Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla söv hakkındır da 2 de son nerden çıkmış ben ilk defa duydum ben saat 4 de kan verdim yani öyle birşey mi var o kadar yolu da çektin yazık ya nerden nereye
Patron aradı gel fatura kesmen lazım diye cinlendim Dr salak bir adam yeminle mostralik koymuşlar saksı gibi anca oturuyor demiyor bu saatte kan olmaz diye başka binaya kan vermeye gönderdi yarın Paralıcam onu zate

bilmem :) doktor kriterimi bilmiyorum asfdsfa osman beyi biliyorum bi tek medicalparkta.

Patron aradı gel fatura kesmen lazım diye cinlendim Dr salak bir adam yeminle mostralik koymuşlar saksı gibi anca oturuyor demiyor bu saatte kan olmaz diye başka binaya kan vermeye gönderdi yarın Paralıcam onu zate
O kadar iyi anlıyorum beni bile hırs boğuyor bana böyle yapan manyaklar geliyor aklıma. İlk dinle ne derse sessiz sonra parala

bilmem :) doktor kriterimi bilmiyorum asfdsfa osman beyi biliyorum bi tek medicalparkta.
Bize doktor önerdiler canım çok iyi diye ben orada değildim gitmedim sana arar bulur istersen söylerim belki de aynı doktordur bilemiyorum.

Aynen aynen gelir ya bende birgebeningunlugu nden alıyorum 3-4 güne geliyor sonuna kadar kullanma kız. Azıcık kalsın elinde tekrar soyle. Ben 2 kere aldım daha kaç 2 kere alacağım bakalım
Merhaba mesajinizi okudum benimde 4 yıl önce AMH 2.70 çıkmıştı doktor gayet iyi dedi ama üzerinden 4 yıl geçti AMH sonucunuz çıktığında bana da mesaj atar mısınız en azından bende kendiminki Hakkında bir fikir yürüttüm

O kadar iyi anlıyorum beni bile hırs boğuyor bana böyle yapan manyaklar geliyor aklıma. İlk dinle ne derse sessiz sonra parala
Kocam nöbette bu akşam evde olsa çocuk yapmak için bir daha düşünür herhal barut gibiyim kaç tabak yemek yedim hırsımdan

20 mart da batım. idrar yaparken bendede oluyo o soldaydı zaten yumurtam . cok tebrik ediyorum senı saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :)

Canım benim 2.40 tı 1,5 sene önce. Şimdi 2,73 çıktı Amh artmaz ama sanırım farklı hastaneler olduğu için öyle çıktı

Herşey Allah'tan Melom doğru söylüyorsun ama bu süreçte çok yıpratıcı , bekliyorum mesajını

Güzel yüreklim çok sağol, inşallah dediğin gibi sonuçlanır, ister istemez endişelerim sonlanmıyor Allah razı olsun senden kuzum
Canım benim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına 2 aydır denk geliyoruz geçen ay kimyasal geçirmiştin bu ay hamile kaldın hemen çok sevindim inşallah sağlıklıdır sağ salim kucağına alırsın

Canım evett hatirliyorum bende seni , ama bu ay da meçhul değerlerim çok anormal düzgün artışım yok Nasipten öteye yol yok tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…