli adet görüyorum ama belki başka sıkıntım var demi yardımcı olsana başından atmak için söylüyor çoğu valla

Sonuçlarım
Lh: 5.99
Fsh: 6.88
Prolaktin: 45.97
Estradiol: 32

Kızlar yorum lütfen Yusra-61 ne diyorsun canım Amh göremedim daha

Canım çakşır a adetliyken mi başlanıyor

yok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edin @Atiii @Smyrra kirpapatyasiii @Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
Canım Melom benim durumum çok değişti, pazar günü sabah lekelenme başladı dün gittim doktora 50 olan değerim 59 olmuş kimyasal dediler tabi. Bugün yine farklı bir doktora gittik. Bir beta daha bakalım dediler değer düşeceğine 68e çıkmış. Sağlıksız bir yükseliş fakat hala ne ağrım var ne sökülen bir kanamam. Perşembe tekrar çağırdılar. Fakat dualarım hep sizlerle ve bebek hasreti çeken güzel arkadaşlarımda , Rabbim sağlıklı ve güzel gebelikler nasip etsin herkese..

yok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edin @Atiii @Smyrra kirpapatyasiii @Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
Canım Melom, benim durumlar değişti biliyorsunuz ki Perşembe 50 idi hcg değerim fakat pazar günü sabah lekelenme yaşadım akabinde dün hemen hastaneye gittim hemen beta bakıldı 59 olmuş ve tabikii kimyasal dendi. Bugün de farklı bir doktora gittik. Tekrar beta bakalım dendi bugün de değerim 68. Çok karıştı işler. Değer düşmüyor aksine ne ağrım ne kanamam var. Artış çok düzensiz. Ondan girip yazamadım çok allak bullağım. Ama gönlüm ve dualarım hep siz ve hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarımda. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin

Canım ben bir tek prolaktini biliyorum biraz yüksek ama ilaçla düşürüyorlar
Evet canım teşekkür ederim o yüksek çıkmış ama sanırım çok oynayan bir degermis zaten ilaçla düşer umarım ben diğerlerinden çok korkuyorum

Kızlar sizinle ilk test sonucumu paylaşmıştım aşağıdan yukarıya doğru adetime 4 gün kala 3 gün kala ve beklenen adet günümde yaptığım testlerin renkleri böyle ertesi gün lekelenmem ve sonraki iki gün yoğun pıhtılı adet oldum sonra 3 gün kadarda azar kanamam oldu kimyasaldır diye doktora gitmedim sizce gitmeye gerek var mı?

Eklentiler

• 72D91954-B482-4C77-AB8B-9184D0F2E671.webp
    9 KB · Görüntüleme: 51
Ah canım ya inş. sağlıkla ilerler. dualarımız seninle.

Tabi git bence Allah korusun sana bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…