O zaman ben gidince sana anlatırım dahalık o yola girmedim doktorum var burada o dedi rahim filmi çekti dene 2 ay olmazsa gel aşılamayı deneriz dedi.Evet,yazin gidiyorum ordu ya.van dayim ben burda olmazsa orda yaparim diye.bide sistem nasil gidiyor ne diye gidiyoruz.kac gun suruyor gibi merak ettim ona gore ayarlarim diye
Şimdi söyliyim bekleme insanlar düşünce gücüyle herşeyi yayar evrene yani ne düşünürse onu yaşar kötü düşün me iyi olsun herşey insanlar birşey için istedim oldu diyor ya hani istediğimiz şeyin peşinden gidiyoruz ve evrene o enerjiyi yayıyoruz oluyor ne isterseniz onu yaşarsınız düşsun deme çocuğumu sağlıkla doğurcam de hiç kalbini bozma yani bence herşey güzel olacak o değer artacak sende anne olacaksinHerşey Allah'tan Melom doğru söylüyorsun ama bu süreçte çok yıpratıcı , bekliyorum mesajını
Aynen canim ama o dedigimide bi arastir gida takviyesiCanım kan normal çıktı ama demir düşük çıktı bende. Çok şükür ki aşırı değil et yemeye,pekmez içmeye başladım öyle yükseldi biraz. Aman Allah korusun ben takviye alayım kendime. Canım sonuçlar da bunlar
Canim bende iki dusuk yaptim sonra bağışıklık sistemini güçlendirici bi gida takviyesi kullandim cok faydasi olmustuBen keseyi görmeden düşükle sonuçlanıyordu. Oğlumun doktoru hemen başlatmıştı. Şimdiki doktorda ilk muayeneye gittiğimde keseyi görmeden başlatmayı istemiyoruz dedi ama durumu anlattım bugun bir kez daha telefonda. Protein C denen bir değerim de düşük benim ve bu da düşüğe neden olduğunu okumuştum söyledim doktora. Tamam yarın gel başlatalım dedi
Allah buyuk canim rabbim vermesin sağlıkla ilerlesinKesinlikle kuzum ben artık bebekten de geçtim bu ay, dış gebelik daha korkutucu geliyor gözüme rahatlayamıyorum
Tamam işte seviş dur yapana kadarSonsuza kadar pik sürecek gibi
Birde duygular hertürlü tavan senin ister istemez. acayip işlerle insanlarla uğraşıyoruz o zaman insan bitiyor birde çalışıyorsun onun ayrı stresi basmış patron aramış hiç bırak bugün gelme demezler üzüldüm ya. Hepsi bir arada oldu bugün sana.Kocam nöbette bu akşam evde olsa çocuk yapmak için bir daha düşünür herhal barut gibiyim kaç tabak yemek yedim hırsımdan
Olur canım araştırıp bakayım ne iyi olursaAynen canim ama o dedigimide bi arastir gida takviyesi
İnşallah canım benim, bunu de denedim elbette olumsuzu yasakladım kendime belli süre ama galiba belli bir şeye endeksleyince kendimizi böyle düşüncelere giriyoruzŞimdi söyliyim bekleme insanlar düşünce gücüyle herşeyi yayar evrene yani ne düşünürse onu yaşar kötü düşün me iyi olsun herşey insanlar birşey için istedim oldu diyor ya hani istediğimiz şeyin peşinden gidiyoruz ve evrene o enerjiyi yayıyoruz oluyor ne isterseniz onu yaşarsınız düşsun deme çocuğumu sağlıkla doğurcam de hiç kalbini bozma yani bence herşey güzel olacak o değer artacak sende anne olacaksin
Benim gittiğim kadın doğumda canım. Onu derim o kolay.lütfen söyler misin ya bekliyorum senden haber :) çok teşekkür ederim
Amin canım isteyen kim varsa Rabbim aratmasın sağ salim versin inşallahAllah buyuk canim rabbim vermesin sağlıkla ilerlesin
Yok ya cidden umurlarında bile değil bizim sinirlerimizi bozmaktan başka. Sonra niye stres niye kafa rahatlığı yok nasıl olsunAllahım sinirden pimi çekilmiş bomba gibiyim ayarlarım zate bozuktu iyice bozdular
Ben sabırsız kadınım stres basar bana öyle antin kuntin işlerde işte iş evde iş oğlan bak bu saatte vafle istiyor len ben vafle mi yapam çocuk mu :))))Birde duygular hertürlü tavan senin ister istemez. acayip işlerle insanlarla uğraşıyoruz o zaman insan bitiyor birde çalışıyorsun onun ayrı stresi basmış patron aramış hiç bırak bugün gelme demezler üzüldüm ya. Hepsi bir arada oldu bugün sana.
Öyle tabi canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin de
Canım herkesinki belli olmuyor işte. Ne olur ne olmazAnladım kuzum arkdsın belli olmus ama olurdu bencede belli
Çok teşekkür ederim. İnstagramda Ebru Ceylan'ın hesabına bakarsanız yumurtlama masajı felan var YouTube kanalı da var videolar eklemiş faydası olabilir bi bakın derimBenim de laboguick idi bir tane bozuk çıktı genel olarak fena değildi ama birdahaki ay başka marka alabilirim. Testinde bir yerinde bir renk vardı ona mı dedin neden böyle oldu diye. Eğer öyleyse idrar fazla damlatmış olabilirsin
Amiiin amin aminAmin canım isteyen kim varsa Rabbim aratmasın sağ salim versin inşallah
Napim kuzum hasta olmayınca merakımdan yaptım neyse ateş ölçümü ile idare edeyim birazAynen aynengelir ya bende birgebeningunlugu nden alıyorum 3-4 güne geliyor sonuna kadar kullanma kız. Azıcık kalsın elinde tekrar soyle. Ben 2 kere aldım daha kaç 2 kere alacağım bakalım
Ben sabırsız kadınım stres basar bana öyle antin kuntin işlerde işte iş evde iş oğlan bak bu saatte vafle istiyor len ben vafle mi yapam çocuk mu :))))
Yapcam mecbur yakamdan düşmez yemeden yatırmazSen çok iyi kadınsın kocaman kalbin var herşeye herkese yetenlerdensin sen o vafleyi de yapmışsındır o çocugu da nasipse yapacaksın İnşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?