Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Düzenli adet görüyorum ama belki başka sıkıntım var demi yardımcı olsana başından atmak için söylüyor çoğu valla
Aynen aile hekimliği yapıyo çoğu testi ben bitek tüplerle ilgili kontrolü yaptırmadım.bazı sorunları erken öğrenmek daha iyi tabiki bizim için doktorlar bunu görmezden geliyorlar.özel kadın doğumcular belki daha ilgilidir bilemiyorum tabi ben araştırmaya gitmiştim .bizi engelleyen en büyük faktör stres bu ay ben o stresten uzaklaşmaya çalıştım artık illede bu ay olacak kafasında değilim .yumurtlama günümü bile takip etmedim bu ay gün aşırı ilişkiye dikkat ettim sadece .test olunca sanki mecburi gibi hissedip stres yapıyodum ki bu durum eşleri bile strese sokuyo. Bu ay eşime hiç bugün yumurtlama günüm demedim ama az çok günümü bildiğim için değerlendirdim bişey hissettirmeden .hayırlısı artık bundan sonrası olursa mutlu olurum olmasa hayırlısı diyip hayatıma devam ederim ..

Bn doktora sordum ilk 3 haftada belirtiler psikolojik kendinizi dinlemeyin dedi bilemyrm
Gerçekten psikoloji insanı vezir de eder rezil de eder göğüslerim bile taş gibi olmuştu tüm vücudum değişmişti meğer hepsi psikolojikmiş bedenim tepki vermiş resmen

Aynen canım valla bende geçen ay çok dikkat ettim yumurtlama günlerimi ölçtüm eşime bahsettim. Adetim 25 gün gecikti ilaç içmedim hiç sma dönüm hüsran oldu özel devlete göre daha ilgili ama senen dolmadan hamile kalamıyorum demeyin diyorlar benimki öyle dedi. Benimde sadece rahim filmim kaldı seninki gibi

İnşallah bu ay tutmuştur sizinledir bebeğiniz Bende Böyle yaptım hatta dedim ki takmadığım için kesin hamileyim ama bekliyoruz hala

Gerçekten psikoloji insanı vezir de eder rezil de eder göğüslerim bile taş gibi olmuştu tüm vücudum değişmişti meğer hepsi psikolojikmiş bedenim tepki vermiş resmen
Ben de hiç belirti yok diye kendimi bitirdim heran kendimi dinliyorum başta vardı şimdi geçti hepsi sabah test yapcm %90 yok ama olsun test yapmak bile güzel

Bir sene geçmeden hakkaten hiç ilgilenmiyorlar ya belki ben şimdi ne var öğrenmek istiyorum yani, ben 6aydır deniyorum hormon testi nerde yaptırmam gerekiyor ? Şimdi yaptırmalı mıyım

O kafaya bende girdim çok yıprandım bir ayda o yüzden şimdi olursa olsun olmazsa hayırlısı düşüncesindeyim

Ben de hiç belirti yok diye kendimi bitirdim heran kendimi dinliyorum başta vardı şimdi geçti hepsi sabah test yapcm %90 yok ama olsun test yapmak bile güzel
İnşallah şok olursuuuun iki çizgiyi görüverirsiniz de şaşkın şaşkın yazarsın bize

Adet olunca söylücem kuzum ben şimdilik dursun

Bir sene geçmeden hakkaten hiç ilgilenmiyorlar ya belki ben şimdi ne var öğrenmek istiyorum yani, ben 6aydır deniyorum hormon testi nerde yaptırmam gerekiyor ? Şimdi yaptırmalı mıyım
Aynen canım hamileliğin günü ayı mı olurmuş ona sinir oluyorum bende. Hormon yapıyorlar canım adetinin 3. ya da 4.günü bakılıyor. Ben özele gittim direkt alttan da baktı adetliyken daha iyi görünüyor rahim çünkü. Kan aldı 2-3 saat içinde de çıktı. Devlette de yaparlar tabi ama sonuçlar hemen çıkıyor mu bilmiyorum

Anladım alttan baktı derken nasıl bakıyor alttan bi alet mi sokuyor elle mi kontrol ediyor Rahmi nasıl oluyor gerçekten bilmediğim için soruyorum ben hormon testini sadece kandan yapılıyor sanıyordum. Peki kadın doğumdan normal randevu mu almalıyım yani gider gitmez mi belirtmeliyim hormon testi yaptırmak istiyorum diye ? Özele giderim bende

Bak canım ben 6 ay bekledim gebelik olmadı kontrole gttim hersey güzel dendi eşiniz test versin dediler ve eşimde varikosel varmış ameliyat oldu şimdi beklemedeyiZ inşllah olur

1 sene dolmadan hamiş oluruz inşallah da gerek kalmaz onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…