Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canim benim sabrim tukendimmi söylüyorum herkese gerekeni valla ananada bacinada baslarim diye benimkine verip veristiriyorum. Kocam konusuyor hepsiyle.Bi sure iyi gidiyor sonra yine ayni oluyor akillanmiyorki anam bunlar
eşine değil kendilerine söyliceksin bence ben öyle yaptım herşeyi kendim söyledim kırmadan dökmeden bizde durum biraz farklı iyi insanlardı benim çocuğumun babannesi dedesi halası ben hiç kötü ayrılmadım hala da görüşürüm zaman zaman şuan bile kızım derken ağızlarından bir kızım daha çıkar üstelik ben evlendim arayıp tebrik bile ettiler :) benim oğlumdan gülmedin bu adam hep güldürsün dedi eski kayınvalidem bana ama aynı evde çok kişi yaşamak çok zor işi bitmiyor dırdır bitmiyor çamaşır bitmiyor yani ev ev üstüne olmuyor kısacası şimdi bin şükür rahatım herkese uzak herkese mesafeli düzeyli bir ilişkim var herkesle

adetin2. gününden yumurtlama zamanına kadar cnm kullanıyorsun.

inşallah vardır kız rabbim bekletmeden versin

neymiş ismi nisan mı hayır melo olacak
Hahah
Bir şey soracağım ben doktora yarın mi gitsem cuma mi yarın 2.gun cuma3.gun bu arada ebru hanımın dogurganlik masajı var onu yapicam. Bu ay ağrım oldu ama inat ettim ilaç içmedim bı an çocuğa engel mi diye düşünüyorum ağrı kesici o yüzden 5 saat ağladım ama içmedim

Banada o mesafe lazim yakin oldugumuz icin böyle oluyor canim zaten ben kaynanama gorumceme tatli dille desem ne olur oyle fenalarki olayi kocaman kavgaya dönüştürüyorlar bende esimle soylettiriyorum ona bisey diyemiyorlar allah razi olsun esimde benden taraf. Sen simdi bu esindenmi cocuk istiyosun

Senin tsh yüksek sadece bu diğer ikisi çok iyi.
Tsh da troid hormonu az kimisinde çok çalışıyor. O yüzden kimisini zayıflatır kimisine kilo aldırır.
Seninkinin yüksekliği az hormon salgılıyor beyin bunu normale getirmek için tsh yükseltiyor. Bu bütün hormonlarımızın işlevi beyin ondan rahat edersek stres yapmazsak kafa rahat olursa hamile kalınır deniyor çünkü herşeyin merkezi orası. Sen ilaçlarını hep düzenli al sonra bana yazacaksın düştü normal oldu diye. Engeller kalkar sen takılma doktoruna bazılarına kalsa asla çocuğun olmaz diye eve yolladıkları arkadaşım iki tane bebeği oldu. İnan ve uyku beslenme düzenine dikkat et. Birde birşey soracağım peki saç dökülme olayın var mı?

Ya bu karisima tarcin koymasak olmaz mi,hic sevmiyorum yiyemedim bunu ya☹

ben yakında olsa mesafe severim ya herkes yerini bilecek bende dahil yani buna kız allah seni emi o nasıl soru :) tabiki bu eşimden istiyorum çocuğu kimden isticem

ben yakında olsa mesafe severim ya herkes yerini bilecek bende dahil yani buna kız allah seni emi o nasıl soru :) tabiki bu eşimden istiyorum çocuğu kimden isticem
Yok yani yanlis yazdim ilk cocukmu olacak bu esinle diye yazmak istemistim yanlis telaffuz ettim kuzum kusura bakma yok anam yok basima kaldi hepsigerci 5 senenin sonunda artik kimseye pabuc bırakmıyorum ama yinede sinirlerim cok bozuluyor alt katta kaynana simdi ikinci cocuk bana coook sinir harbi olacak ilkinde oyle olmustu ama valla sepetlerim herkesi evine yok oyle yeni gelin tavri. Kaşarlandik artik

görüşme olsun bitsin ben kızınca hemen silerim çok dik bir kadınım anında mesafe koyar görüşmem bazen buradan da diyorum ya ayarsız enerjiyim diye gelemem öyle strese uğraşamam kimseyle annem dahi olsa kızarsam aramam vallahi bilirler beni ona göre davranır herkes akıllı olup milletin kahrını çekeceğime deli olurum millet benim kahrımı çeksin bende kafa bu

Ayy inşallah ya ilacımı düzenli kullanıcam inşallah yazıcam düştü diye sana canım ya kilo problemim yok aslında yani yemezs diyet yaparsam veriyorum ama bende saç dökülmesi var evet dökülüyor baya bi de çok üşüyorum aşırı bunlar etken heralde canım. Ama adetler 30-35 gün arası olur hep . Belki de bu hormondan dolayı mı acaba belki hormon düşünce 28-30 günde olabilicem mi acaba

resimdeki benim ilk eşimden oğlum bir tane de ortak olsun istiyoruz bakalım olursa 2 tanede şuan ki eşimin var oğlu 3 oğlan üstüne bir kız patlatayım dedim de bir poh beceremedim :)

beş sene mi dur kız o daha fragman bir ömür var daha atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun Allahtan eşin seni arka alıyor yoksa durum zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…