Düzenli adet görüyorum ama belki başka sıkıntım var demi yardımcı olsana başından atmak için söylüyor çoğu vallaBana da aynısını söyledi doktor bende gıcık olmuştum.eğer bi problem varsa şimdiden önlem alırız demiştim bende .düzenli adet görüyorsan problem olmaz 1 yıldan sonra gel dedi
Git tabi umarım ona gerek kalmadan hamiş olursun inşallahBen 2-3 ay sonra ona da gideyim herşey tamam olsun canım
Canım çakşır a adetliyken mi başlanıyorınsallah ınsallah canım cok sagol ben şey yaptım ya
çakşıra basladık ıkımzıde havuc suyu pekmez
bırde sımdı ıncır kurunu buldum esıme ayrı bana ayrı yapcam
bıde cevız muz avakado okudum bırgun ondan bırgun ondan yapıp yedırcem bende yerım
5 iz oluyormus :))
İnşallah canım yaGit tabi umarım ona gerek kalmadan hamiş olursun inşallah
son gunuCanım çakşır a adetliyken mi başlanıyor
Canım Melom benim durumum çok değişti, pazar günü sabah lekelenme başladı dün gittim doktora 50 olan değerim 59 olmuş kimyasal dediler tabi. Bugün yine farklı bir doktora gittik. Bir beta daha bakalım dediler değer düşeceğine 68e çıkmış. Sağlıksız bir yükseliş fakat hala ne ağrım var ne sökülen bir kanamam. Perşembe tekrar çağırdılar. Fakat dualarım hep sizlerle ve bebek hasreti çeken güzel arkadaşlarımda , Rabbim sağlıklı ve güzel gebelikler nasip etsin herkese..yok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edin @Atiii @Smyrrakirpapatyasiii @Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
Sabah akşam aç karnına değilmi tabi ellerde öyleson gunu
Canım Melom, benim durumlar değişti biliyorsunuz ki Perşembe 50 idi hcg değerim fakat pazar günü sabah lekelenme yaşadım akabinde dün hemen hastaneye gittim hemen beta bakıldı 59 olmuş ve tabikii kimyasal dendi. Bugün de farklı bir doktora gittik. Tekrar beta bakalım dendi bugün de değerim 68. Çok karıştı işler. Değer düşmüyor aksine ne ağrım ne kanamam var. Artış çok düzensiz. Ondan girip yazamadım çok allak bullağım. Ama gönlüm ve dualarım hep siz ve hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarımda. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsinyok gayet başarılı herkes hamile hadi toplanın bize dua edin @Atiii @Smyrrakirpapatyasiii @Slntcr totem yapın bu ay bize güçlerinizi birleştirin gebişler
Canım ben bir tek prolaktini biliyorum biraz yüksek ama ilaçla düşürüyorlarSonuçlarım
Lh: 5.99
Fsh: 6.88
Prolaktin: 45.97
Estradiol: 32
Kızlar yorum lütfenYusra-61 ne diyorsun canım Amh göremedim daha
Evet canım teşekkür ederim o yüksek çıkmış ama sanırım çok oynayan bir degermis zaten ilaçla düşer umarım ben diğerlerinden çok korkuyorumCanım ben bir tek prolaktini biliyorum biraz yüksek ama ilaçla düşürüyorlar
caım musait degıldım de evet sabah akşam ac karnına iç son gunu başlaSabah akşam aç karnına değilmi tabi ellerde öyle
Ah canım ya inş. sağlıkla ilerler. dualarımız seninle.Canım Melom, benim durumlar değişti biliyorsunuz ki Perşembe 50 idi hcg değerim fakat pazar günü sabah lekelenme yaşadım akabinde dün hemen hastaneye gittim hemen beta bakıldı 59 olmuş ve tabikii kimyasal dendi. Bugün de farklı bir doktora gittik. Tekrar beta bakalım dendi bugün de değerim 68. Çok karıştı işler. Değer düşmüyor aksine ne ağrım ne kanamam var. Artış çok düzensiz. Ondan girip yazamadım çok allak bullağım. Ama gönlüm ve dualarım hep siz ve hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarımda. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin
Teşekkürler bu ay içelim bakalımcaım musait degıldım de evet sabah akşam ac karnına iç son gunu başla
Kuzum inşallah ama pek umudum yok, bu kadar sağlıksız yükseliş den sonra ne kadar sağlıklı bir yavru olur bilmiyorum kiAh canım ya inş. sağlıkla ilerler. dualarımız seninle.
Tabi git bence Allah korusun sana bişey olmasınKızlar sizinle ilk test sonucumu paylaşmıştım aşağıdan yukarıya doğru adetime 4 gün kala 3 gün kala ve beklenen adet günümde yaptığım testlerin renkleri böyle ertesi gün lekelenmem ve sonraki iki gün yoğun pıhtılı adet oldum sonra 3 gün kadarda azar kanamam oldu kimyasaldır diye doktora gitmedim sizce gitmeye gerek var mı?
Aminn inş canım Rabbim mucizelerle dolu inş mucizen gerçekleşirAh canım ya inş. sağlıkla ilerler. dualarımız seninle.
geçen ayda kimyasal yaşadın dimi canımKuzum inşallah ama pek umudum yok, bu kadar sağlıksız yükseliş den sonra ne kadar sağlıklı bir yavru olur bilmiyorum ki
Evet kuzum geçen ayda böyleydi ama hemen 2 güne kanamam başladı bunda 14 gün geçti çok değişikgeçen ayda kimyasal yaşadın dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?