Bir laf var hazır olanı geri çevirmeyeceksin sonuçta ha bir ay sonra ha bir ay önce canım ne fark eder.Evet canım dostinex verdi onu icecekmisimay çok korkmuştum ama tek bu kadar olsun ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Eşimde bugün baktirayim dedi hazırdı ama ben bu ay bı deneyelim dedim önümüzdeki ay verirsin dedim istemedim nedense zaten yeterince gerildik
o silik ama gördüm evet ikiside koyu olmalıymış senin yaşın kaç bu aradaBugün yaptım abla resim attım
1 tatlı kaşığı çörekotunu ez, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşışı kaliteli bal ekle karıştır ye.ölçü olarak nasıl yaptın
İki tanecik mutluluk verdi bana iyi hissettim birde baş dönmesi yaptı azcık
onu bilmiyorum canım, tarif bu şekildeydi.Ya bu karisima tarcin koymasak olmaz mi,hic sevmiyorum yiyemedim bunu ya☹
Bana hamiş koyuluğu gelmedi canım inşlh. Hamişsindir bu göstermiyordur2 gün var canım çatlama olalı 14 gün oldu daha
Tamam canımadetin2. gününden yumurtlama zamanına kadar cnm kullanıyorsun.
GÜNLÜK YAPTIĞIN ÖLÇÜMÜ BU . BEN HAFTALIK YAPICAM HERGÜN YAPAMAM Kİ1 tatlı kaşığı çörekotunu ez, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşışı kaliteli bal ekle karıştır ye.
Ben ilk gebeligimde adete 4 5 gun kala ovulasyon kipkirmiziyi t c den koyuydu ama burda gebe olup ovulasyon yapip silik cikan da var. Bence baz almayalimBugün yaptım abla resim attım
senin tavrına neye gülcem her günmü diyosun sen senede bir yap :) hergün yapcan tabi
Bu ay istemiyorum aşılama ya bi kaç ay, olmazsa bayramdan sonraKlomenle benim 2 yumurtam gelişiyor, bende gelişiyorsa sende de gelişebilir. Tabi aşılamaya geçecekseniz onu bilmiyorum karar sizin sonucta
Yok canım bu ay düşünmüyorum olmazsa yaza artık ramazanda uğraşamam onlarlaAşılama yaptıracak mısınız? Merk ettim sankim öyle okumuştum yazılarınızda.
SEN GÜNLÜK MÜ YAPTIN BALIMsenin tavrına neye gülcem her günmü diyosun sen senede bir yap :) hergün yapcan tabi
SEN GÜNLÜK MÜ YAPTIN BALIM
günlük yaptım da bana aşırı yaradı :)v5 iz benimki sen az kullan haftada birSEN GÜNLÜK MÜ YAPTIN BALIM
Bende öyle düşündüm durdum durdum 2 ay daha durayım diyorm. Önü ramazan bir yandan inşallah olur sizin sorun var mıydı acaba? Neden aşılama ? bir yanım başka diyor. Doktorum ne der ne düşünür onu da dinlemek istyrmYok canım bu ay düşünmüyorum olmazsa yaza artık ramazanda uğraşamam onlarla
amin inşallah yaaaelini sallasan pipiye çarpıyor yani hahahhaa güldürdün beni deli gibi. Hadi kuzum gayret kiz gelecek artik
Baktırdım normaldi herşey İnan çok stres yapıyorum artıkSen kaçırmış da olblrsin canım konuşmuştuk yumurtlamayı . Ama bir doktora da görünsen mi acaba gittin mi baktırdın mı hormonlarına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?