Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim göğüslerim şişmiş adet yaklasıyor diyedir değil mi ayın 18 gebelik olsa çıkardı bugün kanda bir de sağ kısmım böbrek kısmı bile ağrıyor çok korkuyorum bu şekilde enfeksiyon yaşayan var mı?

Çok üzülüyorum gerçekten ya Allah kimisine hiç çabasız nasip ederken bunca muayene zaten korkarım şimdi iyice kötü hissettim kendimi
Zaten rahim filmini 1 sene dolunca çekiyorlar. Benim o kaldı. Kendini kötü hissetme onların kısmeti öyle bizimki böyle demek ki canım mesela ben herşeyimin normal çıktığını görünce içim rahatladı eğer yaptırmasaydım bu testleri acaba bir sorunum mu var deyip stres yapmaya devam edecektim. Korkulacak birşey yok zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır

Canım senin kaçıncı gündü bugün

Bana soylediyseniz ben istedim.2 ay klomen verdi olmayinca ben istedim film cektirelim diye.temiz cikti.2 ay oldu cektireli tık yok hala

Evhamdan troid bile fırlamış başıma gelmedi hiç
Kuzum işte bu kadar takmaya strese vücut tepki veriyor. Burdan bir arkadaş da 10.gün kan vermiş 1.9 çıkmış iki gün sonra 36 çıkmış. 6-10 gün içinde rahme düşüyor sonra hcg yükselmeye başlıyor 8 daha erken

Anladım canım şuan artık gebelik sonra ya kaldı benm aklımda çünkü adım atarken bile kasık agrım var birden beyaz akıntı oldu su 2 günde beni yerle bir edecek kasık ağrısı oldu

Benimde iki günüm geçti bu hafta hep göğüsler şiş kasıklarda batmalar oldu bende enfeksiyona taktım kafayı daha önceden böyle oluyormıydu hiç bilmiyorum stresten adetim mi gecikti diyorum hiç 30. Güne gelmezdim genelde 26-27-28 Buda ayda iki gün geri veya ileri olurdu beynim şişti valla

Canım güzel bilgiler için tşkler sağlıkla kucağına al inş
Çok tşk ederim cnm benim Allah razı olsun. Senin durumun ne oldu inş. kırmızılar gelmemiştir
Eşim havucu yese yenirse olmazmk ya benim katı meyve sıkacağı yokki
Canım valla bilmiyorum ki. Ben youtube de dr. Ibrahim saraçoglunun videosunu izlemistim. Hatta videosunda şöyle bir benzetme yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam tavşanlar neden hızlı çoğalır - havuç yedikleri için demiş. Özellikle taze sıkılmış havuç suyu diyor. Hatta resim atiyorum herkes izlesin çok önemli bilgiler veriyor

Eklentiler

• 20210316_231206.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 32
Anladım canım şuan artık gebelik sonra ya kaldı benm aklımda çünkü adım atarken bile kasık agrım var birden beyaz akıntı oldu su 2 günde beni yerle bir edecek kasık ağrısı oldu
Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de

Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
Bu enfeksiyonda nasıl belirtilerin var

Benım enfeksiyon kesin var canım ilaç basladm atlatayım öyle olsun artık sizin inşallah gebesindir

Arkadaşlar iyi geceler bazı sorularım olacak bir kaç gebelik belirtim var ama ben en çok aklımı karıştıranı sizlere sormak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…