Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim senin prolaktin yüksek geldi bana

Evet canım bayağı yüksek çıkmış yarın beni neler bekliyor bakalım nasıl zaman geçireceğim işten çıkana kadar diye düşünüyorum
Adet düzensizliği yapıyor canın yüksek olması ama ilaçla tedavi olunuyor içini ferah tut ve göğüslerle oynamamak lazımmış biliyor musun mesela benim elim bezen giderdi istemsizce elimi göğsüme koyup uzanırdım kaşırdım kist var göğsümde ona masaj yapardım meğer o da prolaktini yükseltiyormuş

İyi akşamlar herkesee gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı benim epitel 4.8 çıkmış çok yüksek değil ama doktor ilaç da vermedi ilaçsız düzelten varmı bu enfeksiyonu gebeliğim yeni olduğu için bebeğe zarar verebileceğini duydum korktum

Hamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim

Evet canım öyleymiş Ebru abladan gördüm bende. İlaç varmış prolaktin için dediğin gibi. İnşallah tek sorun budur ve kolay bir şekilde halledebilirim. Hepimiz sağlıkla kısa zamanda alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Hamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim
Gorumcemin kizina yapmislardi ondan sonra hamile kaldi

Bende genelleme böyleyim de yinede hayırlısı olsun bat beklemek istyrm testlerim negatif çıkıyor bata odanlandım. İnşallah başka birşey olmasın da ne olacak ise hayırlısı olsun güzel şeyler olsun. yazdıklarının içinde benimde aynı yaptığım çok şey var ama seni şu konuda takdir ayrı ediyorm eşine havuç suyunu nasıl içirdin ben kendim asla içemedim iğrenç tadı ondan havuç elimde yedim bu ayhelal olsun valla.

Düşer canım benim merak etme tek başka sorun olmasın yeter Amin amin amin

Canim sirkeli su ile genital bolgeni yika gunde bir veya iki defa mikroplar kirilsin cok iyi geliyor benim oglumda olmustu kaşıntı filanda olmustu doktor fitil verdi gecti ama sirkeli suyuda denemistim oda iyi gelmisti bol bol su ic gecer insallah

Canım tebrik ederim sağlıkcakla al inşallah kucağına

Evet canım sirkeli su kesinlikle benim kaşıntımı o geçirdi çok şükür bir daha da olmadı

Daha çok hacamat olarak yapan var bunu canım. Ben öyle duymuştum.

Çok teşekkür ederim hemen deniycem

Ah ah içim yandı yine geçen sene bana da aynı tanı kondu 13. Haftada sonlandırıldı bizde kendimiz genetik testler yaptırdık bizde bir şey çıkmadı tamamen tesadüf her insanda olma ihtimali bizde olmuş şimdi olsaydı bşr kızım daha olacaktı rabbim evimdekine sağlık versin kimseyi böyle bir şey ile sınamasın yine bir ağlama geldi inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur

bende orduluyum da mesela kadin hastaliklari hastanesi vardi dis poliklinigiyle yanyana.orda olmuyormu?bide 182den randevu alip mi gittiniz oraya

Canım pcos hafif olduğunda da gebelik olabilir niye olmasın ablam 2 ayda bir adet görüyor onda da çıkmış ama 6 aylık evliyken hamile kaldı Progestan eksikliği de vardı bak bende birşey yok ama benim olmadı belli olmuyor yani

Amiiiin inşallah Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize zamanı var herşeyin yaşananlar üzüyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…