Teşekkür ederim canım benim senin prolaktin yüksek geldi banaÇok sevindim senin için canım bende gittim değerlerim çıktı yarın görecek ama bana öyle temiz iyi kötü hiçbir şey demedi sanırım bir sorun gördü çünkü normal olanlara normal diyordu bakalım bende yarın öğreneceğim
Canım prolaktin yüksek mi?
Adet düzensizliği yapıyor canın yüksek olması ama ilaçla tedavi olunuyor içini ferah tut ve göğüslerle oynamamak lazımmış biliyor musun mesela benim elim bezen giderdi istemsizce elimi göğsüme koyup uzanırdım kaşırdım kist var göğsümde ona masaj yapardım meğer o da prolaktini yükseltiyormuşEvet canım bayağı yüksek çıkmış yarın beni neler bekliyor bakalım nasıl zaman geçireceğim işten çıkana kadar diye düşünüyorum
Evet canım öyleymiş Ebru abladan gördüm bende. İlaç varmış prolaktin için dediğin gibi. İnşallah tek sorun budur ve kolay bir şekilde halledebilirim. Hepimiz sağlıkla kısa zamanda alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahAdet düzensizliği yapıyor canın yüksek olması ama ilaçla tedavi olunuyor içini ferah tut ve göğüslerle oynamamak lazımmış biliyor musun mesela benim elim bezen giderdi istemsizce elimi göğsüme koyup uzanırdım kaşırdım kist var göğsümde ona masaj yapardım meğer o da prolaktini yükseltiyormuş
Gorumcemin kizina yapmislardi ondan sonra hamile kaldiHamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim
Bende genelleme böyleyim de yinede hayırlısı olsun bat beklemek istyrm testlerim negatif çıkıyor bata odanlandım. İnşallah başka birşey olmasın da ne olacak ise hayırlısı olsun güzel şeyler olsun.Teşekkür ederim kuzum ne demek amacım elimden geldiği kadar yardımcı olabilmek. Bu süreçte bende bir çok topikte gezdim belirti aradım kim ne yaşamış çok merak ettim. Belirtilerime kimi uygundu kimi uygun değildi. Sizlerinde bu merakını gidermek için gün gün takvime yaşadıklarımı yazdım hepsi bu canım. Göğüs hassasiyetim yok. Acıma yok. Adet yaklaşırken de olmazdı. Sadece arada bir sızı girdi o kadar. Susuzluk bir gün çektim sadece. Sık sık tuvalet ihtiyacım olmadı. Sabahları ilk idrarım koyu ilerleyen saatlerde sarı bulanık tarzdaydı. Akintim çok çok az. Idrar veya akinti kokusu yok canım hee birde uyku hali yok hepsi şimdilik normal
Düşer canım benim merak etme tek başka sorun olmasın yeterEvet canım öyleymiş Ebru abladan gördüm bende. İlaç varmış prolaktin için dediğin gibi. İnşallah tek sorun budur ve kolay bir şekilde halledebilirim. Hepimiz sağlıkla kısa zamanda alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Canim sirkeli su ile genital bolgeni yika gunde bir veya iki defa mikroplar kirilsin cok iyi geliyor benim oglumda olmustu kaşıntı filanda olmustu doktor fitil verdi gecti ama sirkeli suyuda denemistim oda iyi gelmisti bol bol su ic gecer insallahİyi akşamlar herkesee gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı benim epitel 4.8 çıkmış çok yüksek değil ama doktor ilaç da vermedi ilaçsız düzelten varmı bu enfeksiyonu gebeliğim yeni olduğu için bebeğe zarar verebileceğini duydum korktum
Canım tebrik ederim sağlıkcakla al inşallah kucağınaKizlar gözümden kaçan yorumlar belki olmuştur affedin ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. İlginizden ve bilginizden dolayı Allah razı olsun. Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin bu duyguları. Rabbim kimseyi anne olma duygusundan mahrum bırakmasın inşallah (amin)❤
Evet canım sirkeli su kesinlikle benim kaşıntımı o geçirdi çok şükür bir daha da olmadıCanim sirkeli su ile genital bolgeni yika gunde bir veya iki defa mikroplar kirilsin cok iyi geliyor benim oglumda olmustu kaşıntı filanda olmustu doktor fitil verdi gecti ama sirkeli suyuda denemistim oda iyi gelmisti bol bol su ic gecer insallah
Daha çok hacamat olarak yapan var bunu canım. Ben öyle duymuştum.Hamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim
Hayırlı olsun güle güle kucağına al. 11 gün içinde test yaptın mı kaset testlerden nasıl çıktı .Kızlar hamileyim bende reglim 11 gün geçmişti daha önce tüp bebek tedavimle negatif olmuştu o yüzden gecikmeye çok umursamamıştım. Degerim 200 çıktı çok mu düşük?
Çok teşekkür ederim hemen deniycemCanim sirkeli su ile genital bolgeni yika gunde bir veya iki defa mikroplar kirilsin cok iyi geliyor benim oglumda olmustu kaşıntı filanda olmustu doktor fitil verdi gecti ama sirkeli suyuda denemistim oda iyi gelmisti bol bol su ic gecer insallah
Ah ah içim yandı yine geçen sene bana da aynı tanı kondu 13. Haftada sonlandırıldıCanım ilk gebeliğime kistik higroma tanısı konduğu için sonlandırmak zorunda kaldık ve kalp olması gereken şekilde gelişmiyordu düşük yaptırıldı bebekten parça alınarak genetik ve patalojik test yaptılar down sendromuda cıktı ama anne babayla alakalı bir durum değil rastlantısal ve bu sana denk gelmiş dendi sonuçlara göre
Şimdi size şöyle açıklayayım. Bu hastane ordu (Sağlık bakanlığı - Ordu üniversite eğitim ve araştırma hastanesi)adı altında bir hastane kadın yani bizim devlet hastanemiz var ama orada kadın doğum bölümü yok. Kimisi devlet kimisi araştırma diyor adına. Konunun şu kısmına geleyim film çekildim benden ücret alınmadı doktorum böyle birşey demedi sonra bana msj geldi şu günde olan işte ordu eğitim ve araştırma hastanemiz tarafından karşılandı diye. Demek ki dedim bunlar bir çatı altında devlet ile. Şimdi ise aşılama mı yine bu hastane yapacak nasipse bat günümü bekliyorm. siz olduğunuz yer neresi ise araştırın bunu devlet varsa oraya araştırma varsa oraya sorun soruşturun. Ben tesadüf üzerine doktorum bunu çekicem deyince oldumyoksa özelde çekilecektim.
Canım pcos hafif olduğunda da gebelik olabilir niye olmasın ablam 2 ayda bir adet görüyor onda da çıkmış ama 6 aylık evliyken hamile kaldı Progestan eksikliği de vardı bak bende birşey yok ama benim olmadı belli olmuyor yaniNeye neye göre dedin onu anlayamadımcanım bir kere bir doktor demişti 1,5 yıl önce pcos görünümü var diye nasıl beynime kazindiysa artık hayırlısı dediğin gibi yarın olsun hayır olsun inşallah
Amiiiin inşallah Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize zamanı var herşeyin yaşananlar üzüyor sadeceBenimde yollandı da bir araya gelmemesi gereken yumurta ve sprem döllenmiş vucudum onu sağlıksız algılayıp atmış.Dediğinin ne olduğunu bilmiyorum kistik higromayı ama Allah sağlıklı hayırlı evlad versin insan bazen ister ama Allah neyi verip vermeyeceğini bilir. Zamanı geç olsun ama hayırlı olsun razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?