Prolaktin yüksek çıkmış canım senin. Doktor ne der bakalım ilaç verebilirSonuçlarım
Lh: 5.99
Fsh: 6.88
Prolaktin: 45.97
Estradiol: 32
Kızlar yorum lütfenYusra-61 ne diyorsun canım Amh göremedim daha
Çok sağol canım umarım pcos la alakalı bir şey yoktur. Yani öyle eminim ki kadının ultrasonda bir sorun gördüğüne bariz belliydi yani bakalım yarın ola hayrola. Bu arada Amh da 2.73 çıkmış sonradan gördüm onu da bakalım artıkProlaktin yüksek çıkmış canım senin. Doktor ne der bakalım ilaç verebilirdiğerleri normal bence
Evet,simdilik sebep bulunamadi.kac aydir da ilac kullaniyorum olmuyor☹yarin aile hekiminin yolunu tutayim o zamanTabi ki onların işi bu bir yerde tahlil yapar ilaç yazar doktor eksik birşey görürse.Sebebsiz Bebeğiniz mi olmuyor anlamadım?
Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamnAşk olsun kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz
Arkadaşlarım merhabalar.. Baktım ki bu sayfa bayağı kalabalık buraya yazayım dedim.. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım hayali bir çizgi vardı ama çok çok zor görünüyordu telefon ışığı tutunca da belli oluyordu.. Sonra aynı gün normal kaset test yaptım negatif.. Ertesi gün normal kast test yine negatif.. Dün öğlen erken gebelik testi yaptım yine gün içinde negatif bu sabah yine erken gebelik testi yaptım hayalet bir çizgi var.. Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi ekte paylaşıcam.. Saat sabah 7.30 da yaptım tekrar yattım kaldığımda belirtmişti çizgi ama 10 dk dışında ne zaman belirdi bilmiyorum.. İdrar yeri hala ıslak testin yorumlayabilir misiniz rica etsem çok teşekkür ederimiyi ki varsınız hepiniz derdimizi paylaşıyoruz.. Üstteki dün öğlen yaptığım alttaki bu sabah yaptığımEki Görüntüle 2802736
32 benimdeyaş kaç canım? ben 35
Hayırlı olsun canim saglikla ilerlesin bebisinRabbime binlerce şükürler olsun değerim 31,52 çıktı hamileyimmm
Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamny
Yatmıycam canımVar gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamn
Hadi hayırlısı inslalah gelmesin kirmizilar gelsin bebisler yarin guzel haberini bekliyoruzYatmıycam canımbugün adet günüm
Kimyasalda doktorluk bir durum yok diye okudum hep o yüzden gerek duymamıştımTabi git bence Allah korusun sana bişey olmasın
Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamny
Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamn
Valla inşallah gelmez kırmızılar canım ama benim normal testlerim negatif çıkıyor hatta dün öğlen yaptığım erken gebelik testinde de bişey çıkmadı acaba testler mi yanıltıyor gölge çizgiyleHadi hayırlısı inslalah gelmesin kirmizilar gelsin bebisler yarin guzel haberini bekliyoruz
Pconun değer aralığını bilmiyorumÇok sağol canım umarım pcos la alakalı bir şey yoktur. Yani öyle eminim ki kadının ultrasonda bir sorun gördüğüne bariz belliydi yani bakalım yarın ola hayrola. Bu arada Amh da 2.73 çıkmış sonradan gördüm onu da bakalım artık
Ne kadar süredir deniyorsunuz? Birde ne ilaçı alıyorsunuz canım?Gebeliğe Hazırlık - Mart 2021 Gebelik Planlayanlar
Her gün yapiyorum test ama negatif cikiyor tabii... 10. Günde ignenin etkisi gecer bu arada insallah vardır Ciddi misin canım? acayip midem bulanıyor, havadan mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum..:dua:www.kadinlarkulubu.com
Evet,simdilik sebep bulunamadi.kac aydir da ilac kullaniyorum olmuyor☹yarin aile hekiminin yolunu tutayim o zaman
Senin gec dollenme gibi duruyor ovu testi yapmismiydinValla inşallah gelmez kırmızılar canım ama benim normal testlerim negatif çıkıyor hatta dün öğlen yaptığım erken gebelik testinde de bişey çıkmadı acaba testler mi yanıltıyor gölge çizgiyle
Aralık ayında korunmayı bıraktığım ay yaşadım ben onu. Doktora hiç gitmedim ama sen gibi sonradan araştırdığımda kimyasal olduğunu farkettim. Adetim 10 gün falan gecikmişti. Sonrası da baya yoğun bir adet olmuştu. Aynı böyle silik bir testti benimki de fakat ben o zamanlar silik çizginin de pozitif olduğunu hiç bilmiyordum. İki çizgi öyle çıkacak diye bekliyordumkızlar bırsy soyleyın bu test bole cıkıp sonradna adet gorenler off ya suan buna bıle mutlu oldum :)
Senin gec dollenme gibi duruyor ovu testi yapmismiydin
İlk bu durum olunca gitmeniz en azından sizin için iyi olur bilmiş olursunuz hamile oluyor muyum olamıyor muyum bilginiz olurdu kan sonucunu bilirsiniz. Ama ekstra birşey yapmıyorlar olduktan sonra. Tabi gidip görünmek isterseniz görünün derim.Kızlar sizinle ilk test sonucumu paylaşmıştım aşağıdan yukarıya doğru adetime 4 gün kala 3 gün kala ve beklenen adet günümde yaptığım testlerin renkleri böyle ertesi gün lekelenmem ve sonraki iki gün yoğun pıhtılı adet oldum sonra 3 gün kadarda azar kanamam oldu kimyasaldır diye doktora gitmedim sizce gitmeye gerek var mı?
Amin canım inşallah. Hepimize. Teşekkür ederimAnlıyorum sizi insanlar böyle şeylerde çok bilirler yorum yapmayı. Ama genc olup da hasta sakat çocuğu olan yok mu sanki. O Allah'ın elinde sen dua et her zaman hayırlısını iste. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah
Hiim canim bazi kadinlarin dollenme olduktan sonra 6 ila 12 gun arasi rahime yerlesiyor seninki gec yerlestiyse ancak beta hcg salgilanir sen bi kan ver benceYaptım canım ben klomen kullandım 2-3 mart gibi yumurtam çatladı geç döllenme olamaz bence
Öyle demi oluyormuş bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün dediğin gibi bişey olabilir miHiim canim bazi kadinlarin dollenme olduktan sonra 6 ila 12 gun arasi rahime yerlesiyor seninki gec yerlestiyse ancak beta hcg salgilanir sen bi kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?