- 4 Ağustos 2019
- 73
- 20
- 18
- 38
Allah seni melo ya olurr merak etmr canımBiyolojik yaşım 39 yeni girdim zeka yaşım 100 beden yasin 23
İnşallah canım isteyen herkesin inşallahİnşallah bu ay tutmuştur sizinledir bebeğinizBende Böyle yaptım hatta dedim ki takmadığım için kesin hamileyim ama bekliyoruz hala
Canım ben özele direkt gidiyorum gittiğim hastanede randevu yok zaten. Alttan alet sokuyor kamera var ucunda. Bana baktı aletle rahim temiz yumurtalıklar da iyi dedi. İlk defa adetim bu kadar geciktiği için rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi ki zaten geçici birşey normal dedi. Daha sonra kana gönderdi verdim kan çıkınca sonuçlarım doktora gittim direkt normal dediAnladım alttan baktı derken nasıl bakıyor alttan bi alet mi sokuyor elle mi kontrol ediyor Rahmi nasıl oluyor gerçekten bilmediğim için soruyorum ben hormon testini sadece kandan yapılıyor sanıyordum. Peki kadın doğumdan normal randevu mu almalıyım yani gider gitmez mi belirtmeliyim hormon testi yaptırmak istiyorum diye ? Özele giderim bende
İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahİnşallah hamilesinizdir
En güzeli olacağı varsa olcak zaten sende benim gibi yeni evlisin galiba ondan çokta stres yapamaya gerek yok gibi .hakkımızda hayırlısı artık en yakın zamanda güzel haberlere inşallahO kafaya bende girdim çok yıprandım bir ayda o yüzden şimdi olursa olsun olmazsa hayırlısı düşüncesindeyim
İnşallah hemencik hamile kalırsınızCanım ben özele direkt gidiyorum gittiğim hastanede randevu yok zaten. Alttan alet sokuyor kamera var ucunda. Bana baktı aletle rahim temiz yumurtalıklar da iyi dedi. İlk defa adetim bu kadar geciktiği için rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi ki zaten geçici birşey normal dedi. Daha sonra kana gönderdi verdim kan çıkınca sonuçlarım doktora gittim direkt normal dedi
Evet canım 7 aylık evliyim bendeEn güzeli olacağı varsa olcak zaten sende benim gibi yeni evlisin galiba ondan çokta stres yapamaya gerek yok gibi .hakkımızda hayırlısı artık en yakın zamanda güzel haberlere inşallah
İnşallah olur rabbim bir an evvel nasip etsin inşallahBak canım ben 6 ay bekledim gebelik olmadı kontrole gttim hersey güzel dendi eşiniz test versin dediler ve eşimde varikosel varmış ameliyat oldu şimdi beklemedeyiZ inşllah olur
Benimde 3 gün sonra 7 ay oluyo .inşallah inşallahEvet canım 7 aylık evliyim bendeinşallah hayırlısıyla nasip olsun
Canım aslında ben geç olduğum için bu defa her zamankinden daha ağrılı geçti ama zaten 3.ya da 4.günü gidildiği için adet ağrımız pek kalmamış oluyorİnşallah hemencik hamile kalırsınızBen çok korktum can acıtan bir şey mi yani adetken hassas oluyoruz ya gözüm korktu açıkçası
Eşim havucu yese yenirse olmazmk ya benim katı meyve sıkacağı yokki5-6 Adet havucun kabuklarını doğrayıp katı meyve sıkacagi makinesinden geçirdim zaten otomatik suyunu çıkartıyor. Eşim Allah'tan ki sever böyle şeyleri gıkı çıkmadı içerken keyifle içti. Ben zaten dediğim gibi bal tarcin corek otunu yaptım yedim havucu da 1 adet kemirdim. Hatta dur resmini atayım da görün
YaaO zaman ben gidince sana anlatırım dahalık o yola girmedim doktorum var burada o dedi rahim filmi çekti dene 2 ay olmazsa gel aşılamayı deneriz dedi.Adet olursam ikinci gün veya üçüncü gün kesin hastanedeyim
Canım güzel bilgiler için tşkler sağlıkla kucağına al inşÇok tşk ederim cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah
Canım bende çatlatma iğnemi 10 şubatta oldum benimde kan testim negatif çıktı doktorum 10 gün adet gelmesini bekliyelim dedi kist oluşmuş bende 13 Martta 10 günlük süre doldu ama yine adet olmadım sende benim gibi olmuşsunKIZLAR MERHABA AY LUTFEN BİRAZ AYDINLATIN BENİ NE OLUR
ŞUBAT 13 DE REGL OLDUM AMA O AY REGL 54.GUNDE OLDU YAZDAN BERİ 40-45-50 ARADİ DEGİSİYOR REGL. OCAKDA VE ARALİKTA OVULASYON TESTİ KULLANDİM. PİK GÖRDÜKTEN 14.15.GUN REGL GORDUM(PİK COK GEC GORDUM 30.GUN 35.GUN) NEYSE EN SON ADETİMDE GİDİP HORMON TESTİ VERİP MUAYENE OLDUM. HORMONLARDA BİR SKNTİ YOK MUAYENEDE DE POLİKİSTİK DEGİL AMA GORUNUMU VAR DEDİ. SUBAT 26SİNDA CATLATMA İGNESİ OLDUM. GECEN HAFTA KAN VERDİM 1.27 CİKTİ AMA HALA REGL OLAMADİM.DUN DOKTORU ARADİM BİR HAFTA DAHA BEKLE OLMAZSAN GEL DEDİ. YA BU GÖZÜNÜ SEVDİGİM YUMURTA İLACİ VE CATLATMA İGNESİ NEDEN GECİKME YAPAR Kİ BENİM BİLDİGİM YUMURTLAMAYİ GELİSTİRİR CATLAMAYİ KOLAYLASTİRİP MİSS GİBİ REGL OLDURUR AMA BENDE YOK TIK YOK !
Aaa çok yakınmışBenimde 3 gün sonra 7 ay oluyo .inşallah inşallah
Canım aslında ben geç olduğum için bu defa her zamankinden daha ağrılı geçti ama zaten 3.ya da 4.günü gidildiği için adet ağrımız pek kalmamış oluyorilk defa bakıldığında da aynı olmuştu geçen de aynı oldu ekstra bir ağrı olmadı korkacak birşey yok
ne kadardır denediniz ki rahim filmi istendi ?Yaatamam o zaman seni izleyecegim bende.ama insallah bebis olur da gerek duymazsin fazlasina.tabii bende
tabi sadece rahatsız oldum çünkü kanaman var ve çekiniyor insan ister istemez
İnşallah bende kalırımMaalesef bende böyle bir test yapmıştım adetin üstünden 4 gün geçmişti silikti zaten aynı hafta adet olmuştum kimyasal gebelikler 35-40 gün içinde adet oluyorsun bir sonraki ay hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?