Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu atlatmış halim canım 2 ay terapi gördüm malesef bakalım biraz daha toparlanmam lazım. Umarım ilerleyen zamanlarda her şey iyi olur
İnşallah canım ne diyeyim. Tek diyeceğim bu hayatta hiçbir şey senden değerli değil bugün varız yarın yok o zaman herşey son olur. Canımız bizde iken mutlu olmayı denemek başarman en güzeli

kızlar 5 gündür klomen içiyordum sabah öğle akşam. bugün kontrole gittim doktor gelişme olmamış dedi.cuma gününe kadar içmeye devam edecem bu durumu yaşayan oldu mu?
kızlar 5 gündür klomen içiyordum sabah öğle akşam. bugün kontrole gittim doktor gelişme olmamış dedi.cuma gününe kadar içmeye devam edecem bu durumu yaşayan oldu mu?
canım ben geçen ay kullandım ama kist olduğu için çol düşük doz vermişti ama yumurtalarım gelişmedi 6 milimde kaldı sonraki hafta gittiğimde yumurta çatlamıştu bile yarın tekrar gideceğ
Ben pc os bilmem canım kist oldun sen herhal dediğim yogayi yap kist yoga si izle ebru ceylan dan int yap onu
yapayım canım teşekkğrler

Olabilir hem bahar geliyor, herşey çoğalmaya başlayacak çiçekler böcekler kuşlar kuzular kediler bile martta başlıyor çalışmalara, bizede bi etkisi olur diye düşünüyorum

11.gun pozitif çıktı benim 10.negatifti kan

Olabilir hem bahar geliyor, herşey çoğalmaya başlayacak çiçekler böcekler kuşlar kuzular kediler bile martta başlıyor çalışmalara, bizede bi etkisi olur diye düşünüyorum
Artık birşeyler düşünüp Nisana umutlar bağlamamız lazım canım kuşlar böcekler ağaçlar kuzular ağaçlar olsun hadi bu ay ki ben severim ikna edici kendimi mutlu edecek birşeyler bulmayı doğum günüme bağladım daha çok bu

YaAA çok üzüldü
İnşallah canım ne diyeyim. Tek diyeceğim bu hayatta hiçbir şey senden değerli değil bugün varız yarın yok o zaman herşey son olur. Canımız bizde iken mutlu olmayı denemek başarman en güzeli
Yaa çok üzüldüm canım senden Bekliyordum gerçekten hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır nisana inşallah

YaAA çok üzüldü

Yaa çok üzüldüm canım senden Bekliyordum gerçekten hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır nisana inşallah
Bende hep kendimden umutlaniyorum birgün inşallah gerçek olacak çift doğurcam Allah nasip ederse. Nasip olsun geç olsun güzel olsun

Hadi bakalım gel tut elimden Nisana gidelim

Bu ay bende hiç takmayyacam sdeve6 ovulasyon testi yaparım gebelik testi de yapmıcam kafam başka yöne çevirecem oldu oldu olmadı aşılamaya geçer bide onu denerim napim canımız sağolsun sağlılğımız huzurmuz olsun herşey olur

Taksak aynı takmasak aynı ben erken gebelik testi normalde yapmayacaktım rüya görünce ondan heves ettim daha yok bu ay test yazana bir satır yazmam bir satırda belirtiye bakmam. Zirvedeyim adetim çok teşekkür ediyorum Rabbime sessiz olmak bile çok güzel ben ovulasyon seviyorum bende yaparım inşlh.

Çörek otu bal tarçın karşımını sende yap bu ay ben bugün başlayacağım belki bu vesile olur inşallah

11.gun pozitif çıktı benim 10.negatifti kan
Yaa. Benim 10. Gün predictor yaptım erken gebelik testi. Bilmiyorum ama ümidim yok olmadı gibi gerçi erken gebelik testine güvenme diyen ben gidip yaptım geçen senede yanlış gösterdi bşr tanesi ama hamşleymişim ama bu sefer içimde öyle bir histe yok

Hıı öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim her şey için ilgilendiğin için iyi ki varsın

Canım dur daha erken olabilir. Aynı zamanda yumurtalarimiz çatladı ama belki seninkisi yeni oluşuyordur ne bilim kırmızıları görmeden hemen hüsrana uğrama cnm. Bak geçen sene testler bile yanlış göstermiş. Bekle bakalım

Bakalım canım ama içimde hiç ümit yok olursa sürpriz olur kısmet diyelim bundan sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…