Çok erken çıkmış sonucun yaBenim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlar
Evet erken yumurtladım bende işte o yüzden 3 defa yumurtladım çakşır bilmiyorum ama çok içme istersen canım kes istersen onu masaj yap masajı ihmal etme pik görünce bırak pik görünce gece de kalkıp test yap yeterki sıvı almış olma saati küt ben öyle yaptım çatlamayı yakaladım geve 3 te diğerlerinde akşam üzeri çatladı eşim evdeydi haftasonuyduYa ben incirin içine ceviz pekmez yada bak ne bulursam koyuyırum sanırım bugun 3 Gun olacak bıde cakşır içiyorum şuan bıldıgınız yumurtalıklarım agrıyo sanki hasta olcak gibi e zaten regl bıteli 2gün oldu bide üstüne akıntım var bu kadar erken normalmi çakşırmı bırsey yapıyo bılen varmı kızlar
Masaj yap yumurtlama masajı YouTube den bak yumurtlama masajı die her gün aklına geldikçe bak gör nasıl olaçak yumurtlamanCanım deneyeyim ben bunu severim inciri de cevizi de. Pekmez normalde de içiyorum sabahları
Tamam canım teşekkür ederim yapıcamMasaj yap yumurtlama masajı YouTube den bak yumurtlama masajı die her gün aklına geldikçe bak gör nasıl olaçak yumurtlaman
Allah Allah kuzum doktor gerekli gördüyse belki benim yaram küçükmüş kontrol sırasında kanama oldu yara önemli gibi durmuyor dedi iki saat sonra da normal çıktı negatif yazıyorduÇok erken çıkmış sonucun yabenimki 15 gün sürdü Ankaraya yolladılar
İlişkiden sonra kalkma direk sabaha kadar uyu hatta pik olduğu ertesi gün evde bile uzanın spermler yaşıyor içeride kalkıp iş yapmayın sıcak duş yok ılık duş sabah ilişkisi de olsun kızlar aklıma gelenleri yaptıklarımı yazıyorum kızlar belki faydam dokunurTamam canım teşekkür ederim yapıcam
3 yumurtlamaya çoğul gebelik olacak mı ki acaba sende canım bakalım :)Evet erken yumurtladım bende işte o yüzden 3 defa yumurtladım çakşır bilmiyorum ama çok içme istersen canım kes istersen onu masaj yap masajı ihmal etme pik görünce bırak pik görünce gece de kalkıp test yap yeterki sıvı almış olma saati küt ben öyle yaptım çatlamayı yakaladım geve 3 te diğerlerinde akşam üzeri çatladı eşim evdeydi haftasonuydu
Canım valla ben çalışıyorum umarım pik in ertesi gün pazara denk gelir de dinlenirim yoksa imkansız. Yatıyorum zaten 10-15 dakika kalkmıyorum sonra su içmeye kalkıyorum bi tekrar yatıyorum. Hangi şekilde uzanmamız gerektiği konusunda birşey diyebilir misin canımİlişkiden sonra kalkma direk sabaha kadar uyu hatta pik olduğu ertesi gün evde bile uzanın spermler yaşıyor içeride kalkıp iş yapmayın sıcak duş yok ılık duş sabah ilişkisi de olsun kızlar aklıma gelenleri yaptıklarımı yazıyorum kızlar belki faydam dokunur
Canim valla adete boyle bikac gun kala lh seviyesi yuksek olmaz testlerde cizgi cikmaz ama gebelik oluşmuş olabilir yarin test yapta sahipli sahipli hamileyiiiimmm diye at bize hadi bakalim
Demek ki senin kurum daha hızlıydı canım. Zaten hepimiz için önemli olan yaptırmak senede 2 defa da olblr çok iyi birşey ben 2 defa yaptırdımAllah Allah kuzum doktor gerekli gördüyse belki benim yaram küçükmüş kontrol sırasında kanama oldu yara önemli gibi durmuyor dedi iki saat sonra da normal çıktı negatif yazıyordu
