Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet,yazin gidiyorum ordu ya.van dayim ben burda olmazsa orda yaparim diye.bide sistem nasil gidiyor ne diye gidiyoruz.kac gun suruyor gibi merak ettim ona gore ayarlarim diye
O zaman ben gidince sana anlatırım dahalık o yola girmedim doktorum var burada o dedi rahim filmi çekti dene 2 ay olmazsa gel aşılamayı deneriz dedi. Adet olursam ikinci gün veya üçüncü gün kesin hastanedeyim

Herşey Allah'tan Melom doğru söylüyorsun ama bu süreçte çok yıpratıcı , bekliyorum mesajını
Şimdi söyliyim bekleme insanlar düşünce gücüyle herşeyi yayar evrene yani ne düşünürse onu yaşar kötü düşün me iyi olsun herşey insanlar birşey için istedim oldu diyor ya hani istediğimiz şeyin peşinden gidiyoruz ve evrene o enerjiyi yayıyoruz oluyor ne isterseniz onu yaşarsınız düşsun deme çocuğumu sağlıkla doğurcam de hiç kalbini bozma yani bence herşey güzel olacak o değer artacak sende anne olacaksin

Aynen canim ama o dedigimide bi arastir gida takviyesi

Canim bende iki dusuk yaptim sonra bağışıklık sistemini güçlendirici bi gida takviyesi kullandim cok faydasi olmustu

Kocam nöbette bu akşam evde olsa çocuk yapmak için bir daha düşünür herhal barut gibiyim kaç tabak yemek yedim hırsımdan
Birde duygular hertürlü tavan senin ister istemez. acayip işlerle insanlarla uğraşıyoruz o zaman insan bitiyor birde çalışıyorsun onun ayrı stresi basmış patron aramış hiç bırak bugün gelme demezler üzüldüm ya. Hepsi bir arada oldu bugün sana.

İnşallah canım benim, bunu de denedim elbette olumsuzu yasakladım kendime belli süre ama galiba belli bir şeye endeksleyince kendimizi böyle düşüncelere giriyoruz

lütfen söyler misin ya bekliyorum senden haber :) çok teşekkür ederim
Benim gittiğim kadın doğumda canım. Onu derim o kolay.
Sana eşimle bize önerilen doktoru eşim arkadaşından öğrenmeli o rahatsız sormadım şimdi anlat et. Ben sana alınca kesin yazarım adını.

Ben sabırsız kadınım stres basar bana öyle antin kuntin işlerde işte iş evde iş oğlan bak bu saatte vafle istiyor len ben vafle mi yapam çocuk mu :))))

Çok teşekkür ederim. İnstagramda Ebru Ceylan'ın hesabına bakarsanız yumurtlama masajı felan var YouTube kanalı da var videolar eklemiş faydası olabilir bi bakın derim

Aynen aynen gelir ya bende birgebeningunlugu nden alıyorum 3-4 güne geliyor sonuna kadar kullanma kız. Azıcık kalsın elinde tekrar soyle. Ben 2 kere aldım daha kaç 2 kere alacağım bakalım
Napim kuzum hasta olmayınca merakımdan yaptım neyse ateş ölçümü ile idare edeyim biraz

Ben sabırsız kadınım stres basar bana öyle antin kuntin işlerde işte iş evde iş oğlan bak bu saatte vafle istiyor len ben vafle mi yapam çocuk mu :))))
Sen çok iyi kadınsın kocaman kalbin var herşeye herkese yetenlerdensinsen o vafleyi de yapmışsındır o çocugu da nasipse yapacaksın İnşallahhhhhh

Sen çok iyi kadınsın kocaman kalbin var herşeye herkese yetenlerdensinsen o vafleyi de yapmışsındır o çocugu da nasipse yapacaksın İnşallahhhhhh
Yapcam mecbur yakamdan düşmez yemeden yatırmaz vafle da yapcam çocukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…