- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Allah razı olsun canım inşallah gönlümüzdekini biliyor rabbim herkesin bir imtihanı var bizimki de buymuş sabır ve dua ileBenimde düşüğüm oldu dedim o gün hiçbir anaya Rabbim bunu yaşatmasın elbelt dünyanın bazen dönüşü düzeni var birileri bunu yaşayacaksa Rabbim sabrını gücünü versin.Benimde halam ikizleri var eşim dayısının oğlan dayı kız halaydan bir yırtsamda bir kız bir oğlum olsa ne ballı olurdu saçlarım beyazlardı belki ama evlad için değerdi . Gönlümdeki hep bu çifter olması.. Nasibinin yanına dilerim seninde çifter eklenir ne mutlu olurum
14.gün yumurtlamam olmuştu 28.gün bugün. Normalde takvimde yarındı bu akşam üstü geldi bir akşam üstü giderBenım henüz adet olmadı yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun?
Naptın canım sonuçlar ne oldu ben anca girebildimAklıma takılan her şeyi not aliyorum eğer ters davranırsa bir daha gitmem zaten iyi bir doktora benziyor kibardi nazik davrandı ama bakalım
Öyle gibi olcak canım yumurtlamamda geç oldu benım 19. Gün oldu14.gün yumurtlamam olmuştu 28.gün bugün. Normalde takvimde yarındı bu akşam üstü geldi bir akşam üstü giderbirde böyle acayip bu. Senin enfeksiyon da geçikme yapablr çok olmasada azcık da olsa yapar. Sen cumayı bekle derim canım
Evet canım aynılarını yaşıyoruz ilaçlar etki etmeye başladı bana şükür nasıl oldun senAynıymıs valla Allah şifa versin benımdw gün gün sağ taraf agrım ciddileşti dün adım atarken acıdı artık beli sıkan eşyalar bile rahatsız etti
Oglan nisan sonunda 4 olacak. Bu ay ilk defa niyetlendk. Tabi kendimizden emin. O dio ceketi atsam yeter ben diyorm bir defa yapsam yeterSiZ KAC yıl ara verdiniz ve ne kadar zamandr istiyorsunuzbasta insan konduramiyor ama sonra alışıyorsun benim 3. Ay olacak bu 2. ayda olmadi :)
Evet canım etki ediyor kabızlık oldu ertesi gün ishal oldu değişik şeylerdi valla Rabbim şifa versin inşallahAynen canım benim ağrıyı ceken bilir Allahdan gitmişim ben gebelk mi var diyordum sende ishal oldumu 2 gündür midem bozdu enfeksiyon atıyır vücut ondan mı?
Canım hormon testi adetliyken yapılıyor o yüzden 3. ya da 4.günü gelin diyorlarYaabugun gidecektim aslinda ama madem bakiliyorsa adeti mi beklesem acaba.ya da adet olmadan da gitsem bakilir mi.(normalde bat geldi ama progesteron icip erteliyorum )
Oldum kuzum ben Nisan 4 e gün sayıyorum inşallah bu ay nasip olur❤Neymiş canım adet oldun mu sonradan yoksa gebelik var mı
Bugün kaçıncı günündü senin canım?Öyle gibi olcak canım yumurtlamamda geç oldu benım 19. Gün oldu
Sağ kasıgımda ağrı var canım bir şey dokunsun istemiyorum orayaEvet canım aynılarını yaşıyoruz ilaçlar etki etmeye başladı bana şükür nasıl oldun sen
Aynen kuzum rabbim şifa versn bende 2 gündür ishal gidiyorumEvet canım etki ediyor kabızlık oldu ertesi gün ishal oldu değişik şeylerdi valla Rabbim şifa versin inşallah
Hamilelik olabilir canım yumurtlama dışında ben hiç silikte olsa çizgi görmedim .ovu testiyle öğrenen de çok kişi var .normal test al yada kan ver .inşallah bebişin seninledir.bizede güzel haberleri verirsin inşallah2 gün var canım çatlama olalı 14 gün oldu daha
29 sanırım ayın 17 adet olmustum 17 subatBugün kaçıncı günündü senin canım?
Bende oluyor o güzel yumurtlama olduğunun belirtisi oluyormuş hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar iyi akşamlar
Ben bu ay ovulasyon testi denedim. Pazartesi günü çift çizgiyi gördüm salı da tek çizgiye düştü, çatladı. Ama bu yumurtlamada gögüs hassasiyetini daha çok hissettim. Sizde de oluyormu yumurtlama zamanı gögüs hassasiyeti ?
Canım bana fitilin yanında travazol verdi yanma oluyor bende de sanırım iyileştiriyor çünkü geçen ay da kullanmıştım ben baya iyi bir kremKızlar doktor enfeksiyon için bana travazol krem verdi. ilk kez bugün kullandım ve kullandığımdan beri devamlı yanma yaşıyorum hatta tuvalette bile yanma yaşadım. Daha önce böyle bir problemim yoktu. Etki ettiği anlamına mı geliyor yoksa yanlış bişey mi var anlayamadım. Bu arada kullandığımdan beri devamlı akıntı olarak bişeyler de geliyor
Ah ben de sizdenim. İkincinin bu kadar geç olacağını hiç bilmezdim ilki hemen sayılmaz ama 7 ayda olmuştu bu maalesef 2,5-3 senedir olmadı. İnşallah yavrularımıza hayırlı kardeşler bize de birdaha anneliği nasip etsin Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin.Canım benimde 9 yaşında bir oğlum var Allah'ım yavrularımız a uzun ömürler versin inş inan ben onda bukadar uğraşmadım 2. 3. Deneme hamile kaldım ama hani ozaman hiç takmadım bile onuda tesadüf öğrendik. Dediğin gibi 2.nin bukadar zor olacağını hiç düşünmedik hiç 2 senedir ara denedik olmadı ama 3 4 aydır ful deniyoruz yine yok çok şükür hormonlarımda vs bişey yok galiba rahim küstü öle diyorlar bilmiyorum ama
Kıyamam canım ya zor valla insan felç oluyor sanki inşallah ilaçların etkisiyle düzelir sıcak tut kendini ayaklarını belini masaj yapSağ kasıgımda ağrı var canım bir şey dokunsun istemiyorum oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?