Olabilir canım ben direkt kadın doğum ve çocuk hastanesine gidiyorumDemek ki senin kurum daha hızlıydı canım. Zaten hepimiz için önemli olan yaptırmak senede 2 defa da olblr çok iyi birşey ben 2 defa yaptırdımbirini orduda diğerini Trabzon da. Yapıldı mı diye sordular yok dedim 3 ay arayla yaptırdım sağlık önemli birşeyi çok ileri gitmeden önlemini almak herzaman iyi
Ya bende direk kalkıp sıcak duş yaptım bu aybtutmaz o zamanİlişkiden sonra kalkma direk sabaha kadar uyu hatta pik olduğu ertesi gün evde bile uzanın spermler yaşıyor içeride kalkıp iş yapmayın sıcak duş yok ılık duş sabah ilişkisi de olsun kızlar aklıma gelenleri yaptıklarımı yazıyorum kızlar belki faydam dokunur
Canım benim ben sana ikinci kez aynı yorumu yapacam çünkü ikinci kez aynı mesaji yazmışın regl olacaksın olsaydı çıkardı sonradan falanda çıkmıyor aynısı oldu banada bence daha fazla yazma sıkma canını diğer aya inşallah bebek gelir olsaydı 10.gunde çıkardı hatta netbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
??? Şuna cevap verecek olanınız yok mu arkadaşlarHanımlar iyi akşamlar, bende kahverengi bir lekelenme oldu. adet değil kahverengi akıntı gibi bi sabah böyle lekelenme oldu bide akşam üzeri, adetime 2 gün var predictor test yaptım negatif çıktı hamileyim diye cok ümitlendim daha önce öyle olan varmı
çok fazla yazan olmuş farklı bloglarda 13-14. gün negatif çıkıp kanda pozitif çıkan ya da daha sonra testte pozitif çıkan öyle olunca insanı umutlandiriyolar malesefCanım benim ben sana ikinci kez aynı yorumu yapacam çünkü ikinci kez aynı mesaji yazmışın regl olacaksın olsaydı çıkardı sonradan falanda çıkmıyor aynısı oldu banada bence daha fazla yazma sıkma canını diğer aya inşallah bebek gelir olsaydı 10.gunde çıkardı hatta net
Bilirim o umudu ama takma kafaya diğer Aya odaklan temennim çıksın ama dediğim gibi çıkmıyorçok fazla yazan olmuş farklı bloglarda 13-14. gün negatif çıkıp kanda pozitif çıkan ya da daha sonra testte pozitif çıkan öyle olunca insanı umutlandiriyolar malesef
sanırım haklısın çünkü adet öncesi sancılarım başladıBilirim o umudu ama takma kafaya diğer Aya odaklan temennim çıksın ama dediğim gibi çıkmıyor
Acaba sizde mi adet gecikmesi yaşadınız normalde 28 günde bir oluyorum şu an adetim 3 gün geçti normalde hemen olurdum kasıklarımda ağrı var her an olacak gibiyim ama gelen giden yokAile hekimleri de yapıyor canım durumunu izah et bebek istediğini falan hatta adet olamıyorum çok geç oluyorum dersen direkt hormon yaparlarertesi gün çıkıyor zaten sonuçlar
Canım ben 2-3 günlük sekmeyle olurdum hep ama Şubat ayında olmadım tam 25 gün gecikti. Hatta adet olmadığım halde yumurtlama gördüm ilaçla söküldğ duphaston verdi doktor. Her kadının başına gelebiliyor böyle birşey eğer başka sıkıntı yoksa senede bir iki defa böyle olması normal dedi. Sorun da çıkmadı herşey normaldi stres de etkiledi beni. Mevsimsel geçiş yüzünden olabilir belki canım seninkine. Gebelik testi yaptın mı? Belki bebiş var ya da vücut gebeliğe hazırlanıyorAcaba sizde mi adet gecikmesi yaşadınız normalde 28 günde bir oluyorum şu an adetim 3 gün geçti normalde hemen olurdum kasıklarımda ağrı var her an olacak gibiyim ama gelen giden yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?