Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım inşallah gönlümüzdekini biliyor rabbim herkesin bir imtihanı var bizimki de buymuş sabır ve dua ile

Benım henüz adet olmadı yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun?
14.gün yumurtlamam olmuştu 28.gün bugün. Normalde takvimde yarındı bu akşam üstü geldi bir akşam üstü gider birde böyle acayip bu. Senin enfeksiyon da geçikme yapablr çok olmasada azcık da olsa yapar. Sen cumayı bekle derim canım

Öyle gibi olcak canım yumurtlamamda geç oldu benım 19. Gün oldu

Aynıymıs valla Allah şifa versin benımdw gün gün sağ taraf agrım ciddileşti dün adım atarken acıdı artık beli sıkan eşyalar bile rahatsız etti
Evet canım aynılarını yaşıyoruz ilaçlar etki etmeye başladı bana şükür nasıl oldun sen

Merhaba kızlar iyi akşamlar
Ben bu ay ovulasyon testi denedim. Pazartesi günü çift çizgiyi gördüm salı da tek çizgiye düştü, çatladı. Ama bu yumurtlamada gögüs hassasiyetini daha çok hissettim. Sizde de oluyormu yumurtlama zamanı gögüs hassasiyeti ?

SiZ KAC yıl ara verdiniz ve ne kadar zamandr istiyorsunuz basta insan konduramiyor ama sonra alışıyorsun benim 3. Ay olacak bu 2. ayda olmadi :)
Oglan nisan sonunda 4 olacak. Bu ay ilk defa niyetlendk. Tabi kendimizden emin. O dio ceketi atsam yeter ben diyorm bir defa yapsam yeter yani bu ay 3 defa degerlendrdik cok yanyana gelemdik malesef. Bakalm bugun batim olmadim hala ama test negatif. Ya aslnda ben ogretmenim tatillere denk gelsin die bu aya kadar denemedik ama iste Allahin plani baska biz baska

Aynen canım benim ağrıyı ceken bilir Allahdan gitmişim ben gebelk mi var diyordum sende ishal oldumu 2 gündür midem bozdu enfeksiyon atıyır vücut ondan mı?
Evet canım etki ediyor kabızlık oldu ertesi gün ishal oldu değişik şeylerdi valla Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar doktor enfeksiyon için bana travazol krem verdi. ilk kez bugün kullandım ve kullandığımdan beri devamlı yanma yaşıyorum hatta tuvalette bile yanma yaşadım. Daha önce böyle bir problemim yoktu. Etki ettiği anlamına mı geliyor yoksa yanlış bişey mi var anlayamadım. Bu arada kullandığımdan beri devamlı akıntı olarak bişeyler de geliyor

2 gün var canım çatlama olalı 14 gün oldu daha
Hamilelik olabilir canım yumurtlama dışında ben hiç silikte olsa çizgi görmedim .ovu testiyle öğrenen de çok kişi var .normal test al yada kan ver .inşallah bebişin seninledir.bizede güzel haberleri verirsin inşallah

Bende oluyor o güzel yumurtlama olduğunun belirtisi oluyormuş hakkında hayırlısı olsun

Canım bana fitilin yanında travazol verdi yanma oluyor bende de sanırım iyileştiriyor çünkü geçen ay da kullanmıştım ben baya iyi bir krem

Ah ben de sizdenim. İkincinin bu kadar geç olacağını hiç bilmezdim ilki hemen sayılmaz ama 7 ayda olmuştu bu maalesef 2,5-3 senedir olmadı. İnşallah yavrularımıza hayırlı kardeşler bize de birdaha anneliği nasip etsin Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…