- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Gün aşırı değerlendiriyorum da adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor göğsümdeki yuvarlak alan aşırı büyüdü göğüslerim hassas acaba mı diyorum da heves etmek de istemiyorumdemekki iki defa yumurtladın değerlendir hep sende boş geçme
O adetli iken gitti.Adetli iken progesteron 1 değerin altında beklenir. Benim kafa gitti kuzu. Ben 21. Gün baktırdığım için 10-15 dedim. Tabi melo progesteronu adetli iken mi yaptırdı yoksa 21. Gün mu yaptiracak o önemli. Adetli iken 1 in altında 21. Gün 5-10 arasında
14 gün sayıyorum kuzum suanda :))) Rabbim inş nasip eder de Tüp e gerek de kalmaz.. Herşey doğal yoldan olsa daha iyi çünkü.. yap tabi cnm kürü ben zararını görmedim. abartmadan tabi yap.. ben günlük hazırlıyordum taze taze yedim. 1 tatlı kaş çörekotunu ezdim, 1 tatlı kaşığı tarcın ve 1 yemek kaşığı kaliteli bal ekleyip yedim. yemekten 2 saat önce veya sonra yiceksin.Ayyy yerim annaneyi çok seviyorum benimki de nurlar içinde yatsın dilerimtamamdır ben yapacam bu ay baktım yapanlar içinde çok hamiş var
İnşallah seninde alırım güzel haberlerini
çok sağol canım inşallah düşer benimki de :) gebe kalmaya engel olablir dedi doktor çünkü çok üzüldüm
Evet canım iyi yaptın ben odaklanmışım 21. Güne nedenseO adetli iken gitti.Söylemek istedim
Benim de oldu öyle birşey kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum . Şimdiki aklım olsa bir hafta daha beklerdimİnan bana düşük dedi ya aklımda en ufak birşey olmazdı zaten her kadının düşük riski olur derler derdim.Şimdi asla ve asla hiçbir şeyi kulak arkası yapmam. Ama bilmemezlik çok kötü bir şey.
amh istememiş bu dr kız şimdi e nabızdan baktımAdetli iken progesteron 1 değerin altında beklenir. Benim kafa gitti kuzu. Ben 21. Gün baktırdığım için 10-15 dedim. Tabi melo progesteronu adetli iken mi yaptırdı yoksa 21. Gün mu yaptiracak o önemli. Adetli iken 1 in altında 21. Gün 5-10 arasında
Araştırayım geniş kapsamlı. Bakalım. Sonra kaş yaparken göz çıkarmak var.14 gün sayıyorum kuzum suanda :))) Rabbim inş nasip eder de Tüp e gerek de kalmaz.. Herşey doğal yoldan olsa daha iyi çünkü.. yap tabi cnm kürü ben zararını görmedim. abartmadan tabi yap.. ben günlük hazırlıyordum taze taze yedim. 1 tatlı kaş çörekotunu ezdim, 1 tatlı kaşığı tarcın ve 1 yemek kaşığı kaliteli bal ekleyip yedim. yemekten 2 saat önce veya sonra yiceksin.
Nasip canım nasip. Belki onu yaşamasam bu kadar bilemezdim olsum bir daha yaşayamıyız inşlhBenim de oldu öyle birşey kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum . Şimdiki aklım olsa bir hafta daha beklerdim
Bazı hormonlar e nabıza geç düşebiliyor veya çıkması birkaç gün daha uzun olabiliyor. Hayırlısı olsun bakalım inş. Hepsi güzel çıkaramh istememiş bu dr kız şimdi e nabızdan baktım
Baska topic de var burda kalanlar yazdiriyo yine yaziyoruz eklerim birazdanCanım ben haber vermiştim sanırım, Tüp kontrolü yaptırdım pztesi, sağ tüpüm tıkalıymış hep soldan yumurtluyormuşum, bu ay da solda yumurtam var... tüp kontrol işlemiyle beraber klomen de kullandım.. 3. denemem bu ay klomenle. dün çatlatmayı vurdum. birkaç güne progestan fitil başlıcam. 14 gün beklicem. Tahmini BAT 2 Nisan bende... Nisan ı yazıyor musun tabloya? yoksa başka topik mi var?
