Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum
Kader ortağım pamuğum benimde geldi bugün seninle bu ay bir azimle devam benimde düzene girdi çok şükür 28.günde bire döndü bu bile mutlu etti olmamak geçikme Allah artık uzak etsin eğer birgün geçikirse sebebi bu olsun Aminnn....

Amiinn canımm Aynen ilk kez bende de böyle oldu, 2 aydır 28 günde 1. Kızlar yazmıştı böyle değişiklikler olunca vücut kendini hazırlıyormuş diye. Bakalım bu ay da doktora gidelim, gerisi Allahın taktirine kalmış

İnşallah hazırladı bizde ekmeğini yeriz bn yarın gidecem doktora

Valla ah bende onu bir anlasam bende çözemedim o işi karambole sakalım artık ya
Hani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması

Hani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
Benim oldum canım nasip değilmiş

Aynen öyle aynen valla hiç çaba harcamaya insanlar var mesela çaba harcanlar rabbim nezaman ikram ederse hayırlısı ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…