Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ne dicem benim 3 gündür acayip göğüs kaşıntım var çok tatlı kaşınıyor uçları dokununca da sızlıyor hassaslaştı iyice ben adetten dün çıktım niye olur ki bu

Canım iyi geliyor demek ki akıntı atıyor dışarıya. Bende kullandım. Yanmaya gelince daha az miktarla sür ilk alışsın sonra birazcık dha arttır kullan. Yakıyor hafiften o krem. Kaşıntın var mı peki?

Mrb kızlar aranızda klomen kullanan var mı. Ilk defa kullanıyorum. Ilac bitiminden sonra 10 martta kontrolm vardi kendilğnden çatlamış igne kullanmadim ve o günden beri kasık ağrm var arada karın ve sırtımda da oluyor. Bu durumu yasayan var mı. Bat 24mart.

Bu ovulasyon testi batıma 1 gün kaldı gebelik öğrenmek için yaptım benim test benim
Canim valla adete boyle bikac gun kala lh seviyesi yuksek olmaz testlerde cizgi cikmaz ama gebelik oluşmuş olabilir yarin test yapta sahipli sahipli hamileyiiiimmm diye at bize hadi bakalim

Ben bir kere kullandım doktorum vermişti bana aşırı kasık yapmıştı karın ağrısı onun kadar fazla olmadı. Hormonları delirten ilaç

Canim valla adete boyle bikac gun kala lh seviyesi yuksek olmaz testlerde cizgi cikmaz ama gebelik oluşmuş olabilir yarin test yapta sahipli sahipli hamileyiiiimmm diye at bize hadi bakalim
Ben çatlama ignesini vurulnalı 15 gün oldu daha varsada iki haftalık tatlım idrarda hcg hormonu yükseldimiki

Kaşıntım yok şükür. Yanma sadece dediğin gibi yapayım az az sürüp sonra arttırayım

Canım bana fitilin yanında travazol verdi yanma oluyor bende de sanırım iyileştiriyor çünkü geçen ay da kullanmıştım ben baya iyi bir krem
İçim rahatladı canım sağol ya bende fitili kullandım. 2 taneydi 3 gün arayla kullan dedi doktor ilk kullanımdan sonra hatta araya adet giricek dedim farketmez dedi ilkini adet öncesi ikincisini sonrası kullandım. Bi bakıma iyi oldu son fitilden sonra 3 gün ilişki yok dedi doktor tam yumurtlamaya denk gelicekti inşallah iyi gelir de nisan ayından mutlu haberlerle ayrılırız

Ben çatlama ignesini vurulnalı 15 gün oldu daha varsada iki haftalık tatlım idrarda hcg hormonu yükseldimiki
Valla bazi erken gebelik testlerinde çıkıyor ama sen haftasonu yaparsan testi daha garanti olur. Ha dersen ben ogreneyim yarin kanda cikar millet igneden 12 gun sonrq yaptırıyor iyi sabirlisin valla ben olsam coktan baslamistim test yapmaya

Ben bir kere kullandım doktorum vermişti bana aşırı kasık yapmıştı karın ağrısı onun kadar fazla olmadı. Hormonları delirten ilaç
Peki canm adete kadar gecmedi mi ağrn. Bide akintin oldu mu. Dunden beri beyaz akintim da oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…