İnşallah canım ne diyeyim. Tek diyeceğim bu hayatta hiçbir şey senden değerli değil bugün varız yarın yok o zaman herşey son olur. Canımız bizde iken mutlu olmayı denemek başarman en güzeliBu atlatmış halim canım 2 ay terapi gördüm malesef bakalım biraz daha toparlanmam lazım. Umarım ilerleyen zamanlarda her şey iyi olur
kızlar 5 gündür klomen içiyordum sabah öğle akşam. bugün kontrole gittim doktor gelişme olmamış dedi.cuma gününe kadar içmeye devam edecemkızlar 5 gündür klomen içiyordum sabah öğle akşam. bugün kontrole gittim doktor gelişme olmamış dedi.cuma gününe kadar içmeye devam edecembu durumu yaşayan oldu mu?
yapayım canım teşekkğrlerBen pc os bilmem canım kist oldun sen herhal dediğim yogayi yap kist yoga si izle ebru ceylan dan int yap onu
Olabilir hem bahar geliyor, herşey çoğalmaya başlayacak çiçekler böcekler kuşlar kuzularEvet kahverengi ile geldi kırmızıya döneryarın doktora gideceğim bende o ne diyecek bakalım. Hakkımızda güzel olan şey bizleri bulsun dilerim. Eşim mart doğum gününe olmadı belki nisan benim doğum ayım ona nasip olsun dileğim
11.gun pozitif çıktı benim 10.negatifti kanKızlar duramadım erken gebelik testi yaptım ve negatşf çatlamanın 10. Günü benim bu ayda kaldı dilerim diğer arkadaşlarım sağlıcakla gebedir ben buralardan gidiyorum bir süre erteleye eğim galiba bu konuyu çünkü kafam çok dolu
Artık birşeyler düşünüp Nisana umutlar bağlamamız lazım canımOlabilir hem bahar geliyor, herşey çoğalmaya başlayacak çiçekler böcekler kuşlar kuzularkediler bile martta başlıyor çalışmalara, bizede bi etkisi olur diye düşünüyorum
YaAA çok üzüldüVEEE ADET OLDUM
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
Yaa çok üzüldüm canım senden Bekliyordum gerçekten hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır nisana inşallahİnşallah canım ne diyeyim. Tek diyeceğim bu hayatta hiçbir şey senden değerli değil bugün varız yarın yok o zaman herşey son olur. Canımız bizde iken mutlu olmayı denemek başarman en güzeli
Bende hep kendimden umutlaniyorum birgün inşallah gerçek olacak çift doğurcamYaAA çok üzüldü
Yaa çok üzüldüm canım senden Bekliyordum gerçekten hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır nisana inşallah
Hadi bakalım gel tut elimden Nisana gidelimVEEE ADET OLDUM
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
Bu ay bende hiç takmayyacam sdeve6 ovulasyon testi yaparım gebelik testi de yapmıcam kafam başka yöne çevirecem oldu oldu olmadı aşılamaya geçer bide onu denerim napim canımız sağolsun sağlılğımız huzurmuz olsun herşey olurArtık birşeyler düşünüp Nisana umutlar bağlamamız lazım canımkuşlar böcekler ağaçlar kuzular ağaçlar olsun hadi bu ay ki ben severim ikna edici kendimi mutlu edecek birşeyler bulmayı doğum günüme bağladım daha çok bu
YaaaaaHadi bakalım gel tut elimden Nisana gidelim
Aynen öyle canım rabbim büyükBende hep kendimden umutlaniyorum birgün inşallah gerçek olacak çift doğurcamAllah nasip ederse. Nasip olsun geç olsun güzel olsun
Olacak inşallahArtık birşeyler düşünüp Nisana umutlar bağlamamız lazım canımkuşlar böcekler ağaçlar kuzular ağaçlar olsun hadi bu ay ki ben severim ikna edici kendimi mutlu edecek birşeyler bulmayı doğum günüme bağladım daha çok bu
Taksak aynı takmasak aynı ben erken gebelik testi normalde yapmayacaktım rüya görünce ondan heves ettim daha yokBu ay bende hiç takmayyacam sdeve6 ovulasyon testi yaparım gebelik testi de yapmıcam kafam başka yöne çevirecem oldu oldu olmadı aşılamaya geçer bide onu denerim napim canımız sağolsun sağlılğımız huzurmuz olsun herşey olur
Çörek otu bal tarçın karşımını sende yap bu ay ben bugün başlayacağım belki bu vesile olur inşallahTaksak aynı takmasak aynı ben erken gebelik testi normalde yapmayacaktım rüya görünce ondan heves ettim daha yokbu ay test yazana bir satır yazmam bir satırda belirtiye bakmam. Zirvedeyim adetim çok teşekkür ediyorum Rabbime sessiz olmak bile çok güzel ben ovulasyon seviyorum bende yaparım inşlh.
Yaa. Benim 10. Gün predictor yaptım erken gebelik testi. Bilmiyorum ama ümidim yok olmadı gibi gerçi erken gebelik testine güvenme diyen ben gidip yaptım geçen senede yanlış gösterdi bşr tanesi ama hamşleymişim ama bu sefer içimde öyle bir histe yok11.gun pozitif çıktı benim 10.negatifti kan
Hıı öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim her şey için ilgilendiğin için iyi ki varsınKilon iyi bence sağlıklı güzel beslen. Diğer dediğin tahlilleri i yaptır hormon onları da öğren birde b12 ve d vitaminini filan ölçtür hepsini bil onlarla ilgili durum olursa ilaç takviyesi alırsın. Adetin öyle olması kötü birşey değil ki o ırsı de olblr. Yani ilaçını kullanmadan olabilr miisn diyemem çünkü ben öyle çok nadir oluyorum. Saç dökülmesi bende olurdu.ilaç da arttırabilir diyorlar yani artarsa çook saç dökülmen doktoruna söyle bunu tamam mı
İnşallah canım biz çok güçlü kadınlariz. Kadınlar olarak hepimiz güçlüyüz inşallah başaracağız. Hiç moralini dusurme olacakYaaaaatamam gidelim seninle biz bu işi birlikte aşabiliriz
Ne demek istedin canım anlamadımBen ilk gebeligimde adete 4 5 gun kala ovulasyon kipkirmiziyi t c den koyuydu ama burda gebe olup ovulasyon yapip silik cikan da var. Bence baz almayalim
Canım dur daha erken olabilir. Aynı zamanda yumurtalarimiz çatladı ama belki seninkisi yeni oluşuyordur ne bilim kırmızıları görmeden hemen hüsrana uğrama cnm. Bak geçen sene testler bile yanlış göstermiş. Bekle bakalımYaa. Benim 10. Gün predictor yaptım erken gebelik testi. Bilmiyorum ama ümidim yok olmadı gibi gerçi erken gebelik testine güvenme diyen ben gidip yaptım geçen senede yanlış gösterdi bşr tanesi ama hamşleymişim ama bu sefer içimde öyle bir histe yok
Bakalım canım ama içimde hiç ümit yok olursa sürpriz olur kısmet diyelim bundan sonrasınaCanım dur daha erken olabilir. Aynı zamanda yumurtalarimiz çatladı ama belki seninkisi yeni oluşuyordur ne bilim kırmızıları görmeden hemen hüsrana uğrama cnm. Bak geçen sene testler bile yanlış göstermiş. Bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?