Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bende ama adette olamadım.yarin kan vermeye gideceğim eğer olmazsam.Rabbim isteyen herkeze nasip etsinOlsaydı çıkardı canım die düşüyorum ama istersen bir kan ver geç döllenme de olmuş olabilir
Aynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmamKuzum üzülme, en erken cts sabah yap ki 11. Gün bile erken.. benimde 6.Gün bugün valla geçmiyor günler
hiç mi yoktu? incecik bile olsa çıkardı gibi düşünüyorum ne biliyimCanım ben erken değil ama kaset testte 9. Gün negatif gördüm hatta yok die Dr gittim bir güzel alttan baktırdım ama bak hamileymişim moral bozma
Yumurtlamanın 9. Günüydü çıkmadı valla canım ondan kendini üzme bekle olur mu adete 1 gün varken yap yani adet gelmiş oluyor ama olsunhiç mi yoktu? incecik bile olsa çıkardı gibi düşünüyorum ne biliyimyumurtlamanın mı 9. günüydü çatlamanın mı?
Anladım canım mantıklı bence de o şekilde değerlendirmek sağol cevabın içinEvet o çatlama renk açılmaya başlar bendede birden silik olmaz yani ben hep bakarak değerlendirdim öyle görünce hem gece hem sabah beraberlik oldu zaten birdaha pik olmaz deyip riske atmadım
Kan testi kesin sonucu verir ona göre yoluna bakarsın canımKan vermedim.sadece beklenen regl gününde beyaz köyü sümüksü akinti oldu regl oluyorum sandım hep ama olmadım.
Belkide mevsimsel geçiştir regl olmam gereken gün test yapmıştım çıkmadı olsa çıkardıCanım ben 2-3 günlük sekmeyle olurdum hep ama Şubat ayında olmadım tam 25 gün gecikti. Hatta adet olmadığım halde yumurtlama gördüm ilaçla söküldğ duphaston verdi doktor. Her kadının başına gelebiliyor böyle birşey eğer başka sıkıntı yoksa senede bir iki defa böyle olması normal dedi. Sorun da çıkmadı herşey normaldi stres de etkiledi beni. Mevsimsel geçiş yüzünden olabilir belki canım seninkine. Gebelik testi yaptın mı? Belki bebiş var ya da vücut gebeliğe hazırlanıyor
Benimde 15 Mart'ta olmam gerekti 15 Mart'ta test yaptım negatif şimdide olmadım dahaBat 11 mart.
Beklenen adet tarihinde tam adet oldum deyip tuvalete koşuyordum her seferinde beyaz sümüksü köyü akinti ile karşılaştım.dun idrar testi yaptım bebe time negatif cıktı.sizce hanımlar?
gebelikmi yaptın ovulasyon mu canım?benim ovulasyon hafif silik ama güvenemiyorumAynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmam
Benimde 24 ü aslında sat 22si ama 30 günde bir oldugum için 24ü bekliyorum belirtin var mı cnm yada test yaptın mı ben hafta sonu test yapmayı düşünüyorumHerkese merhaba Bat 24 olan var mı benim gibi
benimde 24ü belirtin var mı cnm yada test yaptın mıCanım normalde benim 24 ü idi ama yumurtanın çatlaması 7 sinde oldu. Geçen 2 aydır 30 günde bşr regl oldum bu ay bakalım 22 de olabilir
güanydınnn melo ben degılım :)kızlar günaydınnnn var mı gebişşşş
Yakın tarihler ikimizinde.herhangi bir belirtin varmiBenimde 15 Mart'ta olmam gerekti 15 Mart'ta test yaptım negatif şimdide olmadım daha
Canım ilk gebeligimde son 6 gün yaptım bomboş, nasıl üzülmüştüm ertesi gün ise incecik çizgi.. 2. Gebeligimde son 5 gün kala yaptım yine bomboş yine üzüldüm filan ertesi gün çok hafif çizgi.. Yanı şu an senin için gerçekten erken üzülme yavrum..Aynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmam
canım ben pek anlamam ama referans degerlrıne göre normal sanırım bende merak ettım
Hasta olacak gibi belirtilerim var kasık ağrısı göğüs şişmesi felan ama gelen giden yok bu gecikme neden olur kiYakın tarihler ikimizinde.herhangi bir belirtin varmi
hepsinde değer normal yazıyor dimicanım ben pek anlamam ama referans degerlrıne göre normal sanırım bende merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?