- 14 Aralık 2020
- 82
- 41
- 18
- 34
geç yumurtlama değilse çıkar kuzum dene istersen ama bizi de haberdar et :)sabah testim yoktu sımdı aldım 1 den berı idrar tutuyorum sızce yapsam cıkarmı bata 3 gun var ? normal test ama
eşine değil kendilerine söyliceksin bence ben öyle yaptım herşeyi kendim söyledim kırmadan dökmeden bizde durum biraz farklı iyi insanlardı benim çocuğumun babannesi dedesi halası ben hiç kötü ayrılmadım hala da görüşürüm zaman zaman şuan bile kızım derken ağızlarından bir kızım daha çıkar üstelik ben evlendim arayıp tebrik bile ettiler :) benim oğlumdan gülmedin bu adam hep güldürsün dedi eski kayınvalidem bana ama aynı evde çok kişi yaşamak çok zor işi bitmiyor dırdır bitmiyor çamaşır bitmiyor yani ev ev üstüne olmuyor kısacası şimdi bin şükür rahatım herkese uzak herkese mesafeli düzeyli bir ilişkim var herkesleValla canim benim sabrim tukendimmi söylüyorum herkese gerekeni valla ananada bacinada baslarim diye benimkine verip veristiriyorum. Kocam konusuyor hepsiyle.Bi sure iyi gidiyor sonra yine ayni oluyor akillanmiyorki anam bunlar
erken gebelik testinde sabah akşam fark etmiyor kaset testse sabahı beklesabah testim yoktu sımdı aldım 1 den berı idrar tutuyorum sızce yapsam cıkarmı bata 3 gun var ? normal test ama
7.gün çatlama oldu 10. gün bugungeç yumurtlama değilse çıkar kuzum dene istersen ama bizi de haberdar et :)
olur tabi, tarçın da ekle ama.canım bildiğimiz çörek otunu ben dövsem bala katsam olur degıl mı
adetin2. gününden yumurtlama zamanına kadar cnm kullanıyorsun.Araştırayım geniş kapsamlı. Bakalım. Sonra kaş yaparken göz çıkarmak var.Ay şu balın kalitelisini bulmak mesele güvenemiyorum ki aktarlara bile. Ben adeti bekliyorm son 2 gün ne zaman başladın adetliyken mi sonrasında mı? Zararı var çok aşırıya kaçmak düşük riski yaparmış onu okudum. Herşeyin fazlası zarar
adetin 2. gününden yumurtlamaya kadar canımtam olarak nasıl yaptın ve ne zmaan başladın canım
öyle canım hayırlısı olsun. inş. hepimiz için. biraz daha fazla suyla karıştırmayı dene
inşallah vardır kız rabbim bekletmeden versinCanım 3. Ayım benim kasık ağrım var ama regl den önce de olur. Bir tek idrarım koyu çok su içtiğim halde o kadar o da gebelikten midir bilmiyorum. Kasık ağrım ve bel ağrımda ayağımı uzatınca geçiyor bakalım hakkımızda hayırlısı pazartesiye kadar gelmezse test yaparım diye düşünüyorum
ölçü olarak nasıl yaptınadetin 2. gününden yumurtlamaya kadar canım
Hahahneymiş ismi nisan mı hayır melo olacak
Banada o mesafe lazim yakin oldugumuz icin böyle oluyor canim zaten ben kaynanama gorumceme tatli dille desem ne olur oyle fenalarki olayi kocaman kavgaya dönüştürüyorlar bende esimle soylettiriyorum ona bisey diyemiyorlar allah razi olsun esimde benden taraf. Sen simdi bu esindenmi cocuk istiyosuneşine değil kendilerine söyliceksin bence ben öyle yaptım herşeyi kendim söyledim kırmadan dökmeden bizde durum biraz farklı iyi insanlardı benim çocuğumun babannesi dedesi halası ben hiç kötü ayrılmadım hala da görüşürüm zaman zaman şuan bile kızım derken ağızlarından bir kızım daha çıkar üstelik ben evlendim arayıp tebrik bile ettiler :) benim oğlumdan gülmedin bu adam hep güldürsün dedi eski kayınvalidem bana ama aynı evde çok kişi yaşamak çok zor işi bitmiyor dırdır bitmiyor çamaşır bitmiyor yani ev ev üstüne olmuyor kısacası şimdi bin şükür rahatım herkese uzak herkese mesafeli düzeyli bir ilişkim var herkesle
Amin canım inşallah hepimize hayırlısından sağlıklısından tez zamanda nasip etsin Allahinşallah vardır kız rabbim bekletmeden versin
Senin tsh yüksek sadece bu diğer ikisi çok iyi.tsh=7.90
serbest t3=3.53
serbest t4=0.86 bu şekilde canım . Doğru diyorsun değerler normal değere düşerse niye sıkıntı olsun ki .ben ilaçlarımı kullanayim gerisi Allah'a kalmış Allah'ım heoimizin yüzüne güler inşallah
Ya bu karisima tarcin koymasak olmaz mi,hic sevmiyorum yiyemedim bunu ya☹14 gün sayıyorum kuzum suanda :))) Rabbim inş nasip eder de Tüp e gerek de kalmaz.. Herşey doğal yoldan olsa daha iyi çünkü.. yap tabi cnm kürü ben zararını görmedim. abartmadan tabi yap.. ben günlük hazırlıyordum taze taze yedim. 1 tatlı kaş çörekotunu ezdim, 1 tatlı kaşığı tarcın ve 1 yemek kaşığı kaliteli bal ekleyip yedim. yemekten 2 saat önce veya sonra yiceksin.
