Aynen canım yaz bana. İlaç bitince gel tekrar kontrol edelim dedi 2 hafta sonra bitecek ilac. regli beklemeyecegim sanırım tam anlayamadım da zatenİki tanecik mutluluk verdi bana iyi hissettim birde baş dönmesi yaptı azcıkgüzel ilaç etkili ilaç merak edyrm bu ay tahlil yaptıracağım ya kaça düşmüş sana yazıcam prolaktinimi. Benim 33 diye vermişti
Hormon testi de yaptırdım alttan muayene de oldum kan tahlilleri de verdim bi sorun yoktu ama aylardır gebe kalmadımBaktırdım normaldi herşey İnan çok stres yapıyorum artık
ovulasyon kullan doğru güne denk gelmiyordurHormon testi de yaptırdım alttan muayene de oldum kan tahlilleri de verdim bi sorun yoktu ama aylardır gebe kalmadım
Markasını hiç hatırlamıyorum basit beş liralık kaset test ile öğrenmiştim ben de pazar günü yapmayı düşünüyorum bakalımNe güzel hangi test ile öğrendiniz aceba erkenden benım ilk gebelikte geç yumurtlama oldu belkı ondan gec öğrendim
O adetli adetsiz bakılıyor canımAynen canım yaz bana. İlaç bitince gel tekrar kontrol edelim dedi 2 hafta sonra bitecek ilac. regli beklemeyecegim sanırım tam anlayamadım da zaten
İnşallah öyledir burada ki çoğu arkadaşım gibi bende çok çok istiyorum sabredemiyorum galibaovulasyon kullan doğru güne denk gelmiyordur
Neymiş canım adet oldun mu sonradan yoksa gebelik var mıKizlar benim adetim hala olmadı bat 6 mart dunden beri lekelenmelerim oluyo koyu kahve ve kahve rengi tarzında implatasyon mu bu nedir deneyimli anneler yada bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi
Canım ben de 10 günlük yaptım yanlış hatırlamıyorsam kavonoza 10 tatlı kaşığı corek otu 10 tatlı kaşığı tarçın 12 yemek kaşığı bal koyup karistirdim. Oda sıcaklığında durdu. Corek otunu dişlerimle yavaş yavaş iyice ezdim öyle yuttum.GÜNLÜK YAPTIĞIN ÖLÇÜMÜ BU . BEN HAFTALIK YAPICAM HERGÜN YAPAMAM Kİ
Deme öyle canım ya. Niye kafanı o kadar doldurdun ki erken testte çıkmamış olblr. Olursanda dünyanın sonu değil napalım elde olanı yapıyoruz olmayan kısmını da rabbim güzel eylesin yinedeKızlar duramadım erken gebelik testi yaptım ve negatşf çatlamanın 10. Günü benim bu ayda kaldı dilerim diğer arkadaşlarım sağlıcakla gebedir ben buralardan gidiyorum bir süre erteleye eğim galiba bu konuyu çünkü kafam çok dolu
Öyle canım rabbim sağlık versinDeme öyle canım ya. Niye kafanı o kadar doldurdun ki erken testte çıkmamış olblr. Olursanda dünyanın sonu değil napalım elde olanı yapıyoruz olmayan kısmını da rabbim güzel eylesin yinede
Canım geçen sene olmuş doğrudur ama geriye geriye düşünürsen bunu kolay atlatamazsın kiÖyle canım rabbim sağlık versingeçen sene spnlandırdığım gebelik hala aklımda içimden çıkmıyor önce onu bir atlatmam lazım korku var içimde
Bu atlatmış halim canım 2 ay terapi gördüm malesef bakalım biraz daha toparlanmam lazım. Umarım ilerleyen zamanlarda her şey iyi olurCanım geçen sene olmuş doğrudur ama geriye geriye düşünürsen bunu kolay atlatamazsın kidestek olarak mı zayıfsın kendine neden atlatamadın bunu acaba? Tabi ki ağır şeyler insanın kaybetmesi ama Rabbim yanına aldı onu güzel düşünürsen güzel olma yolunda ilerler. Ne biliyim ben en azından öyle yapıyorum. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil üzme hasta olursun öyle.
Hayırlısı olsun canım ya. Rabbim önce sağlık versin o olmadan hiçbir şey olmuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahO adetli adetsiz bakılıyor canımfark etmiyor. Düşer ya zaten prolaktin acayip bi hormon böyle kafasına göre takılan
Canım benim teşekkür ediyorum inşallahHayırlı olsun canim saglikla ilerlesin bebisin
Siz doktorun istemediğini nasıl anladınız, e nabızda amh çıkmıyor bende yapılmamış sanmıştım, e nabızda da yoktu ama hastaneden aldığım kağıtta vardı, yada istemedigse muayene olmadınız diye mi acabaamh istememiş bu dr kız şimdi e nabızdan baktım
Siz hsg çektirmişmiydinşz, benim vajinal muayenem iyi geçmedi doktor kötü dedi amhda 0,84 çıktı, benim gibi yumurtası hem az hem kalitesiz olanların klomenle gelişmiyormuş, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş ından dolayı aşılama öneriyorlar, biraz durayım diyorum bakalımBende öyle düşündüm durdum durdum 2 ay daha durayım diyorm. Önü ramazan bir yandan inşallah olur sizin sorun var mıydı acaba? Neden aşılama ? bir yanım başka diyor. Doktorum ne der ne düşünür onu da dinlemek istyrm
Evet kahverengi ile geldi kırmızıya dönerSiz doktorun istemediğini nasıl anladınız, e nabızda amh çıkmıyor bende yapılmamış sanmıştım, e nabızda da yoktu ama hastaneden aldığım kağıtta vardı, yada istemedigse muayene olmadınız diye mi acaba
Siz hsg çektirmişmiydinşz, benim vajinal muayenem iyi geçmedi doktor kötü dedi amhda 0,84 çıktı, benim gibi yumurtası hem az hem kalitesiz olanların klomenle gelişmiyormuş, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş ından dolayı aşılama öneriyorlar, biraz durayım diyorum bakalımSizinde kırmızılar gelmiş okudum önümüzdeki ay da bizim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?