- 16 Mart 2021
- 74
- 40
- 18
- 28
Bakalım hayırlısı canımHakkında hayırlısı inşallah canımbence 7 gün kalaya kadar bekle o zamana kadar beta artmıyor diye biliyorum
Sağolasın abla allah razı olsun konyavayyy abasının gülü :) iki gün var adet olmana inşallah bebek vardır Allahın takdiri belli mi olur beliki iğnede farklıdır durum inşallah bebek vardır yanımda olsan vereyim test sana ama kuzum işte ne gelir elden dur bekle bakalım iki gün kalmış zaten nerelisin sen hangi memleket
Mevlana şehri ne güzel edilen dualar üzerine olsun senin bak sen kan testi yaptırdım 1,39 çoktı demişsin nezaman çıktı o değerSağolasın abla allah razı olsun konya
ben Ankaralıyım aslen Eskişehir doğma büyüme evlendim İstanbullu oldum doğan görünümlü şahin gibiyim ben :)Sen nerelisin abla
İnsallah abla geçen cumartesi yaptırdımMevlana şehri ne güzel edilen dualar üzerine olsun senin bak sen kan testi yaptırdım 1,39 çoktı demişsin nezaman çıktı o değer
Melo en çok sen hamile kal diye kızLavi12 cim bu listede benim adım neden kabak gibi ortada kız :) herkes normal yazıyor da ben ayrıcalıklı gibim yazıyom
Ooo seninki de iyiymiş ablaben Ankaralıyım aslen Eskişehir doğma büyüme evlendim İstanbullu oldum doğan görünümlü şahin gibiyim ben :)
tamam ozaman o değrler artar çok erken yaptırmışsın bat 19 diyorsun artar o değer belki de atrrı bilemezssin imkanın yok mu çok mu uzaksın tekrar kan testi versenİnsallah abla geçen cumartesi yaptırdım
Melo en çok sen hamile kal diye kıznickin büyük harflerle ondan öyle görünüyo çok güldüm :))
amin kız ben hamile kalayımm ağzın bal yesin ozaman tamma büyük harflerle yazsın adımMelo en çok sen hamile kal diye kıznickin büyük harflerle ondan öyle görünüyo çok güldüm :))
Cuma verecem inşallah ablatamam ozaman o değrler artar çok erken yaptırmışsın bat 19 diyorsun artar o değer belki de atrrı bilemezssin imkanın yok mu çok mu uzaksın tekrar kan testi versen
İnşallah allah'ım sanada nasip etsin ablamamin kız ben hamile kalayımm ağzın bal yesin ozaman tamma büyük harflerle yazsın adım
sen kendin büyük harfle yazmışsın kız napsınamin kız ben hamile kalayımm ağzın bal yesin ozaman tamma büyük harflerle yazsın adım
amin kız cimcime aminnnn inşallah cümlemize nasip eylesin Rabbimİnşallah allah'ım sanada nasip etsin ablam
Ay başında adet olmuştum ben canım.moralim çok bozulmuştu o zaman 1 haftalığına memlekete gittik bizde kafam dağıldı orda biraz yumurtlama günüm yolculuk yapacağım zamana denk geldi şansımaöncesini değerlendirdim hep yumurtlamadan sonraki günde ancak eve gelebildik O günü de değerlendirdik .ondan sonra gün aşırı devam ettim hep.ama test falan yapmadım hiç stres olmiyim diye eşime de bişey söylemedim yumurtlama günüm falan diye oda rahattı bende .bakalım hayırlısı bundan sonrası eskisi kadar stresli değilim ama boşverdim çocuk konusunu olursa olur kafasına girdim artık yoksa kendime zarar veriyorum.allah nasip ederse yaşıycaz o duyguyu zaten .ay sonu bat günüm bakalım artık . Sen nasılsın napıyosun
Ben ıyıyım aynı ev iş annem sonra tekrar iş ev annem mekik dokuyorum regl oldum dün bıttı bugun teste basladım ama cokda takmamaya karar verdım incir yıyorum dun basladım bugun akşamda bçt yapıcam inşAy başında adet olmuştum ben canım.moralim çok bozulmuştu o zaman 1 haftalığına memlekete gittik bizde kafam dağıldı orda biraz yumurtlama günüm yolculuk yapacağım zamana denk geldi şansımaöncesini değerlendirdim hep yumurtlamadan sonraki günde ancak eve gelebildik O günü de değerlendirdik .ondan sonra gün aşırı devam ettim hep.ama test falan yapmadım hiç stres olmiyim diye eşime de bişey söylemedim yumurtlama günüm falan diye oda rahattı bende .bakalım hayırlısı bundan sonrası eskisi kadar stresli değilim ama boşverdim çocuk konusunu olursa olur kafasına girdim artık yoksa kendime zarar veriyorum.allah nasip ederse yaşıycaz o duyguyu zaten .ay sonu bat günüm bakalım artık . Sen nasılsın napıyosun
Aynen gözüm anca görmüştür benim onu :) aynen kız napsın hakkat allah allah diyorum acaba beni dedim ele başı falan mı seçtiler ondan büyük adım dedim :)))))))))))sen kendin büyük harfle yazmışsın kız napsın
ver sonra bana da yaz Allah hayırlısını versin inşallah gebesindir rabbim bekletmeden versin inşallahCuma verecem inşallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?