Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek istedin canım anlamadım
Yani t cizgisi bazi gebeliklerde kirmiziyken bazi gebeliklerde en azindan hcg degeri cok yuksek deilse silik olabiliyor cnm. Yani ovulasyonu baz almamak lazmm . Benim ilk gebeligimde ovulasyon testim batima 4 gun kala t kipkirmiziydi ama bir arkads hamileyken bat gununde bile silik olmustum

Aynen öyle aynen valla hiç çaba harcamaya insanlar var mesela çaba harcanlar rabbim nezaman ikram ederse hayırlısı ile inşallah
Tabi ki öyle ama suda var mesala benim kızım var rabbim sizlere de nasip etsin ben 2. Çocuğu istiyorum şuan ve zannediyorum ki ilki gibi hemen olacak çünkü kizim ilk denememizde oldu hatta ondanda cok kafama takildi olacak mi diye surekli test yaptim allahim dedi ki senin istedigin zamanda degil benim dedigim zamanda oalcak dedi bende bekliyorum mecbur

Yani iste kuzum dedigim o, gebelik oluyor ama bizde yanlış giden biseyler oluyor ve test yapiyoruz negatif yani rabbim ne zaman isterse o zaman olacak herseyin bi zamani var
Kırmızılar gelmedi onlarda gece çözülür kahverengiler yol açtı bana yarın doktora gidecektim ameliyat günüymüş cumaya kaldım püfff.

Hani kafama takıyorum ondan olmuyor desem kafasina gece gündüz takip bunun için mesai harcayan insanlae var gece gündüz aklından cikarmayan insanlarin nasil oluyor bence bunun sebebi rabbimin nasip ettigi gün olacak olması
Bunu ben de merak ediyorum. Benim de kafama takılıyor ve sonra kafama takıldığı zaman daha da olmazmış diye aklıma geliyor takmayayım dedikçe daha çok takılıyor öyle sürüp gidiyor. Ama dediğin gibi üzerine çok düştüğü halde hamile kalan da var demi

Benm de oyle oldu ya. İnsan ilki gibi hemen ilj aydan olacak saniyor. Neyse kabullendim sonunda

Hmm anladım canım tamam sağol

SiZ KAC yıl ara verdiniz ve ne kadar zamandr istiyorsunuz basta insan konduramiyor ama sonra alışıyorsun benim 3. Ay olacak bu 2. ayda olmadi :)
Benm de oyle oldu ya. İnsan ilki gibi hemen ilj aydan olacak saniyor. Neyse kabullendim sonunda

Hanımlar iyi akşamlar, bende kahverengi bir lekelenme oldu. adet değil kahverengi akıntı gibi bi sabah böyle lekelenme oldu bide akşam üzeri, adetime 2 gün var predictor test yaptım negatif çıktı hamileyim diye cok ümitlendim daha önce öyle olan varmı

Kuzum ya keske bende olsan bir an evel bir sonra ki aya gecip 3. Calismalara baslasam benim gecikiyor 16siydi adet tarihim şuan 17si tik yok sende hemen bal çörek otu ve tarçına basla hemen sonra havuc ye bide bi bitki vardi onu aktardan alcam sağlıklı yumurta oluşumuna yardimci oluyormuş ben bu ay macunu sabah yiycem cayi akşam icicem cayin adini bulup aticam hemen buldum adını TESTERE DISLI ASLAN PENCESI OTU

Tamam canım teşekkür ederim şimdi nasılsın peki iyi misin
İyiyim canım bende yan etkisi olmuyor kızıma hamile kalmadan öncede kullanmıştım şimdi yine 23 çıktı üst sınır Dr çocuk istiyorsun ilaç kullanalım dedi bende meme ağrısı yaptı birde o yüzden de verdi şimdi bşr sıkıntım kalmadı şükür

Ovu testi bu değerlendirmeye gerek.yok demi

Eklentiler

• IMG20210317194922.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…