Canım gittim sorun yok dedi sadece prolaktin için ilaç verdi. Yumurtalarda da problem yok dedi zaten 3 aydır deniyormussunuz devam edin hormonlarda herhangi bir sorun yok dedi işte prolaktin hariç. İlaç bitince 2 hafta sonra tekrar gel değere bakalım dedi o zaman tekrar kontrol isteyeceğim bakalımNaptın canım sonuçlar ne oldu ben anca girebildim
Ben de yaptım bal çörek otu tarçın yumurtlama masajı ve ovulasyon testi bat 23 Mart inş tutmuşturMasaj yap yumurtlama masajı YouTube den bak yumurtlama masajı die her gün aklına geldikçe bak gör nasıl olaçak yumurtlaman
inş.Ben de yaptım bal çörek otu tarçın yumurtlama masajı ve ovulasyon testi bat 23 Mart inş tutmuştur
Canım ben şeyi merak ediyorum pik oluyor ya en koyu sonra bi daha yaptığımızda 6 7 saat sonra o kopkoyuluk geçiyor hani o mu çatlama yoksa iyice silinmesi mi çatlama ben onu anlayamıyorumEvet canım pik olduğu gün kocana ggöre ayarla kalkıp yap silinmiş mi die ben öyle yaptım hafta sonu zaten evdeydi o zaman da birkaç saatte tekrarlarım akşam üstü silinmeye başlamıştı ama gene de koyuydu benim o son yumurta tak die silinmedi
Kan verdiniz mi5 gün gecmisti idrar tahlilini yaptigimda
bugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 9. günüydü. Erken test yaptım bomboş bir negatif. 2 gün sonra tekrarlamak lazım ama üzüldüm açıkcasıGeriden gelerek bütün mesajları okumaya çalışıyorum her seferinde geride kalıyorumama bir çok kişiyi artık iyi tanıyorum, hamile olduğunu bilmediği halde gelecekten bildiğimden okumak çok keyifli oluyor. Benim de yumurtalama 2 gün erken oldu gibime geliyor (takvime göre) yarın erken gebelik testi yapıcam bat’a 7 gün kalmış oluyor Lavi12 bat günlerimiz aynı sen de yenilikler bir şeyler var mı? Benim göğüslerim biraz garipleşti kaşıntısı var gibi.
Gönder canım istiyorsan hiç bekleme. Ben çok ihmallik yaptım olur eder diye geri durdum. Eşinde gitsin için rahat çalışmalar yaparsın o zaman Allah kerim olacaksa olur.Olabilir canım ben direkt kadın doğum ve çocuk hastanesine gidiyorumiyi demişsin valla doğrusunu söyleyince ne oluyor sanki başlarından atıyorlar kesinlikle katılıyorum dikkat etmek gerekiyor şu an içim rahatladı benim herşey iyi çıktı olmadı herifi göndercem o da test yaptırsın demi
Evet cnm teste başla erken yumurtlama olacaktır bendeki gibikmnsd canım ben sana bırsey soracagım ben bunları yaklaşık 4 gundur yapıyorum ya bu kadar erken akıntın geldımı senınde gecen ay yumurtlama gununde gelmısdı ama benım bugun baya var test yapcam 14 de ama merak ettım yani:)
Olsaydı çıkardı canım die düşüyorum ama istersen bir kan ver geç döllenme de olmuş olabilir5 gün gecmisti idrar tahlilini yaptigimda
AYY inş. içim bir tuhaf oldu okurken hamıle mı kalcam acaba :)Evet cnm teste başla erken yumurtlama olacaktır bendeki gibi
Evet o çatlama renk açılmaya başlar bendede birden silik olmaz yani ben hep bakarak değerlendirdim öyle görünce hem gece hem sabah beraberlik oldu zaten birdaha pik olmaz deyip riske atmadımCanım ben şeyi merak ediyorum pik oluyor ya en koyu sonra bi daha yaptığımızda 6 7 saat sonra o kopkoyuluk geçiyor hani o mu çatlama yoksa iyice silinmesi mi çatlama ben onu anlayamıyorum
Kuzum üzülme, en erken cts sabah yap ki 11. Gün bile erken.. benimde 6.Gün bugün valla geçmiyor günlerbugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 9. günüydü. Erken test yaptım bomboş bir negatif. 2 gün sonra tekrarlamak lazım ama üzüldüm açıkcası
Benimde yara vardı canim smear testi temiz cıktı. Doktorum o yarayı küçük bir operasyonla yaktı, dondurdu. Ertesi ay hamile kalmıştım oğlumaBenim rahim ağzımda yara vardı kontrol sırasında doktor söyledi hemen smeara yolladı iki saat sonra yazdı temiz normal diye Allah esirgesin kanser var mı ya da ona yol açabilecek lezyon falan diye bakıyorlar
Ay inş canım inş 4444 tane tefriciye okuduk annemle teşbih cektim Yasin okuduk allahım kabul etti herkese nasip etsin inş canımAYY inş. içim bir tuhaf oldu okurken hamıle mı kalcam acaba :)
Canım ben erken değil ama kaset testte 9. Gün negatif gördüm hatta yok die Dr gittim bir güzel alttan baktırdım ama bak hamileymişim moral bozmabugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 9. günüydü. Erken test yaptım bomboş bir negatif. 2 gün sonra tekrarlamak lazım ama üzüldüm açıkcası
maşallah canım ne guzel bende okuyabılsem keskeAy inş canım inş 4444 tane tefriciye okuduk annemle teşbih cektim Yasin okuduk allahım kabul etti herkese nasip etsin inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?