Yani iste kuzum dedigim o, gebelik oluyor ama bizde yanlış giden biseyler oluyor ve test yapiyoruz negatif yani rabbim ne zaman isterse o zaman olacak herseyin bi zamani varBenim oldum canımnasip değilmiş
Yani t cizgisi bazi gebeliklerde kirmiziyken bazi gebeliklerde en azindan hcg degeri cok yuksek deilse silik olabiliyor cnm. Yani ovulasyonu baz almamak lazmm . Benim ilk gebeligimde ovulasyon testim batima 4 gun kala t kipkirmiziydi ama bir arkads hamileyken bat gununde bile silik olmustumNe demek istedin canım anlamadım
Tabi ki öyle ama suda var mesala benim kızım var rabbim sizlere de nasip etsin ben 2. Çocuğu istiyorum şuan ve zannediyorum ki ilki gibi hemen olacak çünkü kizim ilk denememizde oldu hatta ondanda cok kafama takildi olacak mi diye surekli test yaptim allahim dedi ki senin istedigin zamanda degil benim dedigim zamanda oalcak dedi bende bekliyorum mecburAynen öyle aynen valla hiç çaba harcamaya insanlar var mesela çaba harcanlar rabbim nezaman ikram ederse hayırlısı ile inşallah
Ayyy şansıma tüküreyim doktorum yarın yok amaliyat günüymüş cumaya kaldımİnşallah canım benimmBenim daha hastaneye falan kayıt işlerim kaldı biraz.1 haftaya ben de giderim
Kırmızılar gelmedi onlarda gece çözülürYani iste kuzum dedigim o, gebelik oluyor ama bizde yanlış giden biseyler oluyor ve test yapiyoruz negatif yani rabbim ne zaman isterse o zaman olacak herseyin bi zamani var
Bunu ben de merak ediyorum. Benim de kafama takılıyor ve sonra kafama takıldığı zaman daha da olmazmış diye aklıma geliyor takmayayım dedikçe daha çok takılıyor öyle sürüp gidiyor. Ama dediğin gibi üzerine çok düştüğü halde hamile kalan da var demiHani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
İnşallah bu sagliklidirBir kere boş gebelik geçirdim zaten
Benm de oyle oldu ya. İnsan ilki gibi hemen ilj aydan olacak saniyor. Neyse kabullendim sonundaTabi ki öyle ama suda var mesala benim kızım var rabbim sizlere de nasip etsin ben 2. Çocuğu istiyorum şuan ve zannediyorum ki ilki gibi hemen olacak çünkü kizim ilk denememizde oldu hatta ondanda cok kafama takildi olacak mi diye surekli test yaptim allahim dedi ki senin istedigin zamanda degil benim dedigim zamanda oalcak dedi bende bekliyorum mecbur
Hmm anladım canım tamam sağolYani t cizgisi bazi gebeliklerde kirmiziyken bazi gebeliklerde en azindan hcg degeri cok yuksek deilse silik olabiliyor cnm. Yani ovulasyonu baz almamak lazmm . Benim ilk gebeligimde ovulasyon testim batima 4 gun kala t kipkirmiziydi ama bir arkads hamileyken bat gununde bile silik olmustum
Bu ovu testimi gebelik icinmi yaptin. Kiz bi aciklamada yazmamissin test sahipsiz gibi duruyor ortada
Benm de oyle oldu ya. İnsan ilki gibi hemen ilj aydan olacak saniyor. Neyse kabullendim sonunda
Tamam canım teşekkür ederim şimdi nasılsın peki iyi misinKullanırsın canım bende bu ay kullandım sınırda çıkmıştı benimde prolaktinim sorun olmadı
TESTERE DISLI ASLAN PENCESI OTUNU ADET OLDUM
NE MARTI BE GELDİ EZDİ GEÇTİ
GELDİ SIRA NİSANA
Hamiş olan arkadaşlara sağlıklı yine doğurmayı nasip etsin Rabbim. Geride kalanlara Mart'ın geride kalanlarına hamiş olmayı nasip etsin dilerim.
İyiyim canım bende yan etkisi olmuyorTamam canım teşekkür ederim şimdi nasılsın peki iyi misin
Canımmmm çakşır keçinoynuzu aldım başka birsey varmıydı hatırlayamadım ha bıde hayıt dedımlove06 canim ya senin aktardan aldığın kullanacağın otun adi neydi ?
İnşİnşallah bu ay istediğimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?