Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tosbaga sen test yapmak için ne bekliyorsun aldın ya erken gebelik testini yapsana şu testi yavrum senin bat 21 değil mi

O labatatuvarin deger araligina gore normal sınırda mi ona bakmak lazim galiba normal duruyor doktorlar daha iyi bilir. Bana da çocukluğumdan beri doktorlar hipotiroidi hastasısın zor gebe kalirsin dediler. Evlendigimde hem muayene hem dogum kontrol ilaci danismak icin doktora gitmistim yumurtaligindan ameliyat olmuşsun ayni zamanda tiroid hastasisin sen cok zor gebe kalirsin hic ilac kullanma zaten şansin cok dusuk şimdi başlasan bir yila ya olur ya olmaz dedi. Ilk aydan hamile kaldim gerçekten çok anlamsiz konuşabiliyorlar. Sadece rabbim bilir Nasipse oluyor

Son düzenleme:
banada dedıler 2.yılımdı hemen klomn yazmam lazım kulan gel dedı bende ıstemıyrum dedım sen bılırısn sonra buraya gelırde bana yalvarrsan bakmam dedı kadın bana üstelik özelll hastane şaştım kaldım istedıgım yıl ılk ay hamıle kaldım :)

Ozaman kızlar bu ay BAL ÇÖREK OTU TARÇIN YAPALIM bakalım kimde ne etki yapacak birbirimizi bilgilendirelim yüsra sen batı beklede inş yapmana gerek kalmazda hamiş olmuş olursun
Canım ben kesin olacam o göz var hafif baş ağrısı vurdu bana geliyorum hazırla diyor kendini çünkü benim belirtim de baş ağrısı olur. Ayrıca test yaptım çıkmadı. Batı ben doktora gitmek için bekliyorm çocuk yok

Hayırlısı olsun kuzum Allah'ım büyük belki bu karışım hepimize şifa olur güzel kalplim

Canım ben B Berfu Aria Orcun a yazacağıma sana yazmışım hatlar karışmış. 12 gün varsa kanda çıkmaz diye ona yazacaktım siz yazışırken senin mesajı alıntı yapmışım
Doktorlar kanda 50 yi ve üstünü görmeden var deniyor zaten de ben bu ay 2 kez kan vermiştim onlarda çok az az yükselme vardı acaba bu gün de versem değer yuksek çıkar mi onu sormak istedim aslında ben de 9 unda ve 13 ün de verdim kan ilk sonuç 0.16 ikincu sonuç 0.37 çıkmıştı doktorlar buna yok diyor ama ben ilk gebeliğim dede çok takip etmiştim gebelik dışında en yuksek değer 0.07 çıkıyordu bende öyle olunca da insan umutlanıyor acaba çıkar mı diyor işte

Ne değeri bunlar canım ben bilemediğim için yorum yapamıyorum ben direkt beta hcg baktıracaksın diye düşündüm

Senin bu ay kimyasal olmus olabilir gibi geliyor bana baya koyu bi hcg testin vardi
Aynen olabilir ovulasyonlarim 10 gun falan hep cift cizgiydi. Sonra siliklesti daha da kizarmadi. Oglandan once de olmustu. Bunyem kimyasala alisik. Kismet artk. Bugun bat gunum ama olsa testte cikardi herlde cunku 27 sinde falan baya pik olmustu ovulasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…