Ayy inanmıyorum sanırım onu da yapacağızHamile kalmak için bel çektiren mi beline bardak çektiren vs böyle koca karı şeyleri duyan deneyen varmı ben araştırdım biraz işe yarıyormuş burdan da sorayım dedim
Düşer canım benim merak etme tek başka sorun olmasın yeterAmin amin amin
Öyle canım aynen hayırlısı olsun Rabbim inşallah sana da tez zamanda nasip etsinCanım pcos hafif olduğunda da gebelik olabilir niye olmasın ablam 2 ayda bir adet görüyor onda da çıkmış ama 6 aylık evliyken hamile kaldı Protestan eksikliği de vardı bak bende birşey yok ama benim olmadı belli olmuyor yani
Amin canım benim amin çok istiyorum ama sonra üzülüyorum. Ovülasyon testlerim de gelmedi daha zaten elimdeki de bittiÖyle canım aynen hayırlısı olsun Rabbim inşallah sana da tez zamanda nasip etsin
Baştan desene ben orduluyum nasıl oluyor canım yabende orduluyum da mesela kadin hastaliklari hastanesi vardi dis poliklinigiyle yanyana.orda olmuyormu?bide 182den randevu alip mi gittiniz oraya
5-6 Adet havucun kabuklarını doğrayıp katı meyve sıkacagi makinesinden geçirdim zaten otomatik suyunu çıkartıyor. Eşim Allah'tan ki sever böyle şeyleri gıkı çıkmadı içerken keyifle içti. Ben zaten dediğim gibi bal tarcin corek otunu yaptım yedim havucu da 1 adet kemirdim. Hatta dur resmini atayım da görünBende genelleme böyleyim de yinede hayırlısı olsun bat beklemek istyrm testlerim negatif çıkıyor bata odanlandım. İnşallah başka birşey olmasın da ne olacak ise hayırlısı olsun güzel şeyler olsun.yazdıklarının içinde benimde aynı yaptığım çok şey var ama seni şu konuda takdir ayrı ediyorm eşine havuç suyunu nasıl içirdin ben kendim asla içemedim iğrenç tadı ondan havuç elimde yedim bu ay helal olsun valla.
AmiinnnAh ah içim yandı yine geçen sene bana da aynı tanı kondu 13. Haftada sonlandırıldıbizde kendimiz genetik testler yaptırdık bizde bir şey çıkmadı tamamen tesadüf her insanda olma ihtimali bizde olmuş şimdi olsaydı bşr kızım daha olacaktı rabbim evimdekine sağlık versin kimseyi böyle bir şey ile sınamasın yine bir ağlama geldi inşallah sağlıklı ve hayırlı bebeklerimiz olur
Ay bende alacağım 3. Ay ovulasyonda hala bir şey yokAmin canım benim amin çok istiyorum ama sonra üzülüyorum. Ovülasyon testlerim de gelmedi daha zaten elimdeki de bitti
Belin ortasina vurulmaz bardak zaten allah mihafaza fitik patlar. Onu iyi bilrn birinin yapmasi lazimAyy inanmıyorum sanırım onu da yapacağızbende fıtık var daha beter etmesin
Yapacak birşeycik yok o zamanYusra-61 kız resim boyutu büyük diyo yüklenmedi heralde yaa
Çok tşk ederim cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallahCanım tebrik ederim sağlıkcakla al inşallah kucağına
İnşallah canım benim eksik olmaÇok tşk ederim cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah
Bende öyle zengin ettik eczaneleri bu tür şeyler satılan yerleri feda olsunAy bende alacağım 3. Ay ovulasyonda hala bir şey yokbenimkiler de bitmek üzere paraciklar gitti valla. Gerçi bu yolda harcanan her parayı kutsal görüyorum
Canim tebrik ederim kan sonuclarin nasil çıkmıştıÇok tşk ederim cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah
Kuzum benim iki tane sırtımda belimde bir tane var her türlü sıkıntı banaBelin ortasina vurulmaz bardak zaten allah mihafaza fitik patlar. Onu iyi bilrn birinin yapmasi lazim
Tşk ederim cnm adetime 5 gün var sonuç 24.2 cıktıCanim tebrik ederim kan sonuclarin nasil çıkmıştı
Gayet normal bişey aslında ama işte insanlar garip ber canım napıcanAynen balkona çıkmıyorum o yüzdenbalkon hayatım bitti. Birde bana sorarın ikinci bebeği oldu ikisinde 9 ay sigara içti maşallah dedim. Benimki ise azcık zor düşüyor. Valla düzen çok tersine işliyor bu hayatta. Yine bizim de kalbimize göre olsun ne olacaksa test alırken bir garip bakışları var o rahatsız ediyor beni ateş basıyor sanki çalıyorum parayla alıyorum yani istemsiz bende rahat olamıyorum artık
Allah ım şu beta hcg değerinin yükselmiş halini bize de nasip etTşk ederim cnm adetime 5 gün var sonuç 24.2 cıktı
Olmaz o zamn sakin yaptirma canimKuzum benim iki tane sırtımda belimde bir tane var her türlü sıkıntı bana
Amin canım benim inş. Cani gönülden herkese nasip etsinAllah ım şu beta hcg değerinin yükselmiş halini bize de nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?