Hayırlısı olsun canım hiç belirtin var mı paki benim hiç belirtim yok acaba bu ay dü mı olmadı sorusu geliyor aklaCanım normalde benim 24 ü idi ama yumurtanın çatlaması 7 sinde oldu. Geçen 2 aydır 30 günde bşr regl oldum bu ay bakalım 22 de olabilir
Ben 4 martta çatlama iğnesi oldum 6 martta açık pempe kanamam oldu iğnedwnmi yoksa yerleşme kanamasımıne sordun bakim sen
Köyde kaldım için alamadım elinde bu vardı o yüzdencanım sen erken test yap bence bu ovülasyondan kimse yorumlayamaz sana
Hayırlı olsun canımAmin kuzum allah razi olsun herkese versin rabbim
bat ne zaman yerleşme okadar çabuk olmaz iki gündeBen 4 martta çatlama iğnesi oldum 6 martta açık pempe kanamam oldu iğnedwnmi yoksa yerleşme kanamasımı
yerim ben seniKöyde kaldım için alamadım elinde bu vardı o yüzden
19 dabat ne zaman yerleşme okadar çabuk olmaz iki günde
yerleşme kanaması adı üstünde bebek yerleşirken olur iki günde değil 6 günde yerleşir bebekBen 4 martta çatlama iğnesi oldum 6 martta açık pempe kanamam oldu iğnedwnmi yoksa yerleşme kanaması
İğne yaptı o zamanyerleşme kanaması adı üstünde bebek yerleşirken olur iki günde değil 6 günde yerleşir bebek
Hayırlısı olsun canım hiç belirtin var mı paki benim hiç belirtim yok acaba bu ay dü mı olmadı sorusu geliyor ak
Bunlar da beta HCG değeri zaten canım ama adete daha çoook olduğu için benim değerlerim en düşük seviye delerNe değeri bunlar canım ben bilemediğim için yorum yapamıyorumben direkt beta hcg baktıracaksın diye düşündüm
Tabii geçti 5+0 im bir haftadır geçtiCanım senin regl günün geçtimi ben iğneyi vurunalı bugün 14 gün oldu cumartesi kan verdim 1.39 cıktı canım versem tekrar yükselirmiki
Yaa o kadar teşekkür ederim ki içime su serptin canım Allah razı olsun o kadar yazıp dil dökmüşsün Allah sana nasibindeki bebisi bir sn önce versin inşallahBunu şöyle düşün canım Tsh aktif uyarıcı hormon işte seninki fazla yüksek çıkmış bu da gebeliğe engel yani t3 ve t4 istenilen sınırda olmalı. Hatta cinsel isteksizlik bile yapıyor saç dökülmesi sinir stres birde çok kilo alırdım. Sana ilaç kullandığım değeri bulup Atacam sonra levitron kullandıktan sonrakini. Gebeliğe engel ama tedavisi var. Engel demek asla olamaz değil dmeek olmaz o ilaçla düşüyor bende aynısını kullandım 1 ay boyuncaseninle konuşmuştum kilonu sormuştum yine sankim ya diğer hormonlarına gelince eğer bilmiyorsan değerlerini öğrenmek istersen Baktır başka birşey var mı diye. Zaten beyindeki salgı hormonlarıyla bunlar hep bir arada iş başında birisi eksik olması hepsini etkiler ama tsh yüksekliği diğerlerine zararı olmaz o kendince başlı başına sorun. Ama inan bana yaşamış birisi olarak düşecek sende inan buna kendin engel aman olmaz mı diyerek düşünceye sokma
Aynen devam edicem canım doktor beklr düşüne kadar dedi a ben de devam etmek istiyorumevet canım öyle, endişelenme 3 aya toparlanır, bu arada denemelere devam edin ama..
Hakkında hayırlısı inşallah canımBunlar da beta HCG değeri zaten canım ama adete daha çoook olduğu için benim değerlerim en düşük seviye deler
vayyy abasının gülü :) iki gün var adet olmana inşallah bebek vardır Allahın takdiri belli mi olur beliki iğnede farklıdır durum inşallah bebek vardır yanımda olsan vereyim test sana ama kuzum işte ne gelir elden dur bekle bakalım iki gün kalmış zaten nerelisin sen hangi memleketTeşekkür ederim abla❤❤
Yaaa gerçekten mi canımO labatatuvarin deger araligina gore normal sınırda mi ona bakmak lazim galiba normal duruyor doktorlar daha iyi bilir. Bana da çocukluğumdan beri doktorlar hipotiroidi hastasısın zor gebe kalirsin dediler. Evlendigimde hem muayene hem dogum kontrol ilaci danismak icin doktora gitmistim yumurtaligindan ameliyat olmuşsun ayni zamanda tiroid hastasisin sen cok zor gebe kalirsin hic ilac kullanma zaten şansin cok dusuk şimdi başlasan bir yila ya olur ya olmaz dedi. Ilk aydan hamile kaldimgerçekten çok anlamsiz konuşabiliyorlar. Sadece rabbim bilir Nasipse oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?