Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü ve çatlama günü yatılı misafir olduğu için olmadı bı ihtimal olur mu

Bilmiyorum ben ilk gebeliğimde regl günü negatif görüp 3 gun gecikince öğrendim. Erken öğrenenlere çok imreniyorum pazar günü yapmayı düşünüyorum 2 gün öncesi
Ben iki gebeliğimi de adete beş gün varken öğrenmiştim bunu da merak ediyorum hayırlısı ile güzel haber alalım inşallah

Ya canım ben sana diiidim demi sana şimdi dostinex vermiştir iç de biraz güzelleş kaç tane var içinde o ilaçtan içtim ben ahh ahh
Eşin için hayırlısı inanıyorum olacak ama bizi zorlayacak napalım
Evet canım dostinex verdi onu icecekmisim ay çok korkmuştum ama tek bu kadar olsun ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Eşimde bugün baktirayim dedi hazırdı ama ben bu ay bı deneyelim dedim önümüzdeki ay verirsin dedim istemedim nedense zaten yeterince gerildik

Ben iki gebeliğimi de adete beş gün varken öğrenmiştim bunu da merak ediyorum hayırlısı ile güzel haber alalım inşallah
Ne güzel hangi test ile öğrendiniz aceba erkenden benım ilk gebelikte geç yumurtlama oldu belkı ondan gec öğrendim

Valla canim benim sabrim tukendimmi söylüyorum herkese gerekeni valla ananada bacinada baslarim diye benimkine verip veristiriyorum. Kocam konusuyor hepsiyle.Bi sure iyi gidiyor sonra yine ayni oluyor akillanmiyorki anam bunlar

tsh=7.90
serbest t3=3.53
serbest t4=0.86 bu şekilde canım . Doğru diyorsun değerler normal değere düşerse niye sıkıntı olsun ki .ben ilaçlarımı kullanayim gerisi Allah'a kalmış Allah'ım heoimizin yüzüne güler inşallah

sabah testim yoktu sımdı aldım 1 den berı idrar tutuyorum sızce yapsam cıkarmı bata 3 gun var ? normal test ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…