Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O adetli iken gitti. Söylemek istedim

Ayyy yerim annaneyi çok seviyorum benimki de nurlar içinde yatsın dilerim tamamdır ben yapacam bu ay baktım yapanlar içinde çok hamiş var
İnşallah seninde alırım güzel haberlerini
14 gün sayıyorum kuzum suanda :))) Rabbim inş nasip eder de Tüp e gerek de kalmaz.. Herşey doğal yoldan olsa daha iyi çünkü.. yap tabi cnm kürü ben zararını görmedim. abartmadan tabi yap.. ben günlük hazırlıyordum taze taze yedim. 1 tatlı kaş çörekotunu ezdim, 1 tatlı kaşığı tarcın ve 1 yemek kaşığı kaliteli bal ekleyip yedim. yemekten 2 saat önce veya sonra yiceksin.

Benim de oldu öyle birşey kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum . Şimdiki aklım olsa bir hafta daha beklerdim

amh istememiş bu dr kız şimdi e nabızdan baktım

Araştırayım geniş kapsamlı. Bakalım. Sonra kaş yaparken göz çıkarmak var. Ay şu balın kalitelisini bulmak mesele güvenemiyorum ki aktarlara bile. Ben adeti bekliyorm son 2 gün ne zaman başladın adetliyken mi sonrasında mı? Zararı var çok aşırıya kaçmak düşük riski yaparmış onu okudum. Herşeyin fazlası zarar

Baska topic de var burda kalanlar yazdiriyo yine yaziyoruz eklerim birazdan

Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik belirtileridir sendeki hüzel haberlerle inşallah

canım bildiğimiz çörek otunu ben dövsem bala katsam olur degıl mı

Ayyy yerim annaneyi çok seviyorum benimki de nurlar içinde yatsın dilerim tamamdır ben yapacam bu ay baktım yapanlar içinde çok hamiş var
İnşallah seninde alırım güzel haberlerini
Ozaman kızlar bu ay BAL ÇÖREK OTU TARÇIN YAPALIM bakalım kimde ne etki yapacak birbirimizi bilgilendirelim yüsra sen batı beklede inş yapmana gerek kalmazda hamiş olmuş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…