Bende kullandım ilk evlenince çok oldu travazol vermişti doktorum ama harika ilaç etkili. Çok sürünce yedirmiş olmuyor o da oranın havasız oluşuyla birleşip yakıyor çok kötü. Birde istersen ilk sürdün ya iç çamaşırı giyme biraz hava alsınKaşıntım yok şükür. Yanma sadece dediğin gibi yapayım az az sürüp sonra arttırayım
Canım ben geçen perşembe kan verdim 6.30 cıktı cumartesi tekrar verdim 1.39 cıktı tatlımValla bazi erken gebelik testlerinde çıkıyor ama sen haftasonu yaparsan testi daha garanti olur. Ha dersen ben ogreneyim yarin kanda cikar millet igneden 12 gun sonrq yaptırıyor iyi sabirlisin valla ben olsam coktan baslamistim test yapmaya
Düştü kanımda o yüzdenValla bazi erken gebelik testlerinde çıkıyor ama sen haftasonu yaparsan testi daha garanti olur. Ha dersen ben ogreneyim yarin kanda cikar millet igneden 12 gun sonrq yaptırıyor iyi sabirlisin valla ben olsam coktan baslamistim test yapmaya
Evet akıntı yapıyor ama rahatsız edici değil o kadar.Peki canm adete kadar gecmedi mi ağrn. Bide akintin oldu mu. Dunden beri beyaz akintim da oluyor da
12 gun dolmadan ignenin etkisiyle yuksek çıkıyor sen yarin bi kan daha ver hamilesin bence yani ne bilim icime doğdu sankiCanım ben geçen perşembe kan verdim 6.30 cıktı cumartesi tekrar verdim 1.39 cıktı tatlım
Bakalim benimde 1 hafta var hayırlısı olsun hepimiz için ❤Evet akıntı yapıyor ama rahatsız edici değil o kadar.
Adete 1 hafta kala geçmişti en azından olsa bile hafif olur giderdi ağrı.
Amin... İnşallahBakalim benimde 1 hafta var hayırlısı olsun hepimiz için ❤
İnşallah canımBende kullandım ilk evlenince çok oldu travazol vermişti doktorum ama harika ilaç etkili. Çok sürünce yedirmiş olmuyor o da oranın havasız oluşuyla birleşip yakıyor çok kötü. Birde istersen ilk sürdün ya iç çamaşırı giyme biraz hava alsınaksın gitsin ne varsa inşlh
Teşekkür ederim canım tamam verecem12 gun dolmadan ignenin etkisiyle yuksek çıkıyor sen yarin bi kan daha ver hamilesin bence yani ne bilim icime doğdu sanki
İnşallah olumuştur canım12 gun dolmadan ignenin etkisiyle yuksek çıkıyor sen yarin bi kan daha ver hamilesin bence yani ne bilim icime doğdu sanki
Rica ederim canım fitil kullanırken ilişki yasak maalesef olsun tek iyi ol da diğer ay olur inşallahİçim rahatladı canım sağol ya bende fitili kullandım. 2 taneydi 3 gün arayla kullan dedi doktor ilk kullanımdan sonra hatta araya adet giricek dedim farketmez dedi ilkini adet öncesi ikincisini sonrası kullandım. Bi bakıma iyi oldu son fitilden sonra 3 gün ilişki yok dedi doktor tam yumurtlamaya denk gelicektiinşallah iyi gelir de nisan ayından mutlu haberlerle ayrılırız
30 yaşında olan kadınlara genelde yılda bir yapılması gereken kanser için birde kansere sebeb olabilecek enfeksiyon varsa onun teşhisi için yapılan test canım benimde temiz çıktıİnşallah canımdoktor smear testi de yaptı bana dün haber verdi temiz çıkmış sonuçlarım. Tam olarak nelere bakılıyor bu testle sen kesin biliyosundur neyimin temiz çıktığını bilmiyorum
İnşallah İnşallahİnşallah olumuştur canım
Benim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlarİnşallah canımdoktor smear testi de yaptı bana dün haber verdi temiz çıkmış sonuçlarım. Tam olarak nelere bakılıyor bu testle sen kesin biliyosundur neyimin temiz çıktığını bilmiyorum
İnşallah insallahİnşallah olumuştur canım
Çok şükür o zaman rahatladımBenim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlar
Canım deneyeyim ben bunu severim inciri de cevizi de. Pekmez normalde de içiyorum sabahlarıKızlar kuru incir yiyin ceviz ile birlikte yumurtlama görünce bırakın ve bol su pekmez ve yumurtlama masajı hadi dualarım sizle
Kontrollerini yaptırmış oluyorsun işte en güzeli de o oluyorÇok şükür o zaman rahatladım
Ya ben incirin içine ceviz pekmez yada bak ne bulursam koyuyırum sanırım bugun 3 Gun olacak bıde cakşır içiyorum şuan bıldıgınız yumurtalıklarım agrıyo sanki hasta olcak gibi e zaten regl bıteli 2gün oldu bide üstüne akıntım var bu kadar erken normalmi çakşırmı bırsey yapıyo bılen varmı kızlarKızlar kuru incir yiyin ceviz ile birlikte yumurtlama görünce bırakın ve bol su pekmez ve yumurtlama masajı hadi dualarım sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?