- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Bende o marka yaptım yarın sabah yap inşaallah pozitif görürsün bir günde ve değişiyor ama kaset test yapma aşırı silik çıkmıştı oYaa. Benim 10. Gün predictor yaptım erken gebelik testi. Bilmiyorum ama ümidim yok olmadı gibi gerçi erken gebelik testine güvenme diyen ben gidip yaptım geçen senede yanlış gösterdi bşr tanesi ama hamşleymişim ama bu sefer içimde öyle bir histe yok
Benim bhcg 30 iken ovulasyon pik değildi akşamına pik olmuştuBen ilk gebeligimde adete 4 5 gun kala ovulasyon kipkirmiziyi t c den koyuydu ama burda gebe olup ovulasyon yapip silik cikan da var. Bence baz almayalim
Daha pazara kadar bekleyim canım yapıp yazarım size de inşallahBende o marka yaptım yarın sabah yap inşaallah pozitif görürsün bir günde ve değişiyor ama kaset test yapma aşırı silik çıkmıştı o
Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalımİnşallah canım biz çok güçlü kadınlariz. Kadınlar olarak hepimiz güçlüyüz inşallah başaracağız. Hiç moralini dusurme olacak
Yaa ben sizden çok umutluydumVEEE ADET OLDUM
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
Canım benim hakkkında hayırlısı olsun Inşallah nisan ayında baharın gelmesiyle birlikte içindeki umudun çiçek acar. Şunu unutma inanmak, başarmanın yarısıdır. Dualarimdasin, herşey güzel olacakYok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım
Resmen haykırdım yaaazahmet etmişsin :) zaten senin o bir defada olup benim 11 defada olmasaydı ağlardım burda ben sana tur bindirmişim 11 defa 1 nedir ya 60 yaşında bile ayda 4 defa normal
Bende yumurtluyorum onda sorun yok ama nerde hata yapiyoruz bilmiyorumBen geçen ay yapmıştım gerçektende yumurtladım ama bebiş tutmadı
Canım bunu günde kaç kere yapıyoruz bu de aç mı tok mu yapıyoruz1 tatlı kaşığı çörekotunu ez, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşışı kaliteli bal ekle karıştır ye.
Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canımVEEE ADET OLDUM
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
Valla ah bende onu bir anlasam bende çözemedim o işi karambole sakalım artık yaBende yumurtluyorum onda sorun yok ama nerde hata yapiyoruz bilmiyorumolmuyor tüm aylar bizim
Aminn İnşallahCanım benim hakkkında hayırlısı olsun Inşallah nisan ayında baharın gelmesiyle birlikte içindeki umudun çiçek acar. Şunu unutma inanmak, başarmanın yarısıdır. Dualarimdasin, herşey güzel olacak
Canım yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin bi an önce nasip etsin inşaallahVEEE ADET OLDUM
GELDİ SIRA NİSANA
Benden bende zirvede umut bekliyorumYaa ben sizden çok umutluydumrabbim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah ilk bebek olacak değil mi olursa
Amin canım amin. Sen bu ay testlerini dikkatli yap hep at etiketle ney takılırsa sor olur mu senin piki bulacağım bu ay benCanım yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin bi an önce nasip etsin inşaallah
Ovülasyonda yumurtlama görmedim işte sorun ordaovulasyon kullan doğru güne denk gelmiyordur
Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canım
Çalışıyorum da ben eve geliyorum saat öğleden sonra 4 gibi yapabiliyorum ovilasyon testini öncesinde 1-2 saat kadar sıvı almıyorum. Koyulaştırıyor günler geve de tekrarladım ama koyulaşmak ne kelime silikleşti hepAmin canım amin. Sen bu ay testlerini dikkatli yap hep at etiketle ney takılırsa sor olur mu senin piki bulacağım bu ay ben
Hepimiz iyi ki varız Dert OrtaklarıHıı öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim her şey için ilgilendiğin için iyi ki varsın
Nasip olursa yapacağım. Ben ne yapacağımı şaşırdım çocuk mu yapsam okusam mıÇörek otu bal tarçın karşımını sende yap bu ay ben bugün başlayacağım belki bu vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?