Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gece önce adet ağrısı gibi ağrı yaşadım. Hatta uykumdan uyandım adet oldum sandım bir şey yoktu. Daha adetime 10 gün var. Dün gündüz de aşırı derecede bel ve sırt ağrısı yaşadım ama öyle böyle değil.sırtım kopuyodu resmen ve akşamına açık pembe ve sütlü kahverengi akıntı geldi. Afedersiniz iç çamaşırımı kirletmemişti peçeteye silince geldi. Bu gün de ara ara açık pembe sütlü kahve akıntı geliyor. Bel ağrım çok çok azaldı. Bu durum hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Canım herşeyin normal miydi peki progesteron filan içiyor muydun
Hiçbir şey içmedim canım değerlerim yükselmiş sonra nabız da inceledim benim şeker filan uçmuş o ay çok cahil hamileydim ben o zamanlar hiçbir şey bilemezdim şimdi ki aklım olsa

Kizlar bugun kan testini tekrarladım icim biraz rahatladi 46 saatte 626dan 1385 e yukselmis dis gebelik yoktur artik dimi. 626dan dort gun oncede 84.9 cikmisti
doktor gördü mü sonucu canım? kaç haftalık oldu, 4 ü aştıysa ultrasonda görebilir.

Hiçbir şey içmedim canım değerlerim yükselmiş sonra nabız da inceledim benim şeker filan uçmuş o ay çok cahil hamileydim ben o zamanlar hiçbir şey bilemezdim şimdi ki aklım olsa
Öyle oluyor canım insan ilk hamilelikte hiçbir şey bilmiyor

Bilmiyorum ki canım ultrasonu ilk hcg değerime göre yaptı sonra kan verdim sonuçlara baktı takip edicez haftaya gel dedi gönderdi
4+4 diyor ama 6 haftalık değerlerinde... takip edeceğiz dediyse var bir risk bence cnm.. tutunadabilir kimyasal da olabilir... net birşey söylemek doğru olmaz burada. Dua edelim ki gebelik olsun, moral bozma çünkü olumsuz etkileniyor organlarımız olacaksa da olmaz kötü moralle.

İlk aklıma gelen yerleşme kanaması. Normalde adet öncesi lekelenmeniz olur muydu

Merhaba arkadaşlar üstteki erken gebelik testi alttaki normal gebelik testi reglime 3 gün var ustteki net bir şekilde tek çizgi çıktı fakat alttakinde ufaktan cizgi görüyor muyum yoksa bana mı öyle geliyor. Birde genital bölgede kaşıntı var mantar enfeksiyonu olursa hamilelik olmuyor değil mi? Doktora haftaya gideceğim için size bir danışayım dedim.

Eklentiler

• P_20210317_113606.webp
    16 KB · Görüntüleme: 58
Canim benimde kaset testte cikmisti ama cizgi dağılmış test bozuk olabilir elinde varsa bi tekrar kaset test yapmani tavsiye ederim

Moral bozmak istemem ama ilk gebeliğim de benimde 6800 değerle kalp atışı duyulmadı gelişim geriliği var dediler sonra boş gebelik dediler kürtaj oldum inşallah sizde öyle bir durum olmaz
Ama arkadaşlar hayatın şu gerçegi var boş gebelik sağlıksız gebelik ve bebek doğumunda genelde kromozal sıkıntı olan gebelik eğer birşey olmuyorsa da sebebi var oluyorsa da. Bazen çok üzüldüğümüz zaman neyden korunduğumuzu asla bilemiyoruz. Asla bunu evladdır sağlıklı olunca bizim sağlıksız olunca olmasın istemem demek için demiyorum ama Rabbim hiçbir kadını böyle sınamasın olmazsa da üzülüyoruz bir yerde dua etmeliyiz Allah korur bazen büyük imtihandan. Hayat çok yorucu zamanda herşeyle baş edilmiyor maddi manevi. Dilerim bu güzel arkadaşımız sınamasın güzel şeylere dönüşsün her şekilde bol bol dua etsin hakkında ne olacaksa yinede hayırlı olsun

ben 3 ay denedim bal çörekotu tarçın karışımını arada 1 ay yapmadım, yapmadığım ay daha küçük çıkmıştı yumurta büyüklüğüm... Anneannem aradı geçen bana kocakarı tarifi verdi hamilelik için baktım benim tarçın kürü ile aynı, anneanne dedim ben yapıyorum zaten, dedi devam et... bu ay da kullanmıştım 20mm yumurtam oldu, çatlatma vurdum dün.. ve doktor geçen aylarda günde 1 tane toplamda 5 adet klomen kullanıcaksın demişti, son ay sadece 4 tane al dedi yeterli... :))) demek işe yarıyor.

Kızlar bu testi yorumlayacak olan var mı ? Dün attığımda 2.ye yumurtluyor olabileceğimi söylemiştik, bugün böyle çıktı test

Haklısın

yerleşme olabilir canım... iğne kullandın mı iğne de bu tarz belirtiler verebiliyor.

Öyle oluyor canım insan ilk hamilelikte hiçbir şey bilmiyor
İnan bana düşük dedi ya aklımda en ufak birşey olmazdı zaten her kadının düşük riski olur derler derdim. Şimdi asla ve asla hiçbir şeyi kulak arkası yapmam. Ama bilmemezlik çok kötü bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…