Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lh sonradan çıktı o da 4,7

Amin inşallah

Hayır, yumurtlama olmamış. Teste devam edin, T ve C çizgileri ya ayni koyulukta olmalı ya da T, Cden koyu olalı
benim erken gelişip çatlıyordu genellikle, 11.gün çatlamış oluyordu bu ay bi değişik çıktı, birazdan tekrar test yapıcam 8saat arayla günde 2 kere yapılabiliyor bildiğim kadarıyla, onu da atayım yapınca, çok teşekkür ederim cevabınız için

bir benzerlik daha soyleyeyim benim de esim trabzonluordu da degilim maalesef.2yil olacak nerdeyse evleneli hic olusmadi gebelik.esimde sıkınti cikmadi.bende de gozukmedi simdilik ama olmuyor yaa
Peki nerde duruyorsun Trabzonda mı? İyiymiş bunu da sevdim birbirimize arkadaş oluruz belki birgün Trabzon orduda hiç geçiktirme bir film çektir istersen iyi olur canım. Trabzonda da çok güzel doktorlar var aslında bende yakında geçerim Trabzona

yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum mart 7 de doktor çatlamayı gormustu o kesın bilgi fakat o kadar agrım yok ama şişlik çok bende sendede oluyormu ve çok erken gebelik cıkmıs kanda beni bile heyecanlandırdın burda bende mı gıtsem acaba demedim değil :)

trabzondaki güzel doktorları ben de öğrenebilir miyim acabası?

Bende öyle zengin ettik eczaneleri bu tür şeyler satılan yerleri feda olsun eczaneden sordum iki tanesi 35 TL dedi internette daha uygun kaç güne gelirse artık
Aynen aynen gelir ya bende birgebeningunlugu nden alıyorum 3-4 güne geliyor sonuna kadar kullanma kız. Azıcık kalsın elinde tekrar soyle. Ben 2 kere aldım daha kaç 2 kere alacağım bakalım

Len valla herkeş yaptı bu ay bebeee sende dua et masallahhh sağlıkla al kucagina çok sevindim ne becerikli siniz eferim
Her zaman duacınızım gerçekten. Çok tşk ederim. Bu süreçler çok zor uğraşmak ayrı dert beklemek strese girmek ayrı dert. Hepinizi çok çok iyi anlıyorum kızlar RABBIM SIZLERE DE TEZ VAKITTE ANNE OLMA DUYUSUNU TATTIRSIN INSALLAH

trabzondaki güzel doktorları ben de öğrenebilir miyim acabası?
Benim girip bakmam lazım adamın adına çünkü sürekli tedavi görmediğim için yok aklımda düşünsem gelirde inan ki unutkanlık hat safhada sizde mi Trabzonlu sunuz?

Niye olmadı o saatte tahlil almıyorlar mıymış
Kızlar vallahi sövcem icimde kaldı saat 2 de sonmus yarın sabah dedi geberdim yollarda uzak hastane Dr da samıt gibi bi salak zate iyice dellendim git kan ver diyo p.....nk bu saate olmaz demiyor da bana

Aminn inşallah canim

Kızlar vallahi sövcem icimde kaldı saat 2 de sonmus yarın sabah dedi geberdim yollarda uzak hastane Dr da samıt gibi bi salak zate iyice dellendim git kan ver diyo p.....nk bu saate olmaz demiyor da bana
Valla söv hakkındır da 2 de son nerden çıkmış ben ilk defa duydum ben saat 4 de kan verdim yani öyle birşey mi var o kadar yolu da çektin yazık ya nerden nereye

Canım şişlik gibi birşey hissetmedim açıkçası gazım yok affedersin. Sadece en büyük belirtim sol kasıkta dolgunluk hissi idrar yaparken orada birşey varmış gibi hissediyordum. 2 gün önce 3 saat süren sol kasıkta inanılmaz bir agriydi deşiyorlardı sanki orayı. Bunu yattığım yerden ayaklarımı uzatarak yaşadım. Senin kaç günün var bata

Yaa çok sinir bozucu gerçekten. İşten izin alıp gitmişsin sonuçta o kadar yol da cabası

cıks rizeliyim :) galiba senle konuşmuştuk ama bende de unutkanlık had safada oldupu için çok da emin değilim :)
Konuştuk evet
Ben geçende ayak tırnaklarımı kestim bas parmağımı unutmuşum gerisini düşünme anlatmaayım daha neler unutuyorum sana lazım ise ben araştırır doktor bulurum soruştururum. Sana nasıl doktor lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…