Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay tutmuştur sizinledir bebeğiniz Bende Böyle yaptım hatta dedim ki takmadığım için kesin hamileyim ama bekliyoruz hala
İnşallah canım isteyen herkesin inşallah yok ben bu ay buraya da pek girmedim bugün bi aklıma geldi Bakayım dedim geçen ay önceki ay çok kafama takıyodum adet günümü sabırsızlıkla bekliyodum bu ay o yok bende Garip şekilde

Canım ben özele direkt gidiyorum gittiğim hastanede randevu yok zaten. Alttan alet sokuyor kamera var ucunda. Bana baktı aletle rahim temiz yumurtalıklar da iyi dedi. İlk defa adetim bu kadar geciktiği için rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi ki zaten geçici birşey normal dedi. Daha sonra kana gönderdi verdim kan çıkınca sonuçlarım doktora gittim direkt normal dedi

O kafaya bende girdim çok yıprandım bir ayda o yüzden şimdi olursa olsun olmazsa hayırlısı düşüncesindeyim
En güzeli olacağı varsa olcak zaten sende benim gibi yeni evlisin galiba ondan çokta stres yapamaya gerek yok gibi .hakkımızda hayırlısı artık en yakın zamanda güzel haberlere inşallah

İnşallah hemencik hamile kalırsınız Ben çok korktum can acıtan bir şey mi yani adetken hassas oluyoruz ya gözüm korktu açıkçası

En güzeli olacağı varsa olcak zaten sende benim gibi yeni evlisin galiba ondan çokta stres yapamaya gerek yok gibi .hakkımızda hayırlısı artık en yakın zamanda güzel haberlere inşallah
Evet canım 7 aylık evliyim bendeinşallah hayırlısıyla nasip olsun

İnşallah hemencik hamile kalırsınız Ben çok korktum can acıtan bir şey mi yani adetken hassas oluyoruz ya gözüm korktu açıkçası
Canım aslında ben geç olduğum için bu defa her zamankinden daha ağrılı geçti ama zaten 3.ya da 4.günü gidildiği için adet ağrımız pek kalmamış oluyor ilk defa bakıldığında da aynı olmuştu geçen de aynı oldu ekstra bir ağrı olmadı korkacak birşey yok tabi sadece rahatsız oldum çünkü kanaman var ve çekiniyor insan ister istemez

Eşim havucu yese yenirse olmazmk ya benim katı meyve sıkacağı yokki

O zaman ben gidince sana anlatırım dahalık o yola girmedim doktorum var burada o dedi rahim filmi çekti dene 2 ay olmazsa gel aşılamayı deneriz dedi. Adet olursam ikinci gün veya üçüncü gün kesin hastanedeyim
Yaatamam o zaman seni izleyecegim bende.ama insallah bebis olur da gerek duymazsin fazlasina.tabii bende

Canım bende çatlatma iğnemi 10 şubatta oldum benimde kan testim negatif çıktı doktorum 10 gün adet gelmesini bekliyelim dedi kist oluşmuş bende 13 Martta 10 günlük süre doldu ama yine adet olmadım sende benim gibi olmuşsun insan çok ümitleniyor benim tüm idrar testlerimde negatif çıktı yarın doktor randevum var bakalım ne dicek

Araştırdıkça moralim bozuluyor. Uyku tutmayacak bu gece. Yarın 3 e kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum nasıl zaman gececek. İnşallah kötü bir şey yoktur inşallah yumurta görmüştür doktor

Çok üzülüyorum gerçekten ya Allah kimisine hiç çabasız nasip ederken bunca muayene zaten korkarım şimdi iyice kötü hissettim kendimi

Hamişler için çoook sevindim kızlar hepinizi tebrik ederim yarın benim bat günüm ama bu ay sıfır sıfır sıfırrrr bel ağrısı ve karın ağrısı yani şaşkınım ağrısız olmaya bakalım olacak mıyım olacaksam da sancısız geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…