- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
11 gün boyunca hiç yapmadım 10. Gün yaptım odaHayırlı olsun güle güle kucağına al. 11 gün içinde test yaptın mı kaset testlerden nasıl çıktı .
Ne Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayipVafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Ben çizgi göremedim hakkınızda hayırlısı olur inşallahİkiside aynı marka ama ayrı ayrı yaptım sizce bişe varmı 7 gün kala erken gebelik testi
Gebesinnnn11 gün boyunca hiç yapmadım 10. Gün yaptım oda
Hee öyle deYasin var dedi kız bana ben zaten biliyorum onu yarın gidince bu abamin kimliği derim ben deli Dr benden deli
Tatlım bizim patronun eşi yeni doğum yaptı 41 yaşında kafana takma ne alakaymışVafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Ben onu yarın ikiye ayırcam zatenNe Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayip
Amin tesekur ederimBen çizgi göremedim hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Ne Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayip
Amin tesekur ederr
Simdiki doktorlarda tup bebek meraklisi olmuş kendileri ugrasmamak icin hralde daha cok gencsinizBen onu yarın ikiye ayırcam zatenbunak herif
Ayırmak lazım o ne öyle beBen onu yarın ikiye ayırcam zatenbunak herif
Hee öyle de
Ben uğraşır yaparım o ne derse desin hiç takılmadım baston elimde doğurcam ona inatSimdiki doktorlarda tup bebek meraklisi olmuş kendileri ugrasmamak icin hralde daha cok gencsiniz
7 gun varRegle ne kadar var sizin belki de erken yaptınız testi
Valla yaşa da bakmıyor ben 24 yaşındayım 6 aydık deniyorum tık yok komşum 40 yaşında evlendiği ilk ay hamile kaldı nasip tamamen kuzularSimdiki doktorlarda tup bebek meraklisi olmuş kendileri ugrasmamak icin hralde daha cok gencsiniz
Ben testi göremedim ama inşallah hamşlesinizdir7 gun variliskiden bes gun sonra yapilabilir dye yapayim dedim anamin karninda bile beklememisim zaten 8aylik dogdum
Ben uğraşır yaparım o ne derse desin hiç takılmadım baston elimde doğurcam ona inat
Oy daha çok varmış gülüm kendini heba etme valla, gerçi bunu diyen bende bu Aydan hiç ümitli değilim ovülasyon takibide yaptım düzenli ilişki de oldu ama yine de belirtim yok diye kesin bir şey yok diyordum. Ta ki Bugün eşim sen regl olacak gibi kokuyorsun boynuna kokusu gelmiş dediği an gözlerimden yaşlar boşaldı demek ki bu ay da deli gibi istediğimi kendime belli etmemeye çalışmışım. Hani derler ya ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor diye bende güya kendimce düşünmeyi bırakmışım işte7 gun variliskiden bes gun sonra yapilabilir dye yapayim dedim anamin karninda bile beklememisim zaten 8aylik dogdum
Benimde ümidim yokta işte insan bişeyler görünce heves ediyor bide benim eşimdede sperm sorunu varOy daha çok varmış gülüm kendini heba etme valla, gerçi bunu diyen bende bu Aydan hiç ümitli değilim ovülasyon takibide yaptım düzenli ilişki de oldu ama yine de belirtim yok diye kesin bir şey yok diyordum. Ta ki Bugün eşim sen regl olacak gibi kokuyorsun boynuna kokusu gelmiş dediği an gözlerimden yaşlar boşaldı demek ki bu ay da deli gibi istediğimi kendime belli etmemeye çalışmışım. Hani derler ya ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor diye bende güya kendimce düşünmeyi bırakmışım işte
Bunlar canımNe Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayip
Biz doktora bile gitmedik bir sorun var mi onu bile bilmiyoruzBenimde ümidim yokta işte insan bişeyler görünce heves ediyor bide benim eşimdede sperm sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?