- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
hee canım ben varım kafama göre kullandım kist yaptı klomen sen dr git öyle kullan iğnede verir sana dr hem tamam kuzumKIzlar aramızda klomen veya famara kullanan var mı etkili mi gerçekten
İnşallah ablaamin kız cimcime aminnnn inşallah cümlemize nasip eylesin Rabbim
Tamam abla haber ederimver sonra bana da yaz Allah hayırlısını versin inşallah gebesindir rabbim bekletmeden versin inşallah
Evet canım umarım güzel haberler veririz birbirimizeCanım 3. Ayım benim kasık ağrım var ama regl den önce de olur. Bir tek idrarım koyu çok su içtiğim halde o kadar o da gebelikten midir bilmiyorum. Kasık ağrım ve bel ağrımda ayağımı uzatınca geçiyor bakalım hakkımızda hayırlısı pazartesiye kadar gelmezse test yaparım diye düşünüyorum
Ben femara kullandımKIzlar aramızda klomen veya famara kullanan var mı etkili mi gerçekten
inşallah canım :)Evet canım umarım güzel haberler veririz birbirimize
Aynen gözüm anca görmüştür benim onu :) aynen kız napsın hakkat allah allah diyorum acaba beni dedim ele başı falan mı seçtiler ondan büyük adım dedim :)))))))))))
bende öyle a kaderimiz böyle herhalde annem evim işim gına geldi arada sana da gelicemBen ıyıyım aynı ev iş annem sonra tekrar iş ev annem mekik dokuyorum regl oldum dün bıttı bugun teste basladım ama cokda takmamaya karar verdım incir yıyorum dun basladım bugun akşamda bçt yapıcam inş
Etki etti mi pekiinşallah canım :)
Doktoruma danışcam bakalm bi de rahim filmi denicem bu ayhee canım ben varım kafama göre kullandım kist yaptı klomen sen dr git öyle kullan iğnede verir sana dr hem tamam kuzum
Ben normalde bu ay daha bitmedi 16siydi ama doktorun dediği uzere yumurtlama gec oldugu icin ayin 20si olmus 20sine kadar bekle dedi 20 sinde adet olmam gerekiyor sonra ki bat ne zaman olur bilmiyorum artik yumurtlamaya gore bakacağızHad bakalım önümüzdeki ay güzel haberler gelsin inşallah bat nezaman senin
Cok gecmis olsun kuzum insallah haziranda bekledigin haberi alirsinAnladım kuzum geçmiş olsun bende enfeksıyon çıktıilaç basladm kasık ağrım ondanmış
Denemekte fayda var bende bu ay sadece 1 kere yaptimKızlar ben birde ebru ceylanın Yuotube deki ovulasyon mesajını yapmıştım tabi bu kurala çok uyamadım sıkılmıştım. Günde 1 kez yapmıştım aklıma şimdi geldi
bende kafama göre kullandım kist yaptımı henüz adetim gelmediği için bilemiyorum .geçen sene tüp bebek tedavisinde kullandığım için pek tereddüt etmedim açıkçası ama bir faydası olmadı .inş. sana yarar canımKIzlar aramızda klomen veya famara kullanan var mı etkili mi gerçekten
Aaa ilk defa duydum herseui denedim onu da deneyeyim insallah ise yarar nasil anladin parca parca attığınıilaç içme ebrunun yogasını yap parça parça attım kistleri şok oldum bu ay
bunlar pik canım benim silik böyle olmaz dene bu geceMerhaba kızlar bu ay ovulasyon denedim 15 inde test yaptım alttaki test öğlen yapıldı üstteki test akşam yapıldı ertesi gün yani 16 sında tekrar yaptım 16 sında yapılan testte t cizgisi silik çıktı silikleşme olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor
zahmet etmişsin :) zaten senin o bir defada olup benim 11 defada olmasaydı ağlardım burda ben sana tur bindirmişim 11 defa 1 nedir ya 60 yaşında bile ayda 4 defa normalDenemekte fayda var bende bu ay sadece 1 kere yaptimo yüzden tam olmadi galiba
Evet pikten sonra silklesmeye baslamasi lazm ki catlamis olsun.Merhaba kızlar bu ay ovulasyon denedim 15 inde test yaptım alttaki test öğlen yapıldı üstteki test akşam yapıldı ertesi gün yani 16 sında tekrar yaptım 16 sında yapılan testte t cizgisi silik çıktı silikleşme olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor
Bu arada bunlar pikMerhaba kızlar bu ay ovulasyon denedim 15 inde test yaptım alttaki test öğlen yapıldı üstteki test akşam yapıldı ertesi gün yani 16 sında tekrar yaptım 16 sında yapılan testte t cizgisi silik çıktı silikleşme olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?