Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşıntım yok şükür. Yanma sadece dediğin gibi yapayım az az sürüp sonra arttırayım
Bende kullandım ilk evlenince çok oldu travazol vermişti doktorum ama harika ilaç etkili. Çok sürünce yedirmiş olmuyor o da oranın havasız oluşuyla birleşip yakıyor çok kötü. Birde istersen ilk sürdün ya iç çamaşırı giyme biraz hava alsın aksın gitsin ne varsa inşlh

Canım ben geçen perşembe kan verdim 6.30 cıktı cumartesi tekrar verdim 1.39 cıktı tatlım

Düştü kanımda o yüzden

Peki canm adete kadar gecmedi mi ağrn. Bide akintin oldu mu. Dunden beri beyaz akintim da oluyor da
Evet akıntı yapıyor ama rahatsız edici değil o kadar.
Adete 1 hafta kala geçmişti en azından olsa bile hafif olur giderdi ağrı.

İnşallah canım doktor smear testi de yaptı bana dün haber verdi temiz çıkmış sonuçlarım. Tam olarak nelere bakılıyor bu testle sen kesin biliyosundurneyimin temiz çıktığını bilmiyorum

Rica ederim canım fitil kullanırken ilişki yasak maalesef olsun tek iyi ol da diğer ay olur inşallah çok etkili zaten o fitil çok iyi geliyor akıntı yapıyor bu yüzden de krem sürüyoruz birşey kalmaz merak etme hepimizde aynı belirtiler var

İnşallah canım doktor smear testi de yaptı bana dün haber verdi temiz çıkmış sonuçlarım. Tam olarak nelere bakılıyor bu testle sen kesin biliyosundurneyimin temiz çıktığını bilmiyorum
30 yaşında olan kadınlara genelde yılda bir yapılması gereken kanser için birde kansere sebeb olabilecek enfeksiyon varsa onun teşhisi için yapılan test canım benimde temiz çıktı Bende yaptırdım benim yaptırmadığım birşey kalmadı zaten

Benim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlar

Benim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlar
Çok şükür o zaman rahatladım

Kızlar kuru incir yiyin ceviz ile birlikte yumurtlama görünce bırakın ve bol su pekmez ve yumurtlama masajı hadi dualarım sizle
Canım deneyeyim ben bunu severim inciri de cevizi de. Pekmez normalde de içiyorum sabahları

Kızlar kuru incir yiyin ceviz ile birlikte yumurtlama görünce bırakın ve bol su pekmez ve yumurtlama masajı hadi dualarım sizle
Ya ben incirin içine ceviz pekmez yada bak ne bulursam koyuyırum sanırım bugun 3 Gun olacak bıde cakşır içiyorum şuan bıldıgınız yumurtalıklarım agrıyo sanki hasta olcak gibi e zaten regl bıteli 2gün oldu bide üstüne akıntım var bu kadar erken normalmi çakşırmı bırsey yapıyo bılen varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…