Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de öğrendikten sonra sevinmiştim gerçekten Allahım tez zamanda isteyen herkesi o müjdeyle sevindirsin inşallah

Evet gerçekten kötü. Ben de o aydan sonra mesela çok araştırmaya başladım. Doktora git kontroller falan. Bazen bazı insanlara o öyle değilmiş böyleymiş diyorum mesela bilimsel olan kısmını araştırdığım için millet de meraklı bellemiş beni dalga geçiyor Halbuki kadın olarak bedenini tanımak bir çok şeyi bilmek ne kadar güzel şey. Ki dünyaya bir can getirmeyi düşünen kadınlar elbetteki çok bilinçli olmalı ve çok araştırmalı.

Netten alinca hic olmuyor ben calisirken gelecek eve kaynanam gorecek kocama dicem karti ver diye o zamn onlarda öğrenecek eczanedekiler bilsin daha iyi ben ogrenmeden kaynanam herkese söyler seline test geldi diye
Ayy öfff o da var tabi bizimde eczanede tanıyorlar diye almıyorumm.. Eşime tedavi gördüğüm için eşime söylüyorm mecburen ama pek detay vermiyorum ona

Pcoyu lh fsh değerlerinden anlıyor doktor işte. Belli Aralık üstünde ise pco diyorlar birde alttan muayene yapıyor o bilgileri de toplar sana güzelce sonuç söyler hadi yarını bekleyelim bakalım
Evet canım bakalım Çok teşekkür ederim

Bu ikinciydi ilk gebeliğim 14 haftalık sonlandırıldı yani pıhtıyla beraber kanama olduktan sonra gebelik bitmiştir herhalde demi
Benimde 8 haftalık gebeliğim sonlandı. Birde o kimyasal oldu ben bunun için araştırmaya gittim kan pıh genetik test yaptıracaktım doktor beni kovmaktan beter etti kafama göre isteyemezmişm sonuçta hakkım bir dha düşük olsa bunu siz kabullenecek misiniz dedim kağıt yazdı kadın doğum doktoruma yolladı araştırılsın diye gerek varsa çünkü genetik test üçretli yapılıyor benim geçen ay doktorum yoktu veremedim kagıdımı bu aya kaldım Birde ailede var bu kan pıhtılaşması sorunu bende. Bakalım arkasından ne çıkacak. Sende aynen yaptığımı yap git kimsayal düşük yaşadım test yaptırmak istiyorum de yaptır. Ben kadına tek düşük oldu dedim diye yapmadı. Sen bir düşük bir kimyasalını söyle canım için rahat eder genetik testini yaptır. Belki bir sebebi vardır. Kanamana gelince sıkıntı yok sonra ki ay düzeliyor kimsayal için birşey yapmıyor doktor zaten.

Sonuçlarım
Lh: 5.99
Fsh: 6.88
Prolaktin: 45.97
Estradiol: 32

Kızlar yorum lütfen Yusra-61 ne diyorsun canım Amh göremedim daha
Ay biraz pcos olabilir porolaktin genelde pcoslarda yüksek çıkıyor ama.ilacla düzeliyor kolay o birde gebeliğe engel yüksek olması bi arkadas porolaktin için ilaç kullandı ertesi ay hamile kaldı sonra bida bebesi oldu

İyi ki kadınlar kulubu var.
Yaşasın meraklı kadınlar kulubu
Hakkımızda hayırlısı olsun biz azimliyiz

Ayy öfff o da var tabi bizimde eczanede tanıyorlar diye almıyorumm.. Eşime tedavi gördüğüm için eşime söylüyorm mecburen ama pek detay vermiyorum ona
Allahtan o seviyeyi simdilik atlattım cok sukur artik şu keseyi kalp atisinida bi duysam lokum dagiticam valla

Vallahi canım hayırlısı olsun diyorum ya bende ilaç isteyeceğim vermezse prolaktin için. İnşallah yoktur ama pcos olup da hamile kalan da çok Rabbim inşallah bana ve isteyen herkese nasip etsin evladını teşekkür ederim yorumun için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…