- 14 Ocak 2021
- 696
- 469
- 53
Çocukta yap kariyerdeNasip olursa yapacağım. Ben ne yapacağımı şaşırdım çocuk mu yapsam okusam mısınavlarım da var Nisanda ben yandım. Benim çok işim var
Bu karışım nasıl yapılıyor ve kullanılıyor?Nasip olursa yapacağım. Ben ne yapacağımı şaşırdım çocuk mu yapsam okusam mısınavlarım da var Nisanda ben yandım. Benim çok işim var
Şimdi canım sana şunu tavsiye edeyim testini bir sabah bir akşam yap bu sefer garanti olsun. Diyelim ki 4 gibi yaptın testini demi eğer akşam pik oldu ise yada sabah o pik 4 gibi yapınca silinmiş de olblr. Bazen pik iki gün sürer bazende pik olur hemen çatlar. Bence bana göre sen kaçırdın öyle hissedyrm hormonsal sorun yoksa. Birde o dediğim şekil dene bu ayını da kaçırıp üzülme. Kaç günde bir oluyordun adet? Ve testine kaçıncı gün başlıyorsun?Çalışıyorum da ben eve geliyorum saat öğleden sonra 4 gibi yapabiliyorum ovilasyon testini öncesinde 1-2 saat kadar sıvı almıyorum. Koyulaştırıyor günler geve de tekrarladım ama koyulaşmak ne kelime silikleşti hep
Çocukta yap kariyerde
Birgebeningunlugu varya Ebru abla ben ondan alıyorum strip testleri çok iyi gösteriyor. Başka kullanmadığım için bunu önerebilirim hiç yanıltmadı beni kendisi de destek oluyor zatenYok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım
Kaset tipmi yaptım canimbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var
Ben ondan aldım canım kullandım. Sağolsun o ponçikkBirgebeningunlugu varya Ebru abla ben ondan alıyorum strip testleri çok iyi gösteriyor. Başka kullanmadığım için bunu önerebilirim hiç yanıltmadı beni kendisi de destek oluyor zaten
Folik asit ne verdi sana canım?Kızlar dostinex ile folik asit i birlikte kullanabilirim değil mi sorun olmaz herhalde sormadım doktora ama
Kaset tipmi day's comfort erken gebelik testi yaptım canım
35 günde bir felan oluyorum mesela Ocak 15 ye olmuştum Şubat 17 oldum. Adet bitince ertesi gün başladım ovülasyonaŞimdi canım sana şunu tavsiye edeyim testini bir sabah bir akşam yap bu sefer garanti olsun. Diyelim ki 4 gibi yaptın testini demi eğer akşam pik oldu ise yada sabah o pik 4 gibi yapınca silinmiş de olblr. Bazen pik iki gün sürer bazende pik olur hemen çatlar. Bence bana göre sen kaçırdın öyle hissedyrm hormonsal sorun yoksa. Birde o dediğim şekil dene bu ayını da kaçırıp üzülme. Kaç günde bir oluyordun adet? Ve testine kaçıncı gün başlıyorsun?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Bi git bakalım ne diyecek doktor aşılama uygunsa şu an senin için neden olmasın belki de nasibin oradadırBen ondan aldım canım kullandım. Sağolsun o ponçikkçok yardım etti banada ben çok almıcam 10 tane alsam yeterli. Benim için hepsi iyi işi mi görsün yeterli. Nerden aldığım artık önemsiz Doktora gidecem ya o aşılamayı deneyelim derse test almayacam
Allah yardımcın olsun canımNasip olursa yapacağım. Ben ne yapacağımı şaşırdım çocuk mu yapsam okusam mısınavlarım da var Nisanda ben yandım. Benim çok işim var
day's comfort erken gebelik testi yaptım canım benKaset tipmi yaptım canim
Folactive canım zaten hepsi aynı içerikli sanırımFolik asit ne verdi sana canım?
Tamam canım. Bakalım bu ay ne oluyor. Testlerini neren aldın peki?35 günde bir felan oluyorum mesela Ocak 15 ye olmuştum Şubat 17 oldum. Adet bitince ertesi gün başladım ovülasyona
Aynen öyleDemi başarmak için engelim yok
Çok şükür yapıcam inşlhzor bizim işimiz kolay olsa burada ne işimiz var demi
İnstagramdan bir gebenin günlüğünden aldımTamam canım. Bakalım bu ay ne oluyor. Testlerini neren aldın peki?
Biz yaşayanların payına düşen burası işteSyn
Aynen öyleiyi ki burası var kimseyle paylaşılmıyor böyle şeyler yaşamayan bilemez
İnşallah bu ay istediğimiz olurSağlık olsun benımde dün akşam bitti.Kafam karman çorman böle amann olursa olur kafasına girdim birşey yapmak istemiyorum bir garibim bu sabah test aldım bu ayda bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?