Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen inanırmısın tam böle yazıları okuyırdum morfoloji vs ne nasıl plur dıye bı anda aklıma geldı bırdan bırısı demıstıkı sen kımyasal gecırmıs olabılırısn e ozaman dmeekkı olabılıyormus buna sevındım ben ya

Neye neye göre dedin onu anlayamadım canım bir kere bir doktor demişti 1,5 yıl önce pcos görünümü var diye nasıl beynime kazindiysa artık hayırlısı dediğin gibi yarın olsun hayır olsun inşallah

Öyle demi oluyormuş bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün dediğin gibi bişey olabilir mi
Olabilir tabiki canim herkesin 6 gunde rahime tutunacak diye bisey yok 12 gune kadar uzayabiliyor kendine uygun biyer bulana kadar. Belki seninde oyle biseydir teston varsa sabah yine yap yoksa bosa teste para verme hemen kan ver derim ben

Olabilir tabiki canim herkesin 6 gunde rahime tutunacak diye bisey yok 12 gune kadar uzayabiliyor kendine uygun biyer bulana kadar. Belki seninde oyle biseydir teston varsa sabah yine yap yoksa bosa teste para verme hemen kan ver derim ben
Yaparım test var da normal testlerde çıkmıyor işte.. Belki daha tutunamamıştır dediğin gibi yer arıyordur yavrum

Yaparım test var da normal testlerde çıkmıyor işte.. Belki daha tutunamamıştır dediğin gibi yer arıyordur yavrum
Yok 14 gun olmus artik yerlesmis olmasi lazim ama idrarda ancak cikar sabah sen normal testi dene varsa yinede ben tam adete 11 gun kala teste baslamisti. Manyaklik

Yok 14 gun olmus artik yerlesmis olmasi lazim ama idrarda ancak cikar sabah sen normal testi dene varsa yinede ben tam adete 11 gun kala teste baslamisti. Manyaklik
Bende kaçtır yapıyorum test parasından iflas edicez yani

Al benden de o kadar pinkcar bundan 5 ay önce böyle oldum sonra burada öğrendim kimyasalmış. Testim silik çıktı bekledim artsın diye derken 4 günüm geçti bir kanamam oldu bir kanamam parça parça şeyler düştü benden korktum normal adetim dışı kanamaydı öyle yoğundu Bilmemek kötü birşey birşeyleri.

İnanılmaz bir ağrım var bişi yapmışmıydın canım
Benim normalde adet ağrım da hep belimde olur klomen kullandım bu ay ve yumurtlama da pik zamanı bel ağrım olmuştu ovülasyon testi yap pik çıkarsa değerlendir canım

Pcoyu lh fsh değerlerinden anlıyor doktor işte. Belli Aralık üstünde ise pco diyorlar birde alttan muayene yapıyor o bilgileri de toplar sana güzelce sonuç söyler hadi yarını bekleyelim bakalım

Bu ikinciydi ilk gebeliğim 14 haftalık sonlandırıldı yani pıhtıyla beraber kanama olduktan sonra gebelik bitmiştir herhalde demi

Yok ya ben gitmem hep eczaneye netten alsana eczanedekiler de öğrenmesin o kadar
Netten alinca hic olmuyor ben calisirken gelecek eve kaynanam gorecek kocama dicem karti ver diye o zamn onlarda öğrenecek eczanedekiler bilsin daha iyi ben ogrenmeden kaynanam herkese söyler seline test geldi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…