Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım umarım güzel haberler veririz birbirimize

bende öyle a kaderimiz böyle herhalde annem evim işim gına geldi arada sana da gelicem love06

Had bakalım önümüzdeki ay güzel haberler gelsin inşallah bat nezaman senin
Ben normalde bu ay daha bitmedi 16siydi ama doktorun dediği uzere yumurtlama gec oldugu icin ayin 20si olmus 20sine kadar bekle dedi 20 sinde adet olmam gerekiyor sonra ki bat ne zaman olur bilmiyorum artik yumurtlamaya gore bakacağız

Merhaba kızlar bu ay ovulasyon denedim 15 inde test yaptım alttaki test öğlen yapıldı üstteki test akşam yapıldı ertesi gün yani 16 sında tekrar yaptım 16 sında yapılan testte t cizgisi silik çıktı silikleşme olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor

Eklentiler

• 6EA4814E-C34B-463D-8BEC-1CCA8AF86DFE.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 38
KIzlar aramızda klomen veya famara kullanan var mı etkili mi gerçekten
bende kafama göre kullandım kist yaptımı henüz adetim gelmediği için bilemiyorum .geçen sene tüp bebek tedavisinde kullandığım için pek tereddüt etmedim açıkçası ama bir faydası olmadı .inş. sana yarar canım

bunlar pik canım benim silik böyle olmaz dene bu gece

Denemekte fayda var bende bu ay sadece 1 kere yaptim o yüzden tam olmadi galiba
zahmet etmişsin :) zaten senin o bir defada olup benim 11 defada olmasaydı ağlardım burda ben sana tur bindirmişim 11 defa 1 nedir ya 60 yaşında bile ayda 4 defa normal

Evet pikten sonra silklesmeye baslamasi lazm ki catlamis olsun.

Bu arada bunlar pik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…