Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
??? Şuna cevap verecek olanınız yok mu arkadaşlar
Canım ya adetin gelecek onun habercisi ya da yerleşme kanaması olabilir. Adetten önce oluyor çünkü yerleşme. Yerleşmeden sonra kanda hcg yükselmeye başlıyor varsa da çıkmaz erken döllenmede çıkar. Adet olmazsan günün geldiğinde testi tekrarla

Amin inşallah inşallah canım vardır bunda bir hayır

Bat 11 mart.
Beklenen adet tarihinde tam adet oldum deyip tuvalete koşuyordum her seferinde beyaz sümüksü köyü akinti ile karşılaştım.dun idrar testi yaptım bebe time negatif cıktı.sizce hanımlar?

Canım masajı okumamısım tekrar soylermısın

Tamam canım gördüm yumurtlama masajıymış çakşırı bugun işe gec kaldım zaten içmedim seninn yazını okudum iyi denk geldi çakşırı bırakayım incir ceviz masaj yapayım ben aa günaydın bu arada

Canım pik görünce gece de test yap demişsin ya mesela piki gördüm akşam değerlendırdık gece testi neden yapcam orayı anlamadım ben

Ya kusura bakma ben harbiden bugun iyi değilim çatlamayı yakaladım yazmışsın ok aynısını yapıcam

Canım pik görünce gece de test yap demişsin ya mesela piki gördüm akşam değerlendırdık gece testi neden yapcam orayı anlamadım ben
Çünkü hemen çatlarsa karın boşluğuna iniyor ya yumurta sabaha karşı birdaha değerlendirdim ben yada halen pik devam ediyorsa eğer bir dolu bir boş yaptım bilmiyorum kuzum yaptım ya böyle Umut olsun size istiyorum

Ya kusura bakma ben harbiden bugun iyi değilim çatlamayı yakaladım yazmışsın ok aynısını yapıcam
Yok be canım sor istediğini ben bunları yaptım birde uyu kalkmak yok oldumu ben bu piklerin sabahında bile iş yapmadım ev işi uzandım hep

Tsk ederim cok sagol tam anladım sımdı ben bugunden ititbaren boş dolu yaparak devam edıcem pike kadar
Pik gördüğüm gün ardarda yaparım dedım ama senın anlattıgın da kafama yattı çatlamayı da takip edicem test bol zaten

Evet canım pik olduğu gün kocana ggöre ayarla kalkıp yap silinmiş mi die ben öyle yaptım hafta sonu zaten evdeydi o zaman da birkaç saatte tekrarlarım akşam üstü silinmeye başlamıştı ama gene de koyuydu benim o son yumurta tak die silinmedi

Bat 11 mart.
Beklenen adet tarihinde tam adet oldum deyip tuvalete koşuyordum her seferinde beyaz sümüksü köyü akinti ile karşılaştım.dun idrar testi yaptım bebe time negatif cıktı.sizce hanımlar?
Tatlım idrar tahlilini yaptığında kaç gün geçmişti regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…