Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim
Ayy inanmıyorum sanırım onu da yapacağız bende fıtık var daha beter etmesin

Düşer canım benim merak etme tek başka sorun olmasın yeter Amin amin amin

Öyle canım aynen hayırlısı olsun Rabbim inşallah sana da tez zamanda nasip etsin

bende orduluyum da mesela kadin hastaliklari hastanesi vardi dis poliklinigiyle yanyana.orda olmuyormu?bide 182den randevu alip mi gittiniz oraya
Baştan desene ben orduluyum nasıl oluyor canım ya kaç yıllık evlisin sen? Hiç gebelik oldu mu? Aradığın kan benim sana hertürlü yardımcı olucam. Benim gitmediğim doktor yok orada sen nerde tedavi görüyorsun doktorun var mı kim orada?

5-6 Adet havucun kabuklarını doğrayıp katı meyve sıkacagi makinesinden geçirdim zaten otomatik suyunu çıkartıyor. Eşim Allah'tan ki sever böyle şeyleri gıkı çıkmadı içerken keyifle içti. Ben zaten dediğim gibi bal tarcin corek otunu yaptım yedim havucu da 1 adet kemirdim. Hatta dur resmini atayım da görün

Amiinnn Bende tam iki ay sonra oğlumu alıcaktım kucağıma ama nasip değilmiş canım kötü şans bize vurmuş

Amin canım benim amin çok istiyorum ama sonra üzülüyorum. Ovülasyon testlerim de gelmedi daha zaten elimdeki de bitti
Ay bende alacağım 3. Ay ovulasyonda hala bir şey yok benimkiler de bitmek üzere paraciklar gitti valla. Gerçi bu yolda harcanan her parayı kutsal görüyorum

Ay bende alacağım 3. Ay ovulasyonda hala bir şey yok benimkiler de bitmek üzere paraciklar gitti valla. Gerçi bu yolda harcanan her parayı kutsal görüyorum
Bende öyle zengin ettik eczaneleri bu tür şeyler satılan yerleri feda olsun eczaneden sordum iki tanesi 35 TL dedi internette daha uygun kaç güne gelirse artık

Gayet normal bişey aslında ama işte insanlar garip ber canım napıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…