O ne dedi sana yumurtlamadın bu ay mı dedi?İnstagramdan bir gebenin günlüğünden aldım
Vizede nasip olurda gebelerin ve annelerin konu başlıkları altında buluşuruz inşallahBiz yaşayanların payına düşen burası işteolsun napalım
Aynen canım, her işte bir hayır vardır derlerHayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez.
Devam et değerlendir koyulaşan günleri aöa net yumurtlama görünmüyor dediO ne dedi sana yumurtlamadın bu ay mı dedi?
HayırlısıDün pikmiş kızlar bugün çatladı, dünü de bugünü de değerlendirdik, yarını da değerlendiririz. Bundan sonrası gün saymaca, hayırlısı olur umarım
Kader ortağım pamuğum benimde geldi bugün seninle bu ay bir azimle devamKızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum
Amiinn canımmKader ortağım pamuğum benimde geldi bugün seninle bu ay bir azimle devambenimde düzene girdi çok şükür 28.günde bire döndü bu bile mutlu etti olmamak geçikme Allah artık uzak etsin eğer birgün geçikirse sebebi bu olsun Aminnn....
İnşallah hazırladı bizde ekmeğini yerizAmiinn canımmAynen ilk kez bende de böyle oldu, 2 aydır 28 günde 1. Kızlar yazmıştı böyle değişiklikler olunca vücut kendini hazırlıyormuş diye. Bakalım bu ay da doktora gidelim, gerisi Allahın taktirine kalmış
Hani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olmasıValla ah bende onu bir anlasam bende çözemedim o işi karambole sakalım artık ya
Benim oldum canımHani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
Aman ne pozitifsin kuzumVEEE ADET OLDUM
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
PCo var Bnde 1 tane ne de miyom var doktor bakalm bi dedi filmde tam olarak 9 aydır olmayıncasende sıkıntı ne güzelim ben burdan yazmaktan millete okumaya zor vakit buluyorum kaçırdım seni neden film çektiriyorsun dr mu dedi
Aynen öyle aynen valla hiç çaba harcamaya insanlar var mesela çaba harcanlar rabbim nezaman ikram ederse hayırlısı ile inşallahHani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
Hani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
Öyle olmalıyım çünkü yeniden hazırlık kısmında pozitif olmazsam kötü enerjiyle napayım hayatıAman ne pozitifsin kuzum
Anladım canım. Neyse ne oluyor bakalım bu ay mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah.Devam et değerlendir koyulaşan günleri aöa net yumurtlama görünmüyor dedi
Kullanırsın canım bende bu ay kullandım sınırda çıkmıştı benimde prolaktinim sorun olmadıKızlar dostinex ile folik asit i birlikte kullanabilirim değil mi sorun olmaz herhalde sormadım doktora ama
İnşallah canım benimmİnşallah hazırladı bizde ekmeğini yerizbn yarın gidecem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?