Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisinda canim.esime kıyamıyorum ben sabir ederim ederim son sinirina geldimmi mesafe filan koymam cehennemin dibine gitse umurumda olmaz benimde sabrin baya bayasi doldu bakalim hakkimizda hayirlisi salivercem keçileri hepsinin üstüne bigun o olacak. Amaaaannn gerci benden once allahdan buluyorlar beni üzdüğünun ertesi günü hangisi olursa olsun basina is geliyor beni birakip kendi dertlerine düşüyorlar rabbim cok büyük şükürler olsun allahim hep koruyor beni

herkes bir şeyle sınanıyor kimi sağlık ,kimi aile, kimi evlat ,kimi maddiyat boş ver kaynana görümce onlar dış kapının mandalı bu hayatta en büyük sınav evlat bence rabbim evlatlarımızla sınamasın hayırlı evlat versin acılarını tasalarını göstermesin

Amin canim amin aynen oyle en buyuk servet en buyuk ödül meleklerimiz. Allahim kimseye dusmanima bile evlat acisi vermesin. Aman napim kaynanam 70 yasinda daha kac sene yasayacak o olmasa gorumcemler gelmez bile zaten ha sabır diyorum bende. Tovbe yarabbi allah bilir tabi kimin kimden once gidecegini ama allah sirali versin

Maşallah canim allah bagislasin olacak olacak kalbini bozma hic
şaka bir yana rabbim ne verirse doğru zamanda hayırlısını versin inşallah benim bir oğlum var çok şükür anneliği tattım rabbim hiç olmayanlara versin önce sonra bana da bir kız versin aslında olanlar ölümüze de dirimize de yeter ama seviyom kız kocamı adam baba olmak için yaratılmış resmen edeyim ona bir kız da sevinsin yiğidim

empati bilmiyor yaşlılar eski kafa napsın hoş gör alttan al hee de geç yaw sende köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırını say kocanın anası napcan artık allah bilsin

Aynen valla bendede oglan var pipili gorduk birde pamuklu gorelim yani. Rabbim saglikla sihhatle versinde ne verirse kabulumuz

empati bilmiyor yaşlılar eski kafa napsın hoş gör alttan al hee de geç yaw sende köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırını say kocanın anası napcan artık allah bilsin
Oyle yapıyorum zaten kocama kıyamıyorum. Ama kuzum cok vicdansiz be kizlarina gidince kahvalti bulasik sofra yerini supurur yemek yapar bana gelince fıss yedigi yemegin tabagini tezgaha bile koymuyor allah sorsun hesabını diyorum bende

Kilon iyi bence sağlıklı güzel beslen. Diğer dediğin tahlilleri i yaptır hormon onları da öğren birde b12 ve d vitaminini filan ölçtür hepsini bil onlarla ilgili durum olursa ilaç takviyesi alırsın. Adetin öyle olması kötü birşey değil ki o ırsı de olblr. Yani ilaçını kullanmadan olabilr miisn diyemem çünkü ben öyle çok nadir oluyorum. Saç dökülmesi bende olurdu.ilaç da arttırabilir diyorlar yani artarsa çook saç dökülmen doktoruna söyle bunu tamam mı

Abla ovulasyonla gebelik belliolur mu
valla olur diyen var iki çizgide çok koyu çıkarsa pik gibi olur diyorlar hatta br gebenin gülüğü ebru ceylanda olur dedi geçen dinledim de kısmet varsa yap ama eminde olma gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…