Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum o zaman bana akıl verin benim doktorlarım sizsiniz o meymenetsiz kadına gitmem daha ne yiyim ne içeyim kilo etkili oluyor mu mesela
Canim cok kilo ve cok zayiflik etkili. Sende baktirdinmi prolaktine. Bide ben dusuklerden sonra bagisiklik guclendirici 6 kapsulluk bi takviye kullanmistim ogluma hamile kalmadan önce oyle biseymi denesen acaba. Sogan suyuna basladinmi

Artacak o merak etme kuzum sağlıkla al kucagina gönülden diliyorum Rabbim korusun bebisim ve seni

Nasıl yapmışlar acaba bardak çekip yakı yapıştıranlar varmış hamile kalmışlar herkese birşeyler vesile oluyor işte Allah büyük
Bardak cektiler ama yaki yapistirmadilar viks surduler sırtına birde sicak tuttu kendini o ay hep

Canim cok kilo ve cok zayiflik etkili. Sende baktirdinmi prolaktine. Bide ben dusuklerden sonra bagisiklik guclendirici 6 kapsulluk bi takviye kullanmistim ogluma hamile kalmadan önce oyle biseymi denesen acaba. Sogan suyuna basladinmi
Bugün bitti canım adetim. Daha başlamadım çok yoğun geçti bu dönem daha fazla söktürmesin diye içmedim. 46 kiloyum ben hormonlarım bakıldı canım atayım sana şimdi. Valla kuzum takviye lazım bana bencede

Var bebek var sen telas etme ben hissediyorum varr

Bende oglumun 27 hcg ile ogrenmistim
Bende oğluma adete 4 gün kala 10 değerde öğrenmiştim şimdi 5 gün kala 24.2 ama çok korkuyorum yine düşükle sonuçlanacak diye. Yarın doktora gideceğim. Bugün telefonda konuştum iğneye başlatacak hemen

Bencede bak o bağışıklık sistemi iyi degilse oda hamilelige engel oluyor dusuk kimyasal hep boyle seyler oluyor insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…