Aaa öyle mi benimde biraz bagisiklik sistemim düşük acaba nasıl birşey adı veya resmi varsa atabilir mısın canımCanim bende iki dusuk yaptim sonra bağışıklık sistemini güçlendirici bi gida takviyesi kullandim cok faydasi olmustu
4 gün varmış canım gebelik varsa çıkabilir kanda. Çok tşk ederim Allah razı olsun rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin inşallah20 mart da batım. idrar yaparken bendede oluyo o soldaydı zaten yumurtam . cok tebrik ediyorum senı saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :)
Bnde sabah test yapcam bir umut inşallah vardır herkesin duaları kabul olsunCumadan beri deniyorum canım cuma yaptığım erken gebelik testinde aşırı aşırısı silij bir çizgi vardı normal testte yoktu dün yaptığım erken gebelik testinde yoktu bugün ki de aşırı silik anlamadım gitti ay da testler yanıltıyor
Benimde çok harcamisligim var öyleNapim kuzum hasta olmayınca merakımdan yaptım neyse ateş ölçümü ile idare edeyim biraz
Bnde sabah test yapcam bir umut inşallah vardır herkesin duaları kabul olsun
Canim vallahi hatırlamıyorum 4 sene gecti ustunden biraz arastiririm receteye yazılmıyor zatenAaa öyle mi benimde biraz bagisiklik sistemim düşük acaba nasıl birşey adı veya resmi varsa atabilir mısın canım
Hayirli olsun cok sevimdim saglikla kucağına al inşallahKızlar öncelikle neler yaptım, nasıl bir süreç izledim. Hepsini tek tek anlatıyorum..
Adetimin ilk gününden beri sabah uyanır uyanmaz ayaklarım daha yere basmadan dijital ateş ölçerle ateşimi ölçtüm
Adetimin 2. Günü dr. Gittim bütün hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi gayet iyi cıktı.
1- Adetimin 2. Günü bal tarcin corek otuna başladım.10 gün boyunca sabah akşam yemeklerden sonra bir tatlı kaşığı yedim. Bazen bu kurala uymadığım oldu. Eşime de gunde 1 bardak (200 ml) taze sıkılmış havuç suyu içirdim. Bende o sırada 1 adet havucu dişlerimle kemirerek yedim. (Akşamları 10-10:30 arasında) (ovulasyonda çatlamayi görene kadar içti) eşimde hiçbir problem yoktu.
2- Adetimin 13-14. Günleri (5-6 mart) ovulasyon pikti. Adetimin 15. Günü (7 mart) ovulasyon testi silik gösterdi
(Ovulasyon testlerini her gün öğlen 12 de su alımını kesip 15:00 de yaptim)
3- Ilişki günleri; adetimin (10. Günü akşam), (12. Günü sabah), (13. Günü akşam) (15. Günü sabah-aksam) Pozisyon diz-dirsek (dogg) pozisyonu. 10-15 dakka böyle bekleyip sonra yüz üstü uzandim
4- Adetimin 11. Ve 14. Günleri el arasında uzayan akinti
5- Adetimin 15. Günü (7-mart) ovulasyon testi silik gösterdikten sonraki belirtilere gelecek olursak
6- 16. Gün (8-mart) adet ağrısı gibi karın ağrısı, göğüs kenarlarında ince sızı
7- 17. Gün (9-mart) egilip doğrulurken sol kasıkta batma
8- 18. Gün (10-mart) evde yürürken sağ kasıkta batma
9- 19. Gün (11-mart) Sabah sağ kasık ağrısıyla uyandım. Ilerleyen saatlerde sol kasıkta zonklama oldu. Ateşim 36.5
10- 20. Gün (12-mart) yatakta saniyelik sol kasık batması. Disarda alışveriş yaptıktan sonra eve geldiğim de uzayan akinti olması Saat 17:00 hafif bi üşüme var. Atesim 36.6
11- 21. Gün (13-mart) kahvaltı da sandalyede otururken ve ayakta dururken sağ kasıkta hafif dolgunluk hissi. Progesteron hormon tahlili verdim. Atesim 36.7
12- 22. Gün (14-mart) sırtımda ve omuz kürek altında hafif bir gidip bir gelen agrilar var. (Aksam 4 buçuk gibi yatağa sol tarafimdan uzandığımda sol kasıkta operasyon varmış gibi agri vardi akşam 7 ye kadar sürdü. Ateşim 36.8
13- 23. Gün (15-mart) sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz rengi olmayan çizgi var gibiydi. idrar yaparken sol kasıkta dolgunluk hissi, vajinada agri-batma. Ateşim 37.0
14- 24. Gün (16-mart bugün) sabah 9 da kan tahlili verdim. Öğlen sonucum çıktığında 24.2 değer cıktı. Adetime 5 gün var. Ateşim 36.9 Progesteron hormon sonucum: hastanenin değer aralığı (1.8 – 7) aralığında benim sonucum 6,75. Dr. Gayet iyi dedi.
