Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende iki dusuk yaptim sonra bağışıklık sistemini güçlendirici bi gida takviyesi kullandim cok faydasi olmustu
Aaa öyle mi benimde biraz bagisiklik sistemim düşük acaba nasıl birşey adı veya resmi varsa atabilir mısın canım

20 mart da batım. idrar yaparken bendede oluyo o soldaydı zaten yumurtam . cok tebrik ediyorum senı saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :)
4 gün varmış canım gebelik varsa çıkabilir kanda. Çok tşk ederim Allah razı olsun rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin inşallah

Bnde sabah test yapcam bir umut inşallah vardır herkesin duaları kabul olsun

Hayirli olsun cok sevimdim saglikla kucağına al inşallah

Vafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye

Maalesef bende böyle bir test yapmıştım adetin üstünden 4 gün geçmişti silikti zaten aynı hafta adet olmuştum kimyasal gebelikler 35-40 gün içinde adet oluyorsun bir sonraki ay hamile kalmıştım

KIZLAR MERHABA AY LUTFEN BİRAZ AYDINLATIN BENİ NE OLUR
ŞUBAT 13 DE REGL OLDUM AMA O AY REGL 54.GUNDE OLDU YAZDAN BERİ 40-45-50 ARADİ DEGİSİYOR REGL. OCAKDA VE ARALİKTA OVULASYON TESTİ KULLANDİM. PİK GÖRDÜKTEN 14.15.GUN REGL GORDUM(PİK COK GEC GORDUM 30.GUN 35.GUN) NEYSE EN SON ADETİMDE GİDİP HORMON TESTİ VERİP MUAYENE OLDUM. HORMONLARDA BİR SKNTİ YOK MUAYENEDE DE POLİKİSTİK DEGİL AMA GORUNUMU VAR DEDİ. SUBAT 26SİNDA CATLATMA İGNESİ OLDUM. GECEN HAFTA KAN VERDİM 1.27 CİKTİ AMA HALA REGL OLAMADİM.DUN DOKTORU ARADİM BİR HAFTA DAHA BEKLE OLMAZSAN GEL DEDİ. YA BU GÖZÜNÜ SEVDİGİM YUMURTA İLACİ VE CATLATMA İGNESİ NEDEN GECİKME YAPAR Kİ BENİM BİLDİGİM YUMURTLAMAYİ GELİSTİRİR CATLAMAYİ KOLAYLASTİRİP MİSS GİBİ REGL OLDURUR AMA BENDE YOK TIK YOK !

Amma büyük punto kullanmissin gözüme soktun resmen sen hamilesin bence bekle ilerler o değerler yada kan ver gidip bu kadar eziyete ne gerek var yahu

Vafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Niye be kızıyla geliniyle doguranlar var hepsi aşılama mi yapiyor tup bebekmi hay allahim yaa. Deseydin sen isini yap gerisine karisma yada bidahaki sefere kimlikte yasim 5 yas buyuk de oyle yazdirmislar de sende

Ya ahaha Hayal kırıklığı istemiyorum o yüzden gidemiyorum kana
Ama benim merak ettiğim bu iğneden kaç gün sonra regl olunuyor en geç şuan 18.gun oldu ya igneden sonra
Amma büyük punto kullanmissin gözüme soktun resmen sen hamilesin bence bekle ilerler o değerler yada kan ver gidip bu kadar eziyete ne gerek var yahu

Niye be kızıyla geliniyle doguranlar var hepsi aşılama mi yapiyor tup bebekmi hay allahim yaa. Deseydin sen isini yap gerisine karisma yada bidahaki sefere kimlikte yasim 5 yas buyuk de oyle yazdirmislar de sende
Yasin var dedi kız bana ben zaten biliyorum onu yarın gidince bu abamin kimliği derim ben deli Dr benden deli

Sakıncası yoksa yaşınız kaç ayrıca benim tanıdığım biri var 42 yaşında anne oldu

İkiside aynı marka ama ayrı ayrı yaptım sizce bişe varmı 7 gün kala erken gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…