aynenhepsinde değer normal yazıyor dimi
Meloo bir gebenin günlüğü ne gir orda post vardı hangi değer nedir açıklaması ve kaç olması gerektiği yazıyor bende kanlarını verince direk oraya bakmıştım
Melocum hastanenin referans değerleri arasında sonuçların gayet iyi çıkmış tekrar geçmiş olsunNe çıkmış degerim
her şey tamam sa bebek yapayım bari o zaman bu ay gelsin kızımMelocum hastanenin referans değerleri arasında sonuçların gayet iyi çıkmış tekrar geçmiş olsun
Bazı yerlerde mevsim geçişinden gecikme olabilir diyorHasta olacak gibi belirtilerim var kasık ağrısı göğüs şişmesi felan ama gelen giden yok bu gecikme neden olur ki
o zman tey tey tey teyMelocum hastanenin referans değerleri arasında sonuçların gayet iyi çıkmış tekrar geçmiş olsunzaten bir sıkıntı olsaydı yeşil tik yerinde kırmızı çarpı olurdu. Uyari verirdi
.sen bir kavanoza hazırlayıp hergün yedin öyle hatırlıyorum ama .günlük yaptım da bana aşırı yaradı :)v5 iz benimki sen az kullan haftada bir
Canım ben de 10 günlük yaptım yanlış hatırlamıyorsam kavonoza 10 tatlı kaşığı corek otu 10 tatlı kaşığı tarçın 12 yemek kaşığı bal koyup karistirdim. Oda sıcaklığında durdu. Corek otunu dişlerimle yavaş yavaş iyice ezdim öyle yuttum.
Siz doktorun istemediğini nasıl anladınız, e nabızda amh çıkmıyor bende yapılmamış sanmıştım, e nabızda da yoktu ama hastaneden aldığım kağıtta vardı, yada istemedigse muayene olmadınız diye mi acaba
Siz hsg çektirmişmiydinşz, benim vajinal muayenem iyi geçmedi doktor kötü dedi amhda 0,84 çıktı, benim gibi yumurtası hem az hem kalitesiz olanların klomenle gelişmiyormuş, aşılamada kullanılan iğneler daha etkiliymiş ından dolayı aşılama öneriyorlar, biraz durayım diyorum bakalımSizinde kırmızılar gelmiş okudum önümüzdeki ay da bizim olur inşallah
evet hergün yedim çok şekerli diye sulandırıp içtim hatta değerler normal diyor ya yanında bebem gelsin o zaman bu ay.sen bir kavanoza hazırlayıp hergün yedin öyle hatırlıyorum ama .
kan değerlerinden bende anlamıyorum ama sanırım sıkıntı yok gibi
tamam canım çok tşkler o şekilde yapıcam. sagol
cnım şöyle diyim sana. tüp bebek tedavisinde yumurta büyütmek için iğne kullandım (aşılamada kullanılanlarla aynı mı bilmiyorum ama ismine bakarım istersen ) . tutmayınca nedenini sormak için başka doktora görünmüştüm. o da eğer tekrar tüp bebek düşünürsen sana klomen vericem demişti. doktor öyle deyince herhalde arlarında fark yoktur diye düşünüyorum.
Canım sen çakşırda içiyonmu bende btç başladım incir felan da yerim havuçda yerim de çaksırdamı içiyim nebilşm hepside zararlı olmazmı acaba ya ters etki olmasınYa ben incirin içine ceviz pekmez yada bak ne bulursam koyuyırum sanırım bugun 3 Gun olacak bıde cakşır içiyorum şuan bıldıgınız yumurtalıklarım agrıyo sanki hasta olcak gibi e zaten regl bıteli 2gün oldu bide üstüne akıntım var bu kadar erken normalmi çakşırmı bırsey yapıyo bılen varmı kızlar
hergün taze hazırlamadın onu demeek istedim. bende 10 günlük hazırlayıp hergün yicem .evet hergün yedim çok şekerli diye sulandırıp içtