Haklisinda canim.esime kıyamıyorum ben sabir ederim ederim son sinirina geldimmi mesafe filan koymam cehennemin dibine gitse umurumda olmaz benimde sabrin baya bayasi doldu bakalim hakkimizda hayirlisi salivercem keçileri hepsinin üstüne bigun o olacak. Amaaaannn gerci benden once allahdan buluyorlar beni üzdüğünun ertesi günü hangisi olursa olsun basina is geliyor beni birakip kendi dertlerine düşüyorlar rabbim cok büyük şükürler olsun allahim hep koruyor benigörüşme olsun bitsin ben kızınca hemen silerim çok dik bir kadınım anında mesafe koyar görüşmem bazen buradan da diyorum ya ayarsız enerjiyim diye gelemem öyle strese uğraşamam kimseyle annem dahi olsa kızarsam aramam vallahi bilirler beni ona göre davranır herkes akıllı olup milletin kahrını çekeceğime deli olurum millet benim kahrımı çeksin bende kafa bu
Maşallah canim allah bagislasin olacak olacak kalbini bozma hicresimdeki benim ilk eşimden oğlum bir tane de ortak olsun istiyoruz bakalım olursa 2 tanede şuan ki eşimin var oğlu 3 oğlan üstüne bir kız patlatayım dedim de bir poh beceremedim :)
herkes bir şeyle sınanıyor kimi sağlık ,kimi aile, kimi evlat ,kimi maddiyat boş ver kaynana görümce onlar dış kapının mandalı bu hayatta en büyük sınav evlat bence rabbim evlatlarımızla sınamasın hayırlı evlat versin acılarını tasalarını göstermesinHaklisinda canim.esime kıyamıyorum ben sabir ederim ederim son sinirina geldimmi mesafe filan koymam cehennemin dibine gitse umurumda olmaz benimde sabrin baya bayasi doldu bakalim hakkimizda hayirlisi salivercem keçileri hepsinin üstüne bigun o olacak. Amaaaannn gerci benden once allahdan buluyorlar beni üzdüğünun ertesi günü hangisi olursa olsun basina is geliyor beni birakip kendi dertlerine düşüyorlar rabbim cok büyük şükürler olsun allahim hep koruyor beni
Amin canim amin aynen oyle en buyuk servet en buyuk ödül meleklerimiz. Allahim kimseye dusmanima bile evlat acisi vermesin. Aman napim kaynanam 70 yasinda daha kac sene yasayacak o olmasa gorumcemler gelmez bile zaten ha sabır diyorum bende. Tovbe yarabbi allah bilir tabi kimin kimden once gidecegini ama allah sirali versinherkes bir şeyle sınanıyor kimi sağlık ,kimi aile, kimi evlat ,kimi maddiyat boş ver kaynana görümce onlar dış kapının mandalı bu hayatta en büyük sınav evlat bence rabbim evlatlarımızla sınamasın hayırlı evlat versin acılarını tasalarını göstermesin
şaka bir yana rabbim ne verirse doğru zamanda hayırlısını versin inşallah benim bir oğlum var çok şükür anneliği tattım rabbim hiç olmayanlara versin önce sonra bana da bir kız versin aslında olanlar ölümüze de dirimize de yeter ama seviyom kız kocamı adam baba olmak için yaratılmış resmen edeyim ona bir kız da sevinsin yiğidimMaşallah canim allah bagislasin olacak olacak kalbini bozma hic
empati bilmiyor yaşlılar eski kafa napsın hoş gör alttan al hee de geç yaw sende köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırını say kocanın anası napcan artık allah bilsinAmin canim amin aynen oyle en buyuk servet en buyuk ödül meleklerimiz. Allahim kimseye dusmanima bile evlat acisi vermesin. Aman napim kaynanam 70 yasinda daha kac sene yasayacak o olmasa gorumcemler gelmez bile zaten ha sabır diyorum bende. Tovbe yarabbi allah bilir tabi kimin kimden once gidecegini ama allah sirali versin
Aynen valla bendede oglan var pipili gorduk birde pamuklu gorelim yani. Rabbim saglikla sihhatle versinde ne verirse kabulumuzşaka bir yana rabbim ne verirse doğru zamanda hayırlısını versin inşallah benim bir oğlum var çok şükür anneliği tattım rabbim hiç olmayanlara versin önce sonra bana da bir kız versin aslında olanlar ölümüze de dirimize de yeter ama seviyom kız kocamı adam baba olmak için yaratılmış resmen edeyim ona bir kız da sevinsin yiğidim
Oyle yapıyorum zaten kocama kıyamıyorum. Ama kuzum cok vicdansiz be kizlarina gidince kahvalti bulasik sofra yerini supurur yemek yapar bana gelince fıss yedigi yemegin tabagini tezgaha bile koymuyor allah sorsun hesabını diyorum bendeempati bilmiyor yaşlılar eski kafa napsın hoş gör alttan al hee de geç yaw sende köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırını say kocanın anası napcan artık allah bilsin
bana pipiden gına geldi tek kızım kardeşlerimde erkek çocuklar erkek her yer pipi bizdeAynen valla bendede oglan var pipili gorduk birde pamuklu gorelim yani. Rabbim saglikla sihhatle versinde ne verirse kabulumuz
Kilon iyi bence sağlıklı güzel beslen. Diğer dediğin tahlilleri i yaptır hormon onları da öğren birde b12 ve d vitaminini filan ölçtür hepsini bil onlarla ilgili durum olursa ilaç takviyesi alırsın. Adetin öyle olması kötü birşey değil ki o ırsı de olblr. Yani ilaçını kullanmadan olabilr miisn diyemem çünkü ben öyle çok nadir oluyorum. Saç dökülmesi bende olurdu.ilaç da arttırabilir diyorlar yani artarsa çook saç dökülmen doktoruna söyle bunu tamam mıAyy inşallah ya ilacımı düzenli kullanıcam inşallah yazıcam düştü diye sana canımya kilo problemim yok aslında yani yemezs diyet yaparsam veriyorum ama bende saç dökülmesi var evet dökülüyor baya bi de çok üşüyorum aşırı bunlar etken heralde canım. Ama adetler 30-35 gün arası olur hep . Belki de bu hormondan dolayı mı acaba belki hormon düşünce 28-30 günde olabilicem mi acaba
Ay benimde yaYalnız değilsinbenimde cuma gelecek büyük ihtimal. Olsa çıkardı bence kaç gün öncede silik çizgi görüyor herkes hamiş çıkıyor. Bize nasip değilmiş bu ay kaldı Nisana.
bana pipiden gına geldi tek kızım kardeşlerimde erkek çocuklar erkek her yer pipi bizde
Abla ovulasyonla gebelik belliolur mubana pipiden gına geldi tek kızım kardeşlerimde erkek çocuklar erkek her yer pipi bizde
kaç gün yaptın testi de göremedinAy benimde yave yumurtlama da görmedim ovülasyon da ne yapmalıyım kızlarkaç
valla olur diyen var iki çizgide çok koyu çıkarsa pik gibi olur diyorlar hatta br gebenin gülüğü ebru ceylanda olur dedi geçen dinledim de kısmet varsa yap ama eminde olma gülümAbla ovulasyonla gebelik belliolur mu
Sen kaçırmış da olblrsin canım konuşmuştuk yumurtlamayı . Ama bir doktora da görünsen mi acaba gittin mi baktırdın mı hormonlarına?Ay benimde yave yumurtlama da görmedim ovülasyon da ne yapmalıyım kızlar?
Bu hamiş olmaz canım. Ovulasyon ile olunca ikisi kıpkırmızı bakmalı bana. Böyle silik değil
Bugün yaptım abla resim attımvalla olur diyen var iki çizgide çok koyu çıkarsa pik gibi olur diyorlar hatta br gebenin gülüğü ebru ceylanda olur dedi geçen dinledim de kısmet varsa yap ama eminde olma gülüm
2 gün var canım çatlama olalı 14 gün oldu dahaBu hamiş olmaz canım. Ovulasyon ile olunca ikisi kıpkırmızı bakmalı bana. Böyle silik değilkaç gün var adetine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?