Kuzum o zaman bana akıl verin benim doktorlarım sizsiniz o meymenetsiz kadına gitmem dahaOlmaz o zamn sakin yaptirma canim
Aminnnn kuzummAmin canım benim inş. Cani gönülden herkese nasip etsin
Maşallah seninde benim gibi erken guzel çıkmışTşk ederim cnm adetime 5 gün var sonuç 24.2 cıktı
Ya oluyorum çok yapan varmış bilemedim bende mi denesemAyy inanmıyorum sanırım onu da yapacağızbende fıtık var daha beter etmesin
Canim cok kilo ve cok zayiflik etkili. Sende baktirdinmi prolaktine. Bide ben dusuklerden sonra bagisiklik guclendirici 6 kapsulluk bi takviye kullanmistim ogluma hamile kalmadan önce oyle biseymi denesen acaba. Sogan suyuna basladinmiKuzum o zaman bana akıl verin benim doktorlarım sizsiniz o meymenetsiz kadına gitmem dahane yiyim ne içeyim kilo etkili oluyor mu mesela
Bilemedim araştırıyorum öyle bende mi denesemDaha çok hacamat olarak yapan var bunu canım. Ben öyle duymuştum.
Nasıl yapmışlar acaba bardak çekip yakı yapıştıranlar varmış hamile kalmışlar herkese birşeyler vesile oluyor işte Allah büyükGorumcemin kizina yapmislardi ondan sonra hamile kaldi
1.5yildir evliyim hic korunmadik.5aydir da doktora gidiyorum.klomen catlatma ignesi folibol progesteron ve ecopirin verdi.ama bu ay da tutmadiNe kadar süredir deniyorsunuz? Birde ne ilaçı alıyorsunuz canım?
Bende oglumun 27 hcg ile ogrenmistimTşk ederim cnm adetime 5 gün var sonuç 24.2 cıktı
Artacak o merak etme kuzum sağlıkla al kucagina gönülden diliyorum Rabbim korusun bebisim ve seniCanım Melom benim durumum çok değişti, pazar günü sabah lekelenme başladı dün gittim doktora 50 olan değerim 59 olmuş kimyasal dediler tabi. Bugün yine farklı bir doktora gittik. Bir beta daha bakalım dediler değer düşeceğine 68e çıkmış. Sağlıksız bir yükseliş fakat hala ne ağrım var ne sökülen bir kanamam. Perşembe tekrar çağırdılar. Fakat dualarım hep sizlerle ve bebek hasreti çeken güzel arkadaşlarımda , Rabbim sağlıklı ve güzel gebelikler nasip etsin herkese..
Sıkıntın yoksa dene canım ama iyi bilen birine yaptır tabiYa oluyorum çok yapan varmış bilemedim bende mi denesem
Bardak cektiler ama yaki yapistirmadilar viks surduler sırtına birde sicak tuttu kendini o ay hepNasıl yapmışlar acaba bardak çekip yakı yapıştıranlar varmış hamile kalmışlar herkese birşeyler vesile oluyor işte Allah büyük
En çok Kimyasaldan ziyade dış gebelik ihtimali beni çok korkutuyor ne olur dua edin dusecekse de normal düşsünArtacak o merak etme kuzum sağlıkla al kucagina gönülden diliyorum Rabbim korusun bebisim ve seni
Bugün bitti canım adetim. Daha başlamadım çok yoğun geçti bu dönem daha fazla söktürmesin diye içmedim. 46 kiloyum benCanim cok kilo ve cok zayiflik etkili. Sende baktirdinmi prolaktine. Bide ben dusuklerden sonra bagisiklik guclendirici 6 kapsulluk bi takviye kullanmistim ogluma hamile kalmadan önce oyle biseymi denesen acaba. Sogan suyuna basladinmi
Var bebek var sen telas etme ben hissediyorum varrCanım Melom, benim durumlar değişti biliyorsunuz ki Perşembe 50 idi hcg değerim fakat pazar günü sabah lekelenme yaşadım akabinde dün hemen hastaneye gittim hemen beta bakıldı 59 olmuş ve tabikii kimyasal dendi. Bugün de farklı bir doktora gittik. Tekrar beta bakalım dendi bugün de değerim 68. Çok karıştı işler. Değer düşmüyor aksine ne ağrım ne kanamam var. Artış çok düzensiz. Ondan girip yazamadım çok allak bullağım. Ama gönlüm ve dualarım hep siz ve hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarımda. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin
Bende oğluma adete 4 gün kala 10 değerde öğrenmiştimBende oglumun 27 hcg ile ogrenmistim
Rabbim bir daha yaşatmasınAmiinnnBende tam iki ay sonra oğlumu alıcaktım kucağıma ama nasip değilmiş canım kötü şans bize vurmuş
Tebrik ederim.. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza al inşallah :) Ya bi sey rica edecem benTşk ederim cnm adetime 5 gün var sonuç 24.2 cıktı
Valla canim buna amin denilmez ama dis gebelik olmasindan iyidirEn çok Kimyasaldan ziyade dış gebelik ihtimali beni çok korkutuyor ne olur dua edin dusecekse de normal düşsün
Bencede bak o bağışıklık sistemi iyi degilse oda hamilelige engel oluyor dusuk kimyasal hep boyle seyler oluyor insandaBugün bitti canım adetim. Daha başlamadım çok yoğun geçti bu dönem daha fazla söktürmesin diye içmedim. 46 kiloyum benhormonlarım bakıldı canım atayım sana şimdi. Valla kuzum takviye lazım bana bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?