15- 6 gün boyunda atesim hep 0.1 derece artarak yükseldi. Kızlar belirtilerim bunlardı.
Evet ilginç gerçektenCanım benim 2.40 tı 1,5 sene önce. Şimdi 2,73 çıktı Amh artmaz ama sanırım farklı hastaneler olduğu için öyle çıktı
Aynen canımm hayırlısıDüzensizse diyecek birşeyim yok canım ya hayırlısı diyelim biz
Çok tşk ederim canım Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşaallahHayirli olsun cok sevimdim saglikla kucağına al inşallah
Maalesef bende böyle bir test yapmıştım adetin üstünden 4 gün geçmişti silikti zaten aynı hafta adet olmuştum kimyasal gebelikler 35-40 gün içinde adet oluyorsun bir sonraki ay hamile kalmıştımEki Görüntüle 2802833
Kızlar öncelikle hamıle degılım sadece birşey geldi aklıma biri bana soylesın lütfen 2 ay önceki testim bu reglıden 2 önce yapmısdım ee şimdi geldi aklıma yani ben belkıde hamıle kalabılıyorumdur bırı bana demıstı burdan kımyasal mı gecırdın acaba diiye yaaa suan bi umut doldu içimmm
Amma büyük punto kullanmissin gözüme soktun resmenKIZLAR MERHABA AY LUTFEN BİRAZ AYDINLATIN BENİ NE OLUR
ŞUBAT 13 DE REGL OLDUM AMA O AY REGL 54.GUNDE OLDU YAZDAN BERİ 40-45-50 ARADİ DEGİSİYOR REGL. OCAKDA VE ARALİKTA OVULASYON TESTİ KULLANDİM. PİK GÖRDÜKTEN 14.15.GUN REGL GORDUM(PİK COK GEC GORDUM 30.GUN 35.GUN) NEYSE EN SON ADETİMDE GİDİP HORMON TESTİ VERİP MUAYENE OLDUM. HORMONLARDA BİR SKNTİ YOK MUAYENEDE DE POLİKİSTİK DEGİL AMA GORUNUMU VAR DEDİ. SUBAT 26SİNDA CATLATMA İGNESİ OLDUM. GECEN HAFTA KAN VERDİM 1.27 CİKTİ AMA HALA REGL OLAMADİM.DUN DOKTORU ARADİM BİR HAFTA DAHA BEKLE OLMAZSAN GEL DEDİ. YA BU GÖZÜNÜ SEVDİGİM YUMURTA İLACİ VE CATLATMA İGNESİ NEDEN GECİKME YAPAR Kİ BENİM BİLDİGİM YUMURTLAMAYİ GELİSTİRİR CATLAMAYİ KOLAYLASTİRİP MİSS GİBİ REGL OLDURUR AMA BENDE YOK TIK YOK !
Niye be kızıyla geliniyle doguranlar var hepsi aşılama mi yapiyor tup bebekmi hay allahim yaa. Deseydin sen isini yap gerisine karisma yada bidahaki sefere kimlikte yasim 5 yas buyuk de oyle yazdirmislar de sendeVafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Amma büyük punto kullanmissin gözüme soktun resmensen hamilesin bence bekle ilerler o değerler yada kan ver gidip bu kadar eziyete ne gerek var yahu
Yasin var dedi kız bana ben zaten biliyorum onu yarın gidince bu abamin kimliği derim ben deli Dr benden deliNiye be kızıyla geliniyle doguranlar var hepsi aşılama mi yapiyor tup bebekmi hay allahim yaa. Deseydin sen isini yap gerisine karisma yada bidahaki sefere kimlikte yasim 5 yas buyuk de oyle yazdirmislar de sende
Sakıncası yoksa yaşınız kaç ayrıca benim tanıdığım biri var 42 yaşında anne olduVafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Biyolojik yaşım 39 yeni girdim zeka yaşım 100 beden yasin 23Sakıncası yoksa yaşınız kaç ayrıca benim tanıdığım biri var 42 yaşında anne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?