Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım normalde benim 24 ü idi ama yumurtanın çatlaması 7 sinde oldu. Geçen 2 aydır 30 günde bşr regl oldum bu ay bakalım 22 de olabilir
Hayırlısı olsun canım hiç belirtin var mı paki benim hiç belirtim yok acaba bu ay dü mı olmadı sorusu geliyor akla

Canım 3. Ayım benim kasık ağrım var ama regl den önce de olur. Bir tek idrarım koyu çok su içtiğim halde o kadar o da gebelikten midir bilmiyorum. Kasık ağrım ve bel ağrımda ayağımı uzatınca geçiyor bakalım hakkımızda hayırlısı pazartesiye kadar gelmezse test yaparım diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım hiç belirtin var mı paki benim hiç belirtim yok acaba bu ay dü mı olmadı sorusu geliyor ak

Yaa o kadar teşekkür ederim ki içime su serptin canım Allah razı olsun o kadar yazıp dil dökmüşsün Allah sana nasibindeki bebisi bir sn önce versin inşallah peki düştükten sonra engel olmaz di mi canım bu hormon. Sen düşükten önce mi sonra mı yüksek olduğunu görmüştün canım

Teşekkür ederim abla❤❤
vayyy abasının gülü :) iki gün var adet olmana inşallah bebek vardır Allahın takdiri belli mi olur beliki iğnede farklıdır durum inşallah bebek vardır yanımda olsan vereyim test sana ama kuzum işte ne gelir elden dur bekle bakalım iki gün kalmış zaten nerelisin sen hangi memleket

Yaaa gerçekten mi canım yaa işte Allah'tan başka kimse bilemez dediğin gibi inşallah benimki de düşer canım çok sağol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…