- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Düşmesin kurban olduğum beni sinir ediyonuz iyi düşünün iyi olsun evrene doğru msj gonder ağzından çıkana bir dikkat et yawww Rabbim verecek ama bir düzgün düşün önce sağlıkli kızın olacak telden yazamıyorum sana yarin anlatcam ne demek istediğimi düşecek bilmem ne demek doğacak de Hiç mi duymadın yahu evren duyduğunu uygular hayırlısı ile doğacak de delirttin beni akşam aksamEn çok Kimyasaldan ziyade dış gebelik ihtimali beni çok korkutuyor ne olur dua edin dusecekse de normal düşsün
Bende kullandim canim kan sulandirici simdi yine kullancam cumartesi baslar belki banada . Oglumda ilk kalp atisi duyulunca basladi alti haftalikkenBende oğluma adete 4 gün kala 10 değerde öğrenmiştimşimdi 5 gün kala 24.2 ama çok korkuyorum yine düşükle sonuçlanacak diye. Yarın doktora gideceğim. Bugün telefonda konuştum iğneye başlatacak hemen
Ben pc os bilmem canım kist oldun sen herhal dediğim yogayi yap kist yoga si izle ebru ceylan dan int yap onuYaa normalde geç olurdu hep tam zamanında oldu ama çok az oldu başta ama dediğin gibi bugün arttı canım ne kadar zor bu pkos
Çok tşk ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.. aslında bende bunu çok merak ediyordum. 2 Gün pik gösterdi sonra catlama görmüştüm. Aradan bir hafta geçti yine ovu testi yapayım dedim yani 2 gün önce yapmıştım. Koyu değildi açıkçası. Silikten bir tık hafif koyuydu ama silikti. O da heralde daha günüme çok olduğu içindiTebrik ederim.. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza al inşallah :) Ya bi sey rica edecem benovulasyon testin var mi, varsa yapabilir misin? 24le ovulasyon testi nasil gozukur merak ettim
Canım benim de 7 martta çatladı. Aradan 9 gün geçti. Günüme 5 gün var. Bugün kanda gebeliğimi öğrendimKızlar ayın 8 de yumurtam çatladı ilişki oldu.Bebek düşünüyoruz fakat yolunda gitmeyen şeyler oldu kasık ağrım ve akıntım oldu.Dün aile hekiminde kan idrar testinde enfeksiyon çıktı kanda gebelik görünmediği için antibiyotik vs ilaçlar verildi. Gebelik olsa kanda çıkardı değil mi başına böyle bir şey gelen var mı?ilaçlara başladım arkadaşlar bu arada sadece merak ettiğim için soruyorum.
Baştan desene ben orduluyum nasıl oluyor canım yakaç yıllık evlisin sen? Hiç gebelik oldu mu? Aradığın kan benim sana hertürlü yardımcı olucam. Benim gitmediğim doktor yok orada sen nerde tedavi görüyorsun doktorun var mı kim orada?
Canım kan normal çıktı ama demir düşük çıktı bende. Çok şükür ki aşırı değil et yemeye,pekmez içmeye başladım öyle yükseldi biraz. Aman Allah korusun ben takviye alayım kendime. Canım sonuçlar da bunlarBencede bak o bağışıklık sistemi iyi degilse oda hamilelige engel oluyor dusuk kimyasal hep boyle seyler oluyor insanda
Sende mi hamissinÇok tşk ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.. aslında bende bunu çok merak ediyordum. 2 Gün pik gösterdi sonra catlama görmüştüm. Aradan bir hafta geçti yine ovu testi yapayım dedim yani 2 gün önce yapmıştım. Koyu değildi açıkçası. Silikten bir tık hafif koyuydu ama silikti. O da heralde daha günüme çok olduğu içindi
Tamam kuzum içim rahatladı sağolasın.hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip etsin canımCanım benim de 7 martta çatladı. Aradan 9 gün geçti. Günüme 5 gün var. Bugün kanda gebeliğimi öğrendim
Canım ben adeti bekledim ilaçları kullanmak için. Şu an kullanıyorumKızlar ayın 8 de yumurtam çatladı ilişki oldu.Bebek düşünüyoruz fakat yolunda gitmeyen şeyler oldu kasık ağrım ve akıntım oldu.Dün aile hekiminde kan idrar testinde enfeksiyon çıktı kanda gebelik görünmediği için antibiyotik vs ilaçlar verildi. Gebelik olsa kanda çıkardı değil mi başına böyle bir şey gelen var mı?ilaçlara başladım arkadaşlar bu arada sadece merak ettiğim için soruyorum.
Hayır, yumurtlama olmamış. Teste devam edin, T ve C çizgileri ya ayni koyulukta olmalı ya da T, Cden koyu olalıKızlar ovülasyon testimş yorumlarmısınız, döngünün 6günü 14mm yumurta vardı, 8. Gün test yapmaya başladım, 10. Gün doktora gittim 20mm olmuş yumurta, bugün döngünün 11.günü
Eki Görüntüle 2802949
bu ne olmuş çatlamış mı nolmuş hiç bişey anlamadım hepsi birbirine çok yakın
Ben keseyi görmeden düşükle sonuçlanıyordu. Oğlumun doktoru hemen başlatmıştı. Şimdiki doktorda ilk muayeneye gittiğimde keseyi görmeden başlatmayı istemiyoruz dedi ama durumu anlattım bugun bir kez daha telefonda. Protein C denen bir değerim de düşük benim ve bu da düşüğe neden olduğunu okumuştum söyledim doktora. Tamam yarın gel başlatalım dediBende kullandim canim kan sulandirici simdi yine kullancam cumartesi baslar belki banada . Oglumda ilk kalp atisi duyulunca basladi alti haftalikken
Evet canım bende hamişim bugün öğrendim kandaSende mi hamissin
Aksilik olacak ya işte üst üste gelirKızlar benim tahliller yarına kaldı sabah dedi Dr delirdim geri geldim sabah gitcem önce ise gidip fatura kescem sonra hastane patronda delirtti beni ayarsız enerji ya
Sağol kuzum tşk ederim Allah'ım en kısa zamanda en hayırlısını en sağlıklısını sizlere de nasip etsin inşallahTamam kuzum içim rahatladı sağolasın.hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip etsin canım
Amin inşallahÇok tşk ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.. aslında bende bunu çok merak ediyordum. 2 Gün pik gösterdi sonra catlama görmüştüm. Aradan bir hafta geçti yine ovu testi yapayım dedim yani 2 gün önce yapmıştım. Koyu değildi açıkçası. Silikten bir tık hafif koyuydu ama silikti. O da heralde daha günüme çok olduğu içindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?