Aynen inanırmısın tam böle yazıları okuyırdum morfoloji vs ne nasıl plur dıye bı anda aklıma geldı bırdan bırısı demıstıkı sen kımyasal gecırmıs olabılırısn e ozaman dmeekkı olabılıyormus buna sevındım ben yaAralık ayında korunmayı bıraktığım ay yaşadım ben onu. Doktora hiç gitmedim ama sen gibi sonradan araştırdığımda kimyasal olduğunu farkettim. Adetim 10 gün falan gecikmişti. Sonrası da baya yoğun bir adet olmuştu. Aynı böyle silik bir testti benimki de fakat ben o zamanlar silik çizginin de pozitif olduğunu hiç bilmiyordum. İki çizgi öyle çıkacak diye bekliyordumAma insan en azından olabiliyormuş demek ki diyebiliyor yani o bile mutlu etti sonradan.
Kızlar yumurta çatlarken bel ağrısı olurmu acaba ?
Neye neye göre dedin onu anlayamadımPconun değer aralığını bilmiyorumYanlış birşey demeyeyim. Birde bakmıştır muayenede anladığı şeyde vardır. doktor bakalım ne der yarın dur sen hayır olsun inşllah. hemen neden pcoya yoruyorsun anlamadım bunu? Neye göre canım?
Olabilir tabiki canim herkesin 6 gunde rahime tutunacak diye bisey yok 12 gune kadar uzayabiliyor kendine uygun biyer bulana kadar. Belki seninde oyle biseydir teston varsa sabah yine yap yoksa bosa teste para verme hemen kan ver derim benÖyle demi oluyormuş bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün dediğin gibi bişey olabilir mi
Yaparım test var da normal testlerde çıkmıyor işte.. Belki daha tutunamamıştır dediğin gibi yer arıyordur yavrumOlabilir tabiki canim herkesin 6 gunde rahime tutunacak diye bisey yok 12 gune kadar uzayabiliyor kendine uygun biyer bulana kadar. Belki seninde oyle biseydir teston varsa sabah yine yap yoksa bosa teste para verme hemen kan ver derim ben
Bence gitmende fayda var yaKimyasalda doktorluk bir durum yok diye okudum hep o yüzden gerek duymamıştım
Yok 14 gun olmus artik yerlesmis olmasi lazim ama idrarda ancak cikar sabah sen normal testi dene varsa yinede ben tam adete 11 gun kala teste baslamisti. ManyaklikYaparım test var da normal testlerde çıkmıyor işte.. Belki daha tutunamamıştır dediğin gibi yer arıyordur yavrum
İnanılmaz bir ağrım var bişi yapmışmıydın canımBenim olmuştu canım
Canım ben de heyecan yaptım .Hamilesin sandım .Var çizgi testte .Kimyasal olabilir aynen .var demi canımmm offf cok mutlu oldum ya :) belkıde bıse yoktur ıkımızdede
Bende kaçtır yapıyorum test parasından iflas edicez yaniYok 14 gun olmus artik yerlesmis olmasi lazim ama idrarda ancak cikar sabah sen normal testi dene varsa yinede ben tam adete 11 gun kala teste baslamisti. Manyaklik
Al benden de o kadarAralık ayında korunmayı bıraktığım ay yaşadım ben onu. Doktora hiç gitmedim ama sen gibi sonradan araştırdığımda kimyasal olduğunu farkettim. Adetim 10 gün falan gecikmişti. Sonrası da baya yoğun bir adet olmuştu. Aynı böyle silik bir testti benimki de fakat ben o zamanlar silik çizginin de pozitif olduğunu hiç bilmiyordum. İki çizgi öyle çıkacak diye bekliyordumAma insan en azından olabiliyormuş demek ki diyebiliyor yani o bile mutlu etti sonradan.
Benim normalde adet ağrım da hep belimde olur klomen kullandım bu ay ve yumurtlama da pik zamanı bel ağrım olmuştu ovülasyon testi yap pik çıkarsa değerlendir canımİnanılmaz bir ağrım var bişi yapmışmıydın canım
He valla eczaneler köselik oldu. Surekli gittigim iki yer var gider gitmez testmi almaya geldin diyolar☺☺Bende kaçtır yapıyorum test parasından iflas edicez yani
Şimdi yapıcam ovülasyon testini canım ⚘⚘Benim normalde adet ağrım da hep belimde olur klomen kullandım bu ay ve yumurtlama da pik zamanı bel ağrım olmuştu ovülasyon testi yap pik çıkarsa değerlendir canım
Yok ya ben gitmem hep eczaneye netten alsana eczanedekiler de öğrenmesin o kadarHe valla eczaneler köselik oldu. Surekli gittigim iki yer var gider gitmez testmi almaya geldin diyolar☺☺
Pcoyu lh fsh değerlerinden anlıyor doktor işte. Belli Aralık üstünde ise pco diyorlar birde alttan muayene yapıyor o bilgileri de toplar sana güzelce sonuç söylerNeye neye göre dedin onu anlayamadımcanım bir kere bir doktor demişti 1,5 yıl önce pcos görünümü var diye nasıl beynime kazindiysa artık hayırlısı dediğin gibi yarın olsun hayır olsun inşallah
Yap ama en az 2 saat sıvı tüketmemen lazım canım doğru sonuç içinŞimdi yapıcam ovülasyon testini canım ⚘⚘
Bu ikinciydi ilk gebeliğim 14 haftalık sonlandırıldı yani pıhtıyla beraber kanama olduktan sonra gebelik bitmiştir herhalde demiİlk bu durum olunca gitmeniz en azından sizin için iyi olur bilmiş olursunuz hamile oluyor muyum olamıyor muyum bilginiz olurdu kan sonucunu bilirsiniz. Ama ekstra birşey yapmıyorlar olduktan sonra. Tabi gidip görünmek isterseniz görünün derim.
Vala öle ya eczaneye gitmeye utandım artık trendyoldan alıyorm daha uyguna geliyorHe valla eczaneler köselik oldu. Surekli gittigim iki yer var gider gitmez testmi almaya geldin diyolar☺☺
Netten alinca hic olmuyor ben calisirken gelecek eve kaynanam gorecek kocama dicem karti ver diye o zamn onlarda öğrenecek eczanedekiler bilsin daha iyi ben ogrenmeden kaynanam herkese söyler seline test geldi diyeYok ya ben gitmem hep eczaneye netten alsana eczanedekiler de öğrenmesin o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?