Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi canım sana şunu tavsiye edeyim testini bir sabah bir akşam yap bu sefer garanti olsun. Diyelim ki 4 gibi yaptın testini demi eğer akşam pik oldu ise yada sabah o pik 4 gibi yapınca silinmiş de olblr. Bazen pik iki gün sürer bazende pik olur hemen çatlar. Bence bana göre sen kaçırdın öyle hissedyrm hormonsal sorun yoksa. Birde o dediğim şekil dene bu ayını da kaçırıp üzülme. Kaç günde bir oluyordun adet? Ve testine kaçıncı gün başlıyorsun?

Yok ya geçen ay aşırı bunalmıştım da bu ay bir rahatlık var sankim çoktan hazırdım bu duruma testleri yapmıştım ya nisana odaklanmıştım. Test alıcam netten şimdi bakalım
Birgebeningunlugu varya Ebru abla ben ondan alıyorum strip testleri çok iyi gösteriyor. Başka kullanmadığım için bunu önerebilirim hiç yanıltmadı beni kendisi de destek oluyor zaten

Kızlar dostinex ile folik asit i birlikte kullanabilirim değil mi sorun olmaz herhalde sormadım doktora ama

Birgebeningunlugu varya Ebru abla ben ondan alıyorum strip testleri çok iyi gösteriyor. Başka kullanmadığım için bunu önerebilirim hiç yanıltmadı beni kendisi de destek oluyor zaten
Ben ondan aldım canım kullandım. Sağolsun o ponçikk çok yardım etti banada ben çok almıcam 10 tane alsam yeterli. Benim için hepsi iyi işi mi görsün yeterli. Nerden aldığım artık önemsizDoktora gidecem ya o aşılamayı deneyelim derse test almayacam

35 günde bir felan oluyorum mesela Ocak 15 ye olmuştum Şubat 17 oldum. Adet bitince ertesi gün başladım ovülasyona

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Bi git bakalım ne diyecek doktor aşılama uygunsa şu an senin için neden olmasın belki de nasibin oradadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…