Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin yüksek çıkmış canım senin. Doktor ne der bakalım ilaç verebilir diğerleri normal bence
Çok sağol canım umarım pcos la alakalı bir şey yoktur. Yani öyle eminim ki kadının ultrasonda bir sorun gördüğüne bariz belliydi yani bakalım yarın ola hayrola. Bu arada Amh da 2.73 çıkmış sonradan gördüm onu da bakalım artık

Tabi ki onların işi bu bir yerde tahlil yapar ilaç yazar doktor eksik birşey görürse. Sebebsiz Bebeğiniz mi olmuyor anlamadım?
Evet,simdilik sebep bulunamadi.kac aydir da ilac kullaniyorum olmuyor☹yarin aile hekiminin yolunu tutayim o zaman

Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamn

Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamny

Var gibi görünüyor canim testini yarin sabahta tekrarla ama bu defa yatma kac dakkada çıktığını takip et bata ne zamn
Hadi hayırlısı inslalah gelmesin kirmizilar gelsin bebisler yarin guzel haberini bekliyoruz
Valla inşallah gelmez kırmızılar canım ama benim normal testlerim negatif çıkıyor hatta dün öğlen yaptığım erken gebelik testinde de bişey çıkmadı acaba testler mi yanıltıyor gölge çizgiyle

Pconun değer aralığını bilmiyorum Yanlış birşey demeyeyim. Birde bakmıştır muayenede anladığı şeyde vardır. doktor bakalım ne der yarın dur sen hayır olsun inşllah. hemen neden pcoya yoruyorsun anlamadım bunu? Neye göre canım?

Ne kadar süredir deniyorsunuz? Birde ne ilaçı alıyorsunuz canım?

Senin gec dollenme gibi duruyor ovu testi yapmismiydin

kızlar bırsy soyleyın bu test bole cıkıp sonradna adet gorenler off ya suan buna bıle mutlu oldum :)
Aralık ayında korunmayı bıraktığım ay yaşadım ben onu. Doktora hiç gitmedim ama sen gibi sonradan araştırdığımda kimyasal olduğunu farkettim. Adetim 10 gün falan gecikmişti. Sonrası da baya yoğun bir adet olmuştu. Aynı böyle silik bir testti benimki de fakat ben o zamanlar silik çizginin de pozitif olduğunu hiç bilmiyordum. İki çizgi öyle çıkacak diye bekliyordum Ama insan en azından olabiliyormuş demek ki diyebiliyor yani o bile mutlu etti sonradan.

İlk bu durum olunca gitmeniz en azından sizin için iyi olur bilmiş olursunuz hamile oluyor muyum olamıyor muyum bilginiz olurdu kan sonucunu bilirsiniz. Ama ekstra birşey yapmıyorlar olduktan sonra. Tabi gidip görünmek isterseniz görünün derim.

Amin canım inşallah. Hepimize. Teşekkür ederim

Yaptım canım ben klomen kullandım 2-3 mart gibi yumurtam çatladı geç döllenme olamaz bence
Hiim canim bazi kadinlarin dollenme olduktan sonra 6 ila 12 gun arasi rahime yerlesiyor seninki gec yerlestiyse ancak beta hcg salgilanir sen bi kan ver bence

Hiim canim bazi kadinlarin dollenme olduktan sonra 6 ila 12 gun arasi rahime yerlesiyor seninki gec yerlestiyse ancak beta hcg salgilanir sen bi kan ver bence
Öyle demi oluyormuş bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün dediğin gibi bişey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…