Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun kan testini tekrarladım icim biraz rahatladi 46 saatte 626dan 1385 e yukselmis dis gebelik yoktur artik dimi. 626dan dort gun oncede 84.9 cikmisti
Hayır canım zaten bir kez baktırman yeterli dış gebelik olsa zaten ağrı sancı baş gösterime güzel düşün lütfen canım

Amin inşlh. Cümlemize canım. T3 ile T4 daha çok önemli onları söyler misin merak ettim? Ben düşükten sonra tedavi gördüm. Düşünce istenilen seviyeye gelecek o zaman neden sorun olsun ki böyle düşünme ooo böyle bunu da düşünce sorun olur mu kısmına yorarsan neyin ganantisi var sen önlemini al da gerisini Allah bilir

Selam kızlar ben doktorun yanından çıktım. Bir sorun yok dedi şükürler olsun yumurtalar da iyi durumda dedi. Dün endişelendim dedim sorun yok sadece kesin konuşmak için bekledim rahat ol dedi. Sadece prolaktin yüksek dedi onun için de ilaç verdi. Sonra gel tekrar prolaktin düşmüş mu bakalım dedi. Bir de başka bir folik asit takviyesi verdi onu aldım. 3 ay olmuş daha denemeye devam dedi. Bir daha prolaktin için gittiğimizde eşim de test verecek ben hemen istemedim en azından 1 ay daha deneyelim diye sperm testini yaptırmadık. İnşallah prolaktin düşünce hamile kalacağım inanıyorum

Hayır canım zaten bir kez baktırman yeterli dış gebelik olsa zaten ağrı sancı baş gösterime güzel düşün lütfen canım
Aynen canim 3.ye kan veriyorum artmazdi boyle evet ama ne bilim iste görene kadar keseyi kalp atışını kendime soz geçiremiyorum

bunlar pik canım benim silik böyle olmaz dene bu gece
Bunlar 15 ine ait test kızlar bu testten sonraki gün yaptığım silik çıktı onun resmini çekemedim paylaşmadım o yüzden sorum şu bu pikten sonraki gün yaptığım test silikleşmeye başlamıştı öğlen yaptığm testte akşamki yaptığımda daha silikti yani bu çatlamış mı oluyor

evet kuzum aynen bu testlerden sonra silikleştiyse çatlamış demektir değerlendirmiş olmalıydın o günleri konuya ortadan bodozlama girdin kız baştan anlatsana doğru :))))))

Ya canım ben sana diiidim demi sana şimdi dostinex vermiştir iç de biraz güzelleş kaç tane var içinde o ilaçtan içtim ben ahh ahh
Eşin için hayırlısı inanıyorum olacak ama bizi zorlayacak napalım

Aynen canim 3.ye kan veriyorum artmazdi boyle evet ama ne bilim iste görene kadar keseyi kalp atışını kendime soz geçiremiyorum
Yapma canım benim herşey rabbimden sen dikkat et randevunu bekle bende diğer hamileliğimde böyleydim 10 gün baktırdım 2 gün arayla güzeldi yükseliş ama nasip olmadı dua et bol bol bende şuan çok stresliyim anlıyorum seni içini ferah tut Allahım yanımızda

bende öyle a kaderimiz böyle herhalde annem evim işim gına geldi arada sana da gelicem love06
Ahh kuzum beterin beteri var benim gibi olsan napcan. Kocasiz bi gorumcem var sormadan pat diye gelir gider kafasina gore kendi anam alt katta kaynanam cocuk is calisanlar yemekleri sofralari koca yatmadan yatmaya kıçım oturak görüyor. Banada yardima gel bari

@slnctcr sağlıkla alın kucağınıza rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi düşünün iyi olsun karalar bağlamayın her defa aynı şey olsaydı benim hemen doğurmam lazımdı her gebelik her şey farklı rabbim nasip etti kokladığınız günleri de göstersin

Amin amin Allah razı olsun allahim isteyen herkese nasip etsin

Çok iyi anlıyorum seni ben ilk evliliğimde yaşadım onları 9 çarşamba bir arada aman daha yeni rahat ettim almayayım dediklerini 12 sene yaptım ben senin o dediklerini şimdiki eşim binerce şükürler olsun çok iyi çıktıda yoldaş gibi şimdi rahata huzura erdim ben 9 sene kaynanamla aynı evde yaşadım bekar görümce kaynana kayınpeder ikinci level de rabbim bana acıdı kızım sen çok çektin şimdi azcık rahat et dedi bana :) sabret sende erersin kuzum rahata bu hayatta herkes gönlünün ekmeğini yiyor ona inanıyorum sabrettim şimdi rahat ettim

Aynen kafana takmamaya çalış stresten uzak dur Gerisi Hayırlısı canım benim .bu kadar çok isteyen anne adayı var en yakın zamanda hepimize nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…