Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miratech mi erken gebelik testi. Benm 5 litalk test silik cizgi gosterdi miratech erken gebelkte bombos

tosbaga sen test yapmak için ne bekliyorsun aldın ya erken gebelik testini yapsana şu testi yavrum senin bat 21 değil mi
Yavrum ben ovulasyon testi yapıyorum hergün silik çıkıyor. artık ümitsizim adet olucam galiba. adetten önce baş ağrısı olur bende bugün başladı ve kasık ağrım geçti . birde acayip sinirliyim . oto kontrol bugün tavan yaptı bende ne zaman patlicam bilemiyorum

hakkımızda hayırlısı olsun dur bakalım gün doğmadan neler doğar bekle ne olacak bakalım bende bu vitamini içiyorum şeker küpü gibi ne şekerli bu ya zor içiyorum

Bat 25i. Bu hafta cuma ve haftasonu evde test yapacagim ama beklemek de zor. Bugun lan versem cikar mi bilmiyorum. Yumurtlamadan sonraki 9 çatlamadan sonraki 8. gün bugun?
10-12 günden sonra çıkıyo diyorlar ama çatlamanın 10.günü yapsan daha mı iyi olur bilemedim .inşallah vardır bebişin

M minikooommm canım sen ne yaptın görüşemedık ne durumdasın
Ay başında adet olmuştum ben canım.moralim çok bozulmuştu o zaman 1 haftalığına memlekete gittik bizde kafam dağıldı orda biraz yumurtlama günüm yolculuk yapacağım zamana denk geldi şansıma öncesini değerlendirdim hep yumurtlamadan sonraki günde ancak eve gelebildik O günü de değerlendirdik .ondan sonra gün aşırı devam ettim hep.ama test falan yapmadım hiç stres olmiyim diye eşime de bişey söylemedim yumurtlama günüm falan diye oda rahattı bende .bakalım hayırlısı bundan sonrası eskisi kadar stresli değilim ama boşverdim çocuk konusunu olursa olur kafasına girdim artık yoksa kendime zarar veriyorum.allah nasip ederse yaşıycaz o duyguyu zaten .ay sonu bat günüm bakalım artık . Sen nasılsın napıyosun

Lavi12 cim bu listede benim adım neden kabak gibi ortada kız :) herkes normal yazıyor da ben ayrıcalıklı gibim yazıyom

tam olarak nasıl yaptın ve ne zmaan başladın canım

hakkımızda hayırlısı olsun dur bakalım gün doğmadan neler doğar bekle ne olacak bakalım bende bu vitamini içiyorum şeker küpü gibi ne şekerli bu ya zor içiyorum
öyle canım hayırlısı olsun. inş. hepimiz için. biraz daha fazla suyla karıştırmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…