- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
Patron aradı gel fatura kesmen lazım diye cinlendim Dr salak bir adam yeminle mostralik koymuşlar saksı gibi anca oturuyor demiyor bu saatte kan olmaz diye başka binaya kan vermeye gönderdi yarın Paralıcam onu zateValla söv hakkındır da 2 de son nerden çıkmış ben ilk defa duydum ben saat 4 de kan verdim yani öyle birşey mi varo kadar yolu da çektin yazık ya nerden nereye
bilmem :) doktor kriterimi bilmiyorum asfdsfa osman beyi biliyorum bi tek medicalparkta.Konuştuk evet
Ben geçende ayak tırnaklarımı kestim bas parmağımı unutmuşumgerisini düşünme anlatmaayım daha neler unutuyorum sana lazım ise ben araştırır doktor bulurum soruştururum. Sana nasıl doktor lazım
Anladım kuzum arkdsın belli olmus ama olurdu bencede belliCanım ben adeti bekledim ilaçları kullanmak için. Şu an kullanıyorum
Amin kuzum sağolaısnSağol kuzum tşk ederim Allah'ım en kısa zamanda en hayırlısını en sağlıklısını sizlere de nasip etsin inşallah
O kadar iyi anlıyorum beni bile hırs boğuyor bana böyle yapan manyaklar geliyor aklıma. İlk dinle ne derse sessiz sonra paralaPatron aradı gel fatura kesmen lazım diye cinlendim Dr salak bir adam yeminle mostralik koymuşlar saksı gibi anca oturuyor demiyor bu saatte kan olmaz diye başka binaya kan vermeye gönderdi yarın Paralıcam onu zate
Bize doktor önerdiler canım çok iyi diye ben orada değildim gitmedim sana arar bulur istersen söylerim belki de aynı doktordur bilemiyorum.bilmem :) doktor kriterimi bilmiyorum asfdsfa osman beyi biliyorum bi tek medicalparkta.
lütfen söyler misin ya bekliyorum senden haber :) çok teşekkür ederimBize doktor önerdiler canım çok iyi diye ben orada değildim gitmedim sana arar bulur istersen söylerim belki de aynı doktordur bilemiyorum.
Merhaba mesajinizi okudum benimde 4 yıl önce AMH 2.70 çıkmıştı doktor gayet iyi dedi ama üzerinden 4 yıl geçti AMH sonucunuz çıktığında bana da mesaj atar mısınız en azından bende kendiminki Hakkında bir fikir yürüttümAynen aynengelir ya bende birgebeningunlugu nden alıyorum 3-4 güne geliyor sonuna kadar kullanma kız. Azıcık kalsın elinde tekrar soyle. Ben 2 kere aldım daha kaç 2 kere alacağım bakalım
Kocam nöbette bu akşam evde olsa çocuk yapmak için bir daha düşünür herhal barut gibiyim kaç tabak yemek yedim hırsımdanO kadar iyi anlıyorum beni bile hırs boğuyor bana böyle yapan manyaklar geliyor aklıma. İlk dinle ne derse sessiz sonra parala
20 mart da batım. idrar yaparken bendede oluyo o soldaydı zaten yumurtam . cok tebrik ediyorum senı saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :)Canım şişlik gibi birşey hissetmedim açıkçası gazım yok affedersin. Sadece en büyük belirtim sol kasıkta dolgunluk hissi idrar yaparken orada birşey varmış gibi hissediyordum. 2 gün önce 3 saat süren sol kasıkta inanılmaz bir agriydi deşiyorlardı sanki orayı. Bunu yattığım yerden ayaklarımı uzatarak yaşadım. Senin kaç günün var bata
Canım benim 2.40 tı 1,5 sene önce. Şimdi 2,73 çıktı Amh artmaz ama sanırım farklı hastaneler olduğu için öyle çıktıMerhaba mesajinizi okudum benimde 4 yıl önce AMH 2.70 çıkmıştı doktor gayet iyi dedi ama üzerinden 4 yıl geçti AMH sonucunuz çıktığında bana da mesaj atar mısınız en azından bende kendiminki Hakkında bir fikir yürüttüm
Güzel yüreklim çok sağol, inşallah dediğin gibi sonuçlanır, ister istemez endişelerim sonlanmıyor Allah razı olsun senden kuzumVar bebek var sen telas etme ben hissediyorum varr
Evet,yazin gidiyorum ordu ya.van dayim ben burda olmazsa orda yaparim diye.bide sistem nasil gidiyor ne diye gidiyoruz.kac gun suruyor gibi merak ettim ona gore ayarlarim diyeRahim filmi güzel ise neden orduyu sordunuz aşılama için mi?
Kesinlikle kuzum ben artık bebekten de geçtim bu ay, dış gebelik daha korkutucu geliyor gözüme rahatlayamıyorumValla canim buna amin denilmez ama dis gebelik olmasindan iyidir
Herşey Allah'tan Melom doğru söylüyorsun ama bu süreçte çok yıpratıcı , bekliyorum mesajınıDüşmesin kurban olduğum beni sinir ediyonuz iyi düşünün iyi olsun evrene doğru msj gonder ağzından çıkana bir dikkat et yawww Rabbim verecek ama bir düzgün düşün önce sağlıkli kızın olacak telden yazamıyorum sana yarin anlatcam ne demek istediğimi düşecek bilmem ne demek doğacak de Hiç mi duymadın yahu evren duyduğunu uygular hayırlısı ile doğacak de delirttin beni akşam aksam
Canım benim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına 2 aydır denk geliyoruz geçen ay kimyasal geçirmiştin bu ay hamile kaldın hemen çok sevindim inşallah sağlıklıdır sağ salim kucağına alırsınGüzel yüreklim çok sağol, inşallah dediğin gibi sonuçlanır, ister istemez endişelerim sonlanmıyor Allah razı olsun senden kuzum
Canım evett hatirliyorum bende seni , ama bu ay da meçhul değerlerim çok anormal düzgün artışım yokCanım benim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına 2 aydır denk geliyoruz geçen ay kimyasal geçirmiştin bu ay hamile kaldın hemen çok sevindim inşallah sağlıklıdır sağ salim kucağına alırsın
Öyle tabi canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin deCanım evett hatirliyorum bende seni , ama bu ay da meçhul değerlerim çok anormal düzgün artışım yokNasipten öteye yol yok tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?