Ben de öğrendikten sonra sevinmiştim gerçektenAynen inanırmısın tam böle yazıları okuyırdum morfoloji vs ne nasıl plur dıye bı anda aklıma geldı bırdan bırısı demıstıkı sen kımyasal gecırmıs olabılırısn e ozaman dmeekkı olabılıyormus buna sevındım ben ya
Evet gerçekten kötü. Ben de o aydan sonra mesela çok araştırmaya başladım. Doktora git kontroller falan. Bazen bazı insanlara o öyle değilmiş böyleymiş diyorum mesela bilimsel olan kısmını araştırdığım için millet de meraklı bellemiş beni dalga geçiyorAl benden de o kadarpinkcar bundan 5 ay önce böyle oldum sonra burada öğrendim kimyasalmış. Testim silik çıktı bekledim artsın diye derken 4 günüm geçti bir kanamam oldu bir kanamam parça parça şeyler düştü benden korktum normal adetim dışı kanamaydı öyle yoğundu Bilmemek kötü birşey birşeyleri.
Kizlar beni tadınıgi icin sıkıntı yok arkadaşım hepsi ama ben bile bazen çekiniyorumVala öle ya eczaneye gitmeye utandım artık trendyoldan alıyorm daha uyguna geliyor
Bılıyorum herkes öle sandı özelıkkle kırmızı ile yazdım kusura bakmayın ama sormak zorundaydım cok umutsuzlaşmısdım cunkıCanım ben de heyecan yaptım .Hamilesin sandım .Var çizgi testte .Kimyasal olabilir aynen .
Hamile kalıp doğum yapana kadar bizi görmeye devam edecekler ☺☺Kizlar beni tadınıgi icin sıkıntı yok arkadaşım hepsi ama ben bile bazen çekiniyorum
Netten alinca hic olmuyor ben calisirken gelecek eve kaynanam gorecek kocama dicem karti ver diye o zamn onlarda öğrenecek eczanedekiler bilsin daha iyi ben ogrenmeden kaynanam herkese söyler seline test geldi diye
İşyen geldiğim için ve çok su içen biri olduğum için 2 saat bekleyip yapıyım ozaman olur değilmi ?Yap ama en az 2 saat sıvı tüketmemen lazım canım doğru sonuç için
Evet canım bakalımPcoyu lh fsh değerlerinden anlıyor doktor işte. Belli Aralık üstünde ise pco diyorlar birde alttan muayene yapıyor o bilgileri de toplar sana güzelce sonuç söylerhadi yarını bekleyelim bakalım
Netten alinca hic olmuyor ben calisirken gelecek eve kaynanam gorecek kocama dicem karti ver diye o zamn onlarda öğrenecek eczanedekiler bilsin daha iyi ben ogrenmeden kaynanam herkese söyler seline test geldi diye
[/QUOTE
Çocuğa karar verince kayınvalidem olmuyomu uzun süre geçti bak falan filan (2.çocuğum olacak inşallah bu 14 yıl sonra )
Sen yeme içme annemi ara dünür göxümüz aydın yeliz hamile tabisi akşam annem arıyor kızım hamilemisin yok anne dedim ne hamilesi falan yani demem o ki kaynişler duymasın
Benimde 8 haftalık gebeliğim sonlandı. Birde o kimyasal oldu ben bunun için araştırmaya gittim kan pıh genetik test yaptıracaktım doktor beni kovmaktan beter ettiBu ikinciydi ilk gebeliğim 14 haftalık sonlandırıldı yani pıhtıyla beraber kanama olduktan sonra gebelik bitmiştir herhalde demi
Evet canım biraz geçsin daha garanti olurİşyen geldiğim için ve çok su içen biri olduğum için 2 saat bekleyip yapıyım ozaman olur değilmi ?
Ay biraz pcos olabilir porolaktin genelde pcoslarda yüksek çıkıyor ama.ilacla düzeliyor kolay o birde gebeliğe engel yüksek olması bi arkadas porolaktin için ilaç kullandı ertesi ay hamile kaldı sonra bida bebesi olduSonuçlarım
Lh: 5.99
Fsh: 6.88
Prolaktin: 45.97
Estradiol: 32
Kızlar yorum lütfenYusra-61 ne diyorsun canım Amh göremedim daha
İyi ki kadınlar kulubu var.Ben de öğrendikten sonra sevinmiştim gerçektenAllahım tez zamanda isteyen herkesi o müjdeyle sevindirsin inşallah
Evet gerçekten kötü. Ben de o aydan sonra mesela çok araştırmaya başladım. Doktora git kontroller falan. Bazen bazı insanlara o öyle değilmiş böyleymiş diyorum mesela bilimsel olan kısmını araştırdığım için millet de meraklı bellemiş beni dalga geçiyorHalbuki kadın olarak bedenini tanımak bir çok şeyi bilmek ne kadar güzel şey. Ki dünyaya bir can getirmeyi düşünen kadınlar elbetteki çok bilinçli olmalı ve çok araştırmalı.
Aynen alissinlar dimiHamile kalıp doğum yapana kadar bizi görmeye devam edecekler ☺☺
Allahtan o seviyeyi simdilik atlattım cok sukur artik şu keseyi kalp atisinida bi duysam lokum dagiticam vallaAyy öfff o da var tabi bizimde eczanede tanıyorlar diye almıyorumm.. Eşime tedavi gördüğüm için eşime söylüyorm mecburen ama pek detay vermiyorum ona
Aynen canım ya katlanacaklar bize ☺Aynen alissinlar dimi
Evet canım biraz geçsin daha garanti olur
Tamam canım sağolasın pik olursa inşallah değerlendirmeye devamEvet canım biraz geçsin daha garanti olur
Evet evetTamam canım sağolasın pik olursa inşallah değerlendirmeye devam
Aynen canımm sende durumlat nasılEvet evetdevam pes yok
Vallahi canım hayırlısı olsun diyorum ya bende ilaç isteyeceğim vermezse prolaktin için. İnşallah yoktur ama pcos olup da hamile kalan da çok Rabbim inşallah bana ve isteyen herkese nasip etsin evladınıAy biraz pcos olabilir porolaktin genelde pcoslarda yüksek çıkıyor ama.ilacla düzeliyor kolay o birde gebeliğe engel yüksek olması bi arkadas porolaktin için ilaç kullandı ertesi ay hamile kaldı sonra bida bebesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?