Bıraraya gelınce tek konu bebek olmaz kız beyin fırtınası yaparızne dedikodu yaparız :) tek konu bebek nasıl yapılır
Merhaba erken gebelik testi yapsak çıkar mı sizceMerhaba gunumuz sizinle aynı bende sabırla beklıyorum 23 mart Bat günüm hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
gönüller bir değil miBıraraya gelınce tek konu bebek olmaz kız beyin fırtınası yaparız
İnşallah canım hepimiz inşallahCok gecmis olsun kuzum insallah haziranda bekledigin haberi alirsin
daha değil adete 5 gün kala yapmalısınMerhaba erken gebelik testi yapsak çıkar mı sizce
BilmiyorumMerhaba erken gebelik testi yapsak çıkar mı sizce
Ben iki gebeliğimi de adete beş gün varken öğrenmiştim bunu da merak ediyorum hayırlısı ile güzel haber alalım inşallahBilmiyorumben ilk gebeliğimde regl günü negatif görüp 3 gun gecikince öğrendim. Erken öğrenenlere çok imreniyorum pazar günü yapmayı düşünüyorum 2 gün öncesi
sperm 72 saat canlı kalabiliyormuş neden olmasın olabilir tabikiKızlar yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü ve çatlama günü yatılı misafir olduğu için olmadı bı ihtimal olur mu
Evet canım dostinex verdi onu icecekmisimYa canım ben sana diiidim demisana şimdi dostinex vermiştir iç de biraz güzelleş kaç tane var içinde o ilaçtan içtim ben ahh ahh
Eşin için hayırlısı inanıyorum olacak ama bizi zorlayacak napalım
İnşallah canım yasperm 72 saat canlı kalabiliyormuş neden olmasın olabilir tabiki
Ne güzel hangi test ile öğrendiniz aceba erkenden benım ilk gebelikte geç yumurtlama oldu belkı ondan gec öğrendimBen iki gebeliğimi de adete beş gün varken öğrenmiştim bunu da merak ediyorum hayırlısı ile güzel haber alalım inşallah
Aynengönüller bir değil mi
Valla canim benim sabrim tukendimmi söylüyorum herkese gerekeni valla ananada bacinada baslarim diye benimkine verip veristiriyorum. Kocam konusuyor hepsiyle.Bi sure iyi gidiyor sonra yine ayni oluyor akillanmiyorki anam bunlarÇok iyi anlıyorum seni ben ilk evliliğimde yaşadım onları 9 çarşamba bir arada aman daha yeni rahat ettim almayayım dediklerini 12 sene yaptım ben senin o dediklerini şimdiki eşim binerce şükürler olsun çok iyi çıktıda yoldaş gibi şimdi rahata huzura erdim ben 9 sene kaynanamla aynı evde yaşadım bekar görümce kaynana kayınpeder ikinci level de rabbim bana acıdı kızım sen çok çektin şimdi azcık rahat et dedi bana :) sabret sende erersin kuzum rahata bu hayatta herkes gönlünün ekmeğini yiyor ona inanıyorum sabrettim şimdi rahat ettim
Canım testlemi anladın yoksa doktoramı gitmişdinBen geçen ay yapmıştım gerçektende yumurtladım ama bebiş tutmadı
tsh=7.90Amin inşlh. Cümlemize canım. T3 ile T4 daha çok önemli onları söyler misin merak ettim?Ben düşükten sonra tedavi gördüm. Düşünce istenilen seviyeye gelecek o zaman neden sorun olsun ki böyle düşünme ooo böyle bunu da düşünce sorun olur mu kısmına yorarsan neyin ganantisi var sen önlemini al da gerisini Allah bilir
Testde anladım canım yumurtladığımıCanım testlemi anladın yoksa doktoramı gitmişdin
Tşk ederimTestde anladım canım yumurtladığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?