Canım lh sonradan çıktı o da 4,7Canım kan normal çıktı ama demir düşük çıktı bende. Çok şükür ki aşırı değil et yemeye,pekmez içmeye başladım öyle yükseldi biraz. Aman Allah korusun ben takviye alayım kendime. Canım sonuçlar da bunlar
benim erken gelişip çatlıyordu genellikle, 11.gün çatlamış oluyordu bu ay bi değişik çıktı, birazdan tekrar test yapıcam 8saat arayla günde 2 kere yapılabiliyor bildiğim kadarıyla, onu da atayım yapınca, çok teşekkür ederim cevabınız içinAmin inşallah
Hayır, yumurtlama olmamış. Teste devam edin, T ve C çizgileri ya ayni koyulukta olmalı ya da T, Cden koyu olalı
Len valla herkeş yaptı bu ay bebeee sende dua et masallahhh sağlıkla al kucagina çok sevindim ne becerikli siniz eferimEvet canım bende hamişim bugün öğrendim kanda
Peki nerde duruyorsun Trabzonda mı?bir benzerlik daha soyleyeyim benim de esim trabzonlu ordu da degilim maalesef.2yil olacak nerdeyse evleneli hic olusmadi gebelik.esimde sıkınti cikmadi.bende de gozukmedi simdilik ama olmuyor yaa
yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum mart 7 de doktor çatlamayı gormustu o kesın bilgi fakat o kadar agrım yok ama şişlik çok bende sendede oluyormu ve çok erken gebelik cıkmıs kanda beni bile heyecanlandırdın burda bende mı gıtsem acaba demedim değil :)Kızlar öncelikle neler yaptım, nasıl bir süreç izledim. Hepsini tek tek anlatıyorum..
Adetimin ilk gününden beri sabah uyanır uyanmaz ayaklarım daha yere basmadan dijital ateş ölçerle ateşimi ölçtüm
Adetimin 2. Günü dr. Gittim bütün hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi gayet iyi cıktı.
1- Adetimin 2. Günü bal tarcin corek otuna başladım.10 gün boyunca sabah akşam yemeklerden sonra bir tatlı kaşığı yedim. Bazen bu kurala uymadığım oldu. Eşime de gunde 1 bardak (200 ml) taze sıkılmış havuç suyu içirdim. Bende o sırada 1 adet havucu dişlerimle kemirerek yedim. (Akşamları 10-10:30 arasında) (ovulasyonda çatlamayi görene kadar içti) eşimde hiçbir problem yoktu.
2- Adetimin 13-14. Günleri (5-6 mart) ovulasyon pikti. Adetimin 15. Günü (7 mart) ovulasyon testi silik gösterdi
(Ovulasyon testlerini her gün öğlen 12 de su alımını kesip 15:00 de yaptim)
3- Ilişki günleri; adetimin (10. Günü akşam), (12. Günü sabah), (13. Günü akşam) (15. Günü sabah-aksam) Pozisyon diz-dirsek (dogg) pozisyonu. 10-15 dakka böyle bekleyip sonra yüz üstü uzandim
4- Adetimin 11. Ve 14. Günleri el arasında uzayan akinti
5- Adetimin 15. Günü (7-mart) ovulasyon testi silik gösterdikten sonraki belirtilere gelecek olursak
6- 16. Gün (8-mart) adet ağrısı gibi karın ağrısı, göğüs kenarlarında ince sızı
7- 17. Gün (9-mart) egilip doğrulurken sol kasıkta batma
8- 18. Gün (10-mart) evde yürürken sağ kasıkta batma
9- 19. Gün (11-mart) Sabah sağ kasık ağrısıyla uyandım. Ilerleyen saatlerde sol kasıkta zonklama oldu. Ateşim 36.5
10- 20. Gün (12-mart) yatakta saniyelik sol kasık batması. Disarda alışveriş yaptıktan sonra eve geldiğim de uzayan akinti olması Saat 17:00 hafif bi üşüme var. Atesim 36.6
11- 21. Gün (13-mart) kahvaltı da sandalyede otururken ve ayakta dururken sağ kasıkta hafif dolgunluk hissi. Progesteron hormon tahlili verdim. Atesim 36.7
12- 22. Gün (14-mart) sırtımda ve omuz kürek altında hafif bir gidip bir gelen agrilar var. (Aksam 4 buçuk gibi yatağa sol tarafimdan uzandığımda sol kasıkta operasyon varmış gibi agri vardi akşam 7 ye kadar sürdü. Ateşim 36.8
13- 23. Gün (15-mart) sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz rengi olmayan çizgi var gibiydi. idrar yaparken sol kasıkta dolgunluk hissi, vajinada agri-batma. Ateşim 37.0
14- 24. Gün (16-mart bugün) sabah 9 da kan tahlili verdim. Öğlen sonucum çıktığında 24.2 değer cıktı. Adetime 5 gün var. Ateşim 36.9 Progesteron hormon sonucum: hastanenin değer aralığı (1.8 – 7) aralığında benim sonucum 6,75. Dr. Gayet iyi dedi.
