Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Ne Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayip

Vafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Tatlım bizim patronun eşi yeni doğum yaptı 41 yaşında kafana takma ne alakaymış

Ne Varmış yaşında benim yengem evlendiğinde 40 yaşındaydı üst üste 2 tane doğurdu nasibi Allah bilir o ne biçim Dr anlamadım direkt böyle mi söylenir insanlar yol yordam unutmuş bir acayip
Ben onu yarın ikiye ayırcam zaten bunak herif

Ben uğraşır yaparım o ne derse desin hiç takılmadım baston elimde doğurcam ona inat
7 gun var iliskiden bes gun sonra yapilabilir dye yapayim dedim anamin karninda bile beklememisim zaten 8aylik dogdum
Oy daha çok varmış gülüm kendini heba etme valla, gerçi bunu diyen bende bu Aydan hiç ümitli değilim ovülasyon takibide yaptım düzenli ilişki de oldu ama yine de belirtim yok diye kesin bir şey yok diyordum. Ta ki Bugün eşim sen regl olacak gibi kokuyorsun boynuna kokusu gelmiş dediği an gözlerimden yaşlar boşaldı demek ki bu ay da deli gibi istediğimi kendime belli etmemeye çalışmışım. Hani derler ya ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor diye bende güya kendimce düşünmeyi bırakmışım işte

Benimde ümidim yokta işte insan bişeyler görünce heves ediyor bide benim eşimdede sperm sorunu var

Bunlar canım

Eklentiler

• 9BD61F24-F4F7-48C3-9314-439AF9A9A743.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 5558B000-B679-4E36-BFE9-67EBDFF283FA.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 49
Benimde ümidim yokta işte insan bişeyler görünce heves ediyor bide benim eşimdede sperm sorunu var
Biz doktora bile gitmedik bir sorun var mi onu bile bilmiyoruz çok Zor beklemek gerçekten geçen ay o kadar belirtiler yaşadım ki dışarıdan görenler bile hamile misin yüzün solmuş diyorlardı çünkü regle kadar her Gün her öğünümü kustum göğüslerim kocaman gezdim ama gününde adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…