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik belirtileridir sendeki hüzel haberlerle inşallahGünaydın kızlarrrdün markete girdim cok kötü kokuyor gibi geldi bana meyve sebze reyonu ve et reyonundan geçerken içim kalktı. Her zaman gittigimiz market pis biyer degil bilinen büyük bi market isim yazamadim yasaktır diye. Eşime sordum koku yok dedi. Geçen hamileliğimde de orası bana çok kokuyordu. Dün girdigimde koku yine birden yüzüme vurdu ben kendimi dinlemeden yani acaba kokuyor mu demeden iş çıkışı hızlı hızlı bikaç bişey almaya girmiştim. O yüzden şaşırdım ve şüphelendim biraz. Sağ bacağımda da dün tüm gün çekme oldu içerden bi damar kısa kalıyormuş gibi rahatsizlik çekme kasma gibi bir durum. Bunun hamilelik belirtisiyle bi ilgisi var mi bilmiyorum normalde olan bişey degil bugün de geçmiş gibi görünüyor. Zaman zaman kasıklarda 5-10 saniyelik kısa süreli ağrılar oluyor. Bi de duygularimda gercekten çok inis çıkış var sinirli ve ağlamaklıyım bebek bekleyişinden sinir bozukluğu da yaşıyor olabilirim belirti de olabilir bilemedim ama şüphelendim
kız istediği tahliller arasında amh yok yazmamış diyorumBazı hormonlar e nabıza geç düşebiliyor veya çıkması birkaç gün daha uzun olabiliyor. Hayırlısı olsun bakalım inş. Hepsi güzel çıkar
canım bildiğimiz çörek otunu ben dövsem bala katsam olur degıl mı14 gün sayıyorum kuzum suanda :))) Rabbim inş nasip eder de Tüp e gerek de kalmaz.. Herşey doğal yoldan olsa daha iyi çünkü.. yap tabi cnm kürü ben zararını görmedim. abartmadan tabi yap.. ben günlük hazırlıyordum taze taze yedim. 1 tatlı kaş çörekotunu ezdim, 1 tatlı kaşığı tarcın ve 1 yemek kaşığı kaliteli bal ekleyip yedim. yemekten 2 saat önce veya sonra yiceksin.
×Bunu şöyle düşün canım Tsh aktif uyarıcı hormon işte seninki fazla yüksek çıkmış bu da gebeliğe engel yani t3 ve t4 istenilen sınırda olmalı. Hatta cinsel isteksizlik bile yapıyor saç dökülmesi sinir stres birde çok kilo alırdım. Sana ilaç kullandığım değeri bulup Atacam sonra levitron kullandıktan sonrakini. Gebeliğe engel ama tedavisi var. Engel demek asla olamaz değil dmeek olmaz o ilaçla düşüyor bende aynısını kullandım 1 ay boyuncaseninle konuşmuştum kilonu sormuştum yine sankim ya diğer hormonlarına gelince eğer bilmiyorsan değerlerini öğrenmek istersen Baktır başka birşey var mı diye. Zaten beyindeki salgı hormonlarıyla bunlar hep bir arada iş başında birisi eksik olması hepsini etkiler ama tsh yüksekliği diğerlerine zararı olmaz o kendince başlı başına sorun. Ama inan bana yaşamış birisi olarak düşecek sende inan buna kendin engel aman olmaz mı diyerek düşünceye sokma
Ozaman kızlar bu ay BAL ÇÖREK OTU TARÇIN YAPALIM bakalım kimde ne etki yapacak birbirimizi bilgilendirelim yüsra sen batı beklede inş yapmana gerek kalmazda hamiş olmuş olursunAyyy yerim annaneyi çok seviyorum benimki de nurlar içinde yatsın dilerimtamamdır ben yapacam bu ay baktım yapanlar içinde çok hamiş var
İnşallah seninde alırım güzel haberlerini
Hadi bakalım şif olsun hepimizeeeeeeecanım bildiğimiz çörek otunu ben dövsem bala katsam olur degıl mı
Amin canım inşallahNasip canım nasip. Belki onu yaşamasam bu kadar bilemezdim olsum bir daha yaşayamıyız inşlh
ben varım hatta akşam olsada yesem :)Ozaman kızlar bu ay BAL ÇÖREK OTU TARÇIN YAPALIM bakalım kimde ne etki yapacak birbirimizi bilgilendirelim yüsra sen batı beklede inş yapmana gerek kalmazda hamiş olmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?