Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende o marka yaptım yarın sabah yap inşaallah pozitif görürsün bir günde ve değişiyor ama kaset test yapma aşırı silik çıkmıştı o

İnşallah canım biz çok güçlü kadınlariz. Kadınlar olarak hepimiz güçlüyüz inşallah başaracağız. Hiç moralini dusurme olacak
Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım

Yaa ben sizden çok umutluydum rabbim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah ilk bebek olacak değil mi olursa

Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım
Canım benim hakkkında hayırlısı olsun Inşallah nisan ayında baharın gelmesiyle birlikte içindeki umudun çiçek acar. Şunu unutma inanmak, başarmanın yarısıdır. Dualarimdasin, herşey güzel olacak

1 tatlı kaşığı çörekotunu ez, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşışı kaliteli bal ekle karıştır ye.
Canım bunu günde kaç kere yapıyoruz bu de aç mı tok mu yapıyoruz
Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canım

Aminn İnşallah Allah razı olsun et aklına geldikçe canım unutma beni

Canım yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin bi an önce nasip etsin inşaallah

Yaa ben sizden çok umutluydum rabbim bir an önce kucağınızı doldursun inşallah ilk bebek olacak değil mi olursa
Benden bende zirvede umut bekliyorum ve o umutla devam ediyorum inşallah olacak nasip eden bizlere birşeyleri Rabbim edeceği zamanı bilir. Olursa ilk olacak hiç yok bebeğim Birtaneye hasretim

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Amin canım amin. Sen bu ay testlerini dikkatli yap hep at etiketle ney takılırsa sor olur mu senin piki bulacağım bu ay ben
Çalışıyorum da ben eve geliyorum saat öğleden sonra 4 gibi yapabiliyorum ovilasyon testini öncesinde 1-2 saat kadar sıvı almıyorum. Koyulaştırıyor günler geve de tekrarladım ama koyulaşmak ne kelime silikleşti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…