Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım yaz bana. İlaç bitince gel tekrar kontrol edelim dedi 2 hafta sonra bitecek ilac. regli beklemeyecegim sanırım tam anlayamadım da zaten

Ne güzel hangi test ile öğrendiniz aceba erkenden benım ilk gebelikte geç yumurtlama oldu belkı ondan gec öğrendim
Markasını hiç hatırlamıyorum basit beş liralık kaset test ile öğrenmiştim ben de pazar günü yapmayı düşünüyorum bakalım

Bugün 31. Günüm hiç 30’lara gelmezdim bu nasıl bir döngü ya stresten midir nedir eskiden ateş başardı adete yakın oda yok korunmadığım zaman midem bulansa acaba mı diyordum olur ya kazayla şimdi kendime kondurtmuyorum kandırma diyorum iki çocuk doğurdum onlarda bile böyle hissetmiştim

Aynen canım yaz bana. İlaç bitince gel tekrar kontrol edelim dedi 2 hafta sonra bitecek ilac. regli beklemeyecegim sanırım tam anlayamadım da zaten
O adetli adetsiz bakılıyor canım fark etmiyor. Düşer ya zaten prolaktin acayip bi hormon böyle kafasına göre takılan

Kizlar benim adetim hala olmadı bat 6 mart dunden beri lekelenmelerim oluyo koyu kahve ve kahve rengi tarzında implatasyon mu bu nedir deneyimli anneler yada bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi
Neymiş canım adet oldun mu sonradan yoksa gebelik var mı

GÜNLÜK YAPTIĞIN ÖLÇÜMÜ BU . BEN HAFTALIK YAPICAM HERGÜN YAPAMAM Kİ
Canım ben de 10 günlük yaptım yanlış hatırlamıyorsam kavonoza 10 tatlı kaşığı corek otu 10 tatlı kaşığı tarçın 12 yemek kaşığı bal koyup karistirdim. Oda sıcaklığında durdu. Corek otunu dişlerimle yavaş yavaş iyice ezdim öyle yuttum.

Kızlar duramadım erken gebelik testi yaptım ve negatşf çatlamanın 10. Günü benim bu ayda kaldı dilerim diğer arkadaşlarım sağlıcakla gebedir ben buralardan gidiyorum bir süre erteleye eğim galiba bu konuyu çünkü kafam çok dolu

Deme öyle canım ya. Niye kafanı o kadar doldurdun ki erken testte çıkmamış olblr. Olursanda dünyanın sonu değil napalım elde olanı yapıyoruz olmayan kısmını da rabbim güzel eylesin yinede

Deme öyle canım ya. Niye kafanı o kadar doldurdun ki erken testte çıkmamış olblr. Olursanda dünyanın sonu değil napalım elde olanı yapıyoruz olmayan kısmını da rabbim güzel eylesin yinede
Öyle canım rabbim sağlık versin geçen sene spnlandırdığım gebelik hala aklımda içimden çıkmıyor önce onu bir atlatmam lazım korku var içimde

Öyle canım rabbim sağlık versin geçen sene spnlandırdığım gebelik hala aklımda içimden çıkmıyor önce onu bir atlatmam lazım korku var içimde
Canım geçen sene olmuş doğrudur ama geriye geriye düşünürsen bunu kolay atlatamazsın ki destek olarak mı zayıfsın kendine neden atlatamadın bunu acaba? Tabi ki ağır şeyler insanın kaybetmesi ama Rabbim yanına aldı onu güzel düşünürsen güzel olma yolunda ilerler. Ne biliyim ben en azından öyle yapıyorum. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil üzme hasta olursun öyle.

Bu atlatmış halim canım 2 ay terapi gördüm malesef bakalım biraz daha toparlanmam lazım. Umarım ilerleyen zamanlarda her şey iyi olur

O adetli adetsiz bakılıyor canım fark etmiyor. Düşer ya zaten prolaktin acayip bi hormon böyle kafasına göre takılan
Hayırlısı olsun canım ya. Rabbim önce sağlık versin o olmadan hiçbir şey olmuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

amh istememiş bu dr kız şimdi e nabızdan baktım
Siz doktorun istemediğini nasıl anladınız, e nabızda amh çıkmıyor bende yapılmamış sanmıştım, e nabızda da yoktu ama hastaneden aldığım kağıtta vardı, yada istemedigse muayene olmadınız diye mi acaba
Siz hsg çektirmişmiydinşz, benim vajinal muayenem iyi geçmedi doktor kötü dedi amhda 0,84 çıktı, benim gibi yumurtası hem az hem kalitesiz olanların klomenle gelişmiyormuş, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş ından dolayı aşılama öneriyorlar, biraz durayım diyorum bakalım Sizinde kırmızılar gelmiş okudum önümüzdeki ay da bizim olur inşallah

Evet kahverengi ile geldi kırmızıya döner yarın doktora gideceğim bende o ne diyecek bakalım. Hakkımızda güzel olan şey bizleri bulsun dilerim. Eşim mart doğum gününe olmadı belki nisan benim doğum ayım ona nasip olsun dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…