Ovu testi bu değerlendirmeye gerek.yok demi
Birini kullanicam digeri kist yapiyor demistin hangisini kullanacaktin bende alicam daCanımmmm çakşır keçinoynuzu aldım başka birsey varmıydı hatırlayamadım ha bıde hayıt dedım
Hatırlatırmısın yani ne yazdım ki ya
Anladım canım sevindim senin için benim 45 çıktı. Kullan sonra tekrar bakalım ilacı kullanırken korunmaniza gerek yok dedi ama folik asitle birlikte kullanabilir miyim onu sormayı unutmuşum. Teşekkür ederim birlikte kullanırım bendeİyiyim canım bende yan etkisi olmuyorkızıma hamile kalmadan öncede kullanmıştım şimdi yine 23 çıktı üst sınır Dr çocuk istiyorsun ilaç kullanalım dedi bende meme ağrısı yaptı birde o yüzden de verdi şimdi bşr sıkıntım kalmadı şükür
Yok canım ne gezer:))ovulasyon testi silinmisniyice değerlendirmeye gerek varmı yokmu onunsoruyodumGebelik testi mi ?
Çifter Çifter gelsin inşallahBenden bende zirvede umut bekliyorumve o umutla devam ediyorum inşallah olacak nasip eden bizlere birşeyleri Rabbim edeceği zamanı bilir. Olursa ilk olacak hiç yok bebeğim Birtaneye hasretim
Haa çakşır canım hayıtı bıraktım çünki adetlerımız duzenlı onu demişimdir ama canım mecitefendiyi ben aman aman begenmedim akzerın tadı kokusu daha keskinmiş mecitefendininki pek öle değil eger üşenmezsen kökünü al yap ben suan kullamdıgım bitince akzeri alıcam trndyolda 29 tl kendi sitelerinde 46 tl acaba tendyoldaki de orjınalmıdırBirini kullanicam digeri kist yapiyor demistin hangisini kullanacaktin bende alicam da
Benım henüz adet olmadı yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun?Öyle olmalıyım çünkü yeniden hazırlık kısmında pozitif olmazsam kötü enerjiyle napayım hayatı
Birde test yapınca zaten çıkmadı ya hazırdımkendimi kandırmaya gerek yoktu yani hamiş kalsam ayrı durum olurdu
Pikten sonra ki siliklesme ise degerlendirmenizi oneririm ama pikten sonra 2. 3. Gun ise gerek yok hayirlisi olsun inşallah sağlıklı bir süreç olurYok canım ne gezer:))ovulasyon testi silinmisniyice değerlendirmeye gerek varmı yokmu onunsoruyodum
Pikten ikinci günü bugunPikten sonra ki siliklesme ise degerlendirmenizi oneririm ama pikten sonra 2. 3. Gun ise gerek yok hayirlisi olsun inşallah sağlıklı bir süreç olurbekletmeden gelir bebeğiniz ❤
O zaman regl olacaksın canım bende olmuştum olsa testte cikarbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı
O zaman gerek yok hayirli olsun guzel bir bekleyiş guzel haberler almanizi dilerim ❤❤Pikten ikinci günü bugun
Hay maşşallah içmediğin ne kaldıKuzum ya keske bende olsan bir an evel bir sonra ki aya gecip 3. Calismalara baslasam benim gecikiyor 16siydi adet tarihim şuan 17si tik yok sende hemen bal çörek otu ve tarçına basla hemen sonra havuc ye bide bi bitki vardi onu aktardan alcam sağlıklı yumurta oluşumuna yardimci oluyormuş ben bu ay macunu sabah yiycem cayi akşam icicem cayin adini bulup aticam hemen buldum adını TESTERE DISLI ASLAN PENCESI OTU
Çooook iyi mesajdı kahkaha attım vallaGeriden gelerek bütün mesajları okumaya çalışıyorum her seferinde geride kalıyorumama bir çok kişiyi artık iyi tanıyorum, hamile olduğunu bilmediği halde gelecekten bildiğimden okumak çok keyifli oluyor. Benim de yumurtalama 2 gün erken oldu gibime geliyor (takvime göre) yarın erken gebelik testi yapıcam bat’a 7 gün kalmış oluyor Lavi12 bat günlerimiz aynı sen de yenilikler bir şeyler var mı? Benim göğüslerim biraz garipleşti kaşıntısı var gibi.
Ay ben bu duayı çok beğendimÇooook iyi mesajdı kahkaha attım vallageriden gelirken hamile kalırsın da geriden gelen msj okumaktan kurtulursun dilerim bu ay
Benimde düşüğüm oldu dedim o gün hiçbir anaya Rabbim bunu yaşatmasın elbelt dünyanın bazen dönüşü düzeni var birileri bunu yaşayacaksa Rabbim sabrını gücünü versin.Çifter Çifter gelsin inşallahben ikizim bir de ikiz abilerim varmış vefat etmişler annemin maşallahı var bana gelince tırt sekiz yıldır evliyim rabbim bir tane nasip etti tedavi ile allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bir tane de bebeğim vefat etti cennette kavuşacaz
Canım benimde 9 yaşında bir oğlum var Allah'ım yavrularımız a uzun ömürler versin inş inan ben onda bukadar uğraşmadım 2. 3. Deneme hamile kaldım ama hani ozaman hiç takmadım bile onuda tesadüf öğrendik. Dediğin gibi 2.nin bukadar zor olacağını hiç düşünmedik hiç 2 senedir ara denedik olmadı ama 3 4 aydır ful deniyoruz yine yok çok şükür hormonlarımda vs bişey yok galiba rahim küstü öle diyorlar bilmiyorum amaTabi ki öyle ama suda var mesala benim kızım var rabbim sizlere de nasip etsin ben 2. Çocuğu istiyorum şuan ve zannediyorum ki ilki gibi hemen olacak çünkü kizim ilk denememizde oldu hatta ondanda cok kafama takildi olacak mi diye surekli test yaptim allahim dedi ki senin istedigin zamanda degil benim dedigim zamanda oalcak dedi bende bekliyorum mecbur
Kolay gelsin benim msjlarım yeter onları okusan hepsini okumuş kadar olursunAy ben bu duayı çok beğendimama mesajları bitirmeye and içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?