Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum üzülme, en erken cts sabah yap ki 11. Gün bile erken.. benimde 6.Gün bugün valla geçmiyor günler
Aynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmam

Canım ben erken değil ama kaset testte 9. Gün negatif gördüm hatta yok die Dr gittim bir güzel alttan baktırdım ama bak hamileymişim moral bozma
hiç mi yoktu? incecik bile olsa çıkardı gibi düşünüyorum ne biliyim yumurtlamanın mı 9. günüydü çatlamanın mı?

hiç mi yoktu? incecik bile olsa çıkardı gibi düşünüyorum ne biliyim yumurtlamanın mı 9. günüydü çatlamanın mı?
Yumurtlamanın 9. Günüydü çıkmadı valla canım ondan kendini üzme bekle olur mu adete 1 gün varken yap yani adet gelmiş oluyor ama olsun

Evet o çatlama renk açılmaya başlar bendede birden silik olmaz yani ben hep bakarak değerlendirdim öyle görünce hem gece hem sabah beraberlik oldu zaten birdaha pik olmaz deyip riske atmadım
Anladım canım mantıklı bence de o şekilde değerlendirmek sağol cevabın için

Belkide mevsimsel geçiştir regl olmam gereken gün test yapmıştım çıkmadı olsa çıkardı

Bat 11 mart.
Beklenen adet tarihinde tam adet oldum deyip tuvalete koşuyordum her seferinde beyaz sümüksü köyü akinti ile karşılaştım.dun idrar testi yaptım bebe time negatif cıktı.sizce hanımlar?
Benimde 15 Mart'ta olmam gerekti 15 Mart'ta test yaptım negatif şimdide olmadım daha

Aynen cumartesi normal test yapcam canım yarını boş geçicem. Belirtiler hep yalanmış demekki bi daha da ders olsun bana o oldu bu oldu diyip umutlanmam
gebelikmi yaptın ovulasyon mu canım?benim ovulasyon hafif silik ama güvenemiyorum

Ne çıkmış degerim

Eklentiler

• Screenshot_20210318-101123.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210318-101115.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
Canım ilk gebeligimde son 6 gün yaptım bomboş, nasıl üzülmüştüm ertesi gün ise incecik çizgi.. 2. Gebeligimde son 5 gün kala yaptım yine bomboş yine üzüldüm filan ertesi gün çok hafif çizgi.. Yanı şu an senin için gerçekten erken üzülme yavrum..
Herşeyden belirti çıkarmak malesef bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…