ben yakında olsa mesafe severim ya herkes yerini bilecek bende dahil yani buna kız allah seni emi o nasıl soru :) tabiki bu eşimden istiyorum çocuğu kimden isticemBanada o mesafe lazim yakin oldugumuz icin böyle oluyor canim zaten ben kaynanama gorumceme tatli dille desem ne olur oyle fenalarki olayi kocaman kavgaya dönüştürüyorlar bende esimle soylettiriyorum ona bisey diyemiyorlar allah razi olsun esimde benden taraf. Sen simdi bu esindenmi cocuk istiyosun
Yok yani yanlis yazdim ilk cocukmu olacak bu esinle diye yazmak istemistim yanlis telaffuz ettim kuzum kusura bakmaben yakında olsa mesafe severim ya herkes yerini bilecek bende dahil yani buna kız allah seni emi o nasıl soru :) tabiki bu eşimden istiyorum çocuğu kimden isticem
görüşme olsun bitsin ben kızınca hemen silerim çok dik bir kadınım anında mesafe koyar görüşmem bazen buradan da diyorum ya ayarsız enerjiyim diye gelemem öyle strese uğraşamam kimseyle annem dahi olsa kızarsam aramam vallahi bilirler beni ona göre davranır herkes akıllı olup milletin kahrını çekeceğime deli olurum millet benim kahrımı çeksin bende kafa buBanada o mesafe lazim yakin oldugumuz icin böyle oluyor canim zaten ben kaynanama gorumceme tatli dille desem ne olur oyle fenalarki olayi kocaman kavgaya dönüştürüyorlar bende esimle soylettiriyorum ona bisey diyemiyorlar allah razi olsun esimde benden taraf. Sen simdi bu esindenmi cocuk istiyosun
Ayy inşallah ya ilacımı düzenli kullanıcam inşallah yazıcam düştü diye sana canımSenin tsh yüksek sadece bu diğer ikisi çok iyi.
Tsh da troid hormonu az kimisinde çok çalışıyor. O yüzden kimisini zayıflatır kimisine kilo aldırır.
Seninkinin yüksekliği az hormon salgılıyor beyin bunu normale getirmek için tsh yükseltiyor.Bu bütün hormonlarımızın işlevi beyin ondan rahat edersek stres yapmazsak kafa rahat olursa hamile kalınır deniyor çünkü herşeyin merkezi orası. Sen ilaçlarını hep düzenli al sonra bana yazacaksın düştü normal oldu diye. Engeller kalkar sen takılma doktoruna bazılarına kalsa asla çocuğun olmaz diye eve yolladıkları arkadaşım iki tane bebeği oldu. İnan ve uyku beslenme düzenine dikkat et. Birde birşey soracağım peki saç dökülme olayın var mı?
resimdeki benim ilk eşimden oğlum bir tane de ortak olsun istiyoruz bakalım olursa 2 tanede şuan ki eşimin var oğlu 3 oğlan üstüne bir kız patlatayım dedim de bir poh beceremedim :)Yok yani yanlis yazdim ilk cocukmu olacak bu esinle diye yazmak istemistim yanlis telaffuz ettim kuzum kusura bakmayok anam yok basima kaldi hepsigerci 5 senenin sonunda artik kimseye pabuc bırakmıyorum ama yinede sinirlerim cok bozuluyor alt katta kaynana simdi ikinci cocuk bana coook sinir harbi olacak ilkinde oyle olmustu ama valla sepetlerim herkesi evine yok oyle yeni gelin tavri. Kaşarlandik artik
beş sene mi dur kız o daha fragman bir ömür var daha atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun Allahtan eşin seni arka alıyor yoksa durum zorYok yani yanlis yazdim ilk cocukmu olacak bu esinle diye yazmak istemistim yanlis telaffuz ettim kuzum kusura bakmayok anam yok basima kaldi hepsigerci 5 senenin sonunda artik kimseye pabuc bırakmıyorum ama yinede sinirlerim cok bozuluyor alt katta kaynana simdi ikinci cocuk bana coook sinir harbi olacak ilkinde oyle olmustu ama valla sepetlerim herkesi evine yok oyle yeni gelin tavri. Kaşarlandik artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?