15- 6 gün boyunda atesim hep 0.1 derece artarak yükseldi. Kızlar belirtilerim bunlardı.
trabzondaki güzel doktorları ben de öğrenebilir miyim acabası?Peki nerde duruyorsun Trabzonda mı?İyiymiş bunu da sevdim birbirimize arkadaş oluruz belki birgün Trabzon orduda hiç geçiktirme bir film çektir istersen iyi olur canım. Trabzonda da çok güzel doktorlar var aslında bende yakında geçerim Trabzona
Allahım sinirden pimi çekilmiş bomba gibiyim ayarlarım zate bozuktu iyice bozdularAksilik olacak ya işte üst üste gelir
Niye olmadı o saatte tahlil almıyorlar mıymışKızlar benim tahliller yarına kaldı sabah dedi Dr delirdim geri geldim sabah gitcem önce ise gidip fatura kescem sonra hastane patronda delirtti beni ayarsız enerji ya
Rahim filmi güzel ise neden orduyu sordunuz aşılama için mi?1.5yildir evliyim hic korunmadik.5aydir da doktora gidiyorum.klomen catlatma ignesi folibol progesteron ve ecopirin verdi.ama bu ay da tutmadirahim filmim falan temiz cikti
Aynen aynenBende öyle zengin ettik eczaneleri bu tür şeyler satılan yerleri feda olsuneczaneden sordum iki tanesi 35 TL dedi internette daha uygun kaç güne gelirse artık
Her zaman duacınızım gerçekten. Çok tşk ederim. Bu süreçler çok zor uğraşmak ayrı dert beklemek strese girmek ayrı dert. Hepinizi çok çok iyi anlıyorum kızlar RABBIM SIZLERE DE TEZ VAKITTE ANNE OLMA DUYUSUNU TATTIRSIN INSALLAHLen valla herkeş yaptı bu ay bebeee sende dua et masallahhh sağlıkla al kucagina çok sevindim ne becerikli siniz eferim
Benim girip bakmam lazım adamın adınatrabzondaki güzel doktorları ben de öğrenebilir miyim acabası?
Kızlar vallahi sövcem icimde kaldı saat 2 de sonmus yarın sabah dedi geberdim yollarda uzak hastane Dr da samıt gibi bi salak zate iyice dellendim git kan ver diyo p.....nk bu saate olmaz demiyor da banaNiye olmadı o saatte tahlil almıyorlar mıymış
cıks rizeliyim :) galiba senle konuşmuştuk ama bende de unutkanlık had safada oldupu için çok da emin değilim :)Benim girip bakmam lazım adamın adınaçünkü sürekli tedavi görmediğim için yok aklımda düşünsem gelirde inan ki unutkanlık hat safhada sizde mi Trab.zonlu sunuz?
Aminn inşallah canimHer zaman duacınızım gerçekten. Çok tşk ederim. Bu süreçler çok zor uğraşmak ayrı dert beklemek strese girmek ayrı dert. Hepinizi çok çok iyi anlıyorum kızlar RABBIM SIZLERE DE TEZ VAKITTE ANNE OLMA DUYUSUNU TATTIRSIN INSALLAH
Valla söv hakkındır da 2 de son nerden çıkmış ben ilk defa duydum ben saat 4 de kan verdim yani öyle birşey mi varKızlar vallahi sövcem icimde kaldı saat 2 de sonmus yarın sabah dedi geberdim yollarda uzak hastane Dr da samıt gibi bi salak zate iyice dellendim git kan ver diyo p.....nk bu saate olmaz demiyor da bana
Canım şişlik gibi birşey hissetmedim açıkçası gazım yok affedersin. Sadece en büyük belirtim sol kasıkta dolgunluk hissi idrar yaparken orada birşey varmış gibi hissediyordum. 2 gün önce 3 saat süren sol kasıkta inanılmaz bir agriydi deşiyorlardı sanki orayı. Bunu yattığım yerden ayaklarımı uzatarak yaşadım. Senin kaç günün var batayaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum mart 7 de doktor çatlamayı gormustu o kesın bilgi fakat o kadar agrım yok ama şişlik çok bende sendede oluyormu ve çok erken gebelik cıkmıs kanda beni bile heyecanlandırdın burda bende mı gıtsem acaba demedim değil :)
Yaa çok sinir bozucu gerçekten. İşten izin alıp gitmişsin sonuçta o kadar yol da cabasıKızlar vallahi sövcem icimde kaldı saat 2 de sonmus yarın sabah dedi geberdim yollarda uzak hastane Dr da samıt gibi bi salak zate iyice dellendim git kan ver diyo p.....nk bu saate olmaz demiyor da bana
Konuştuk evetcıks rizeliyim :) galiba senle konuşmuştuk ama bende de unutkanlık had safada oldupu için çok da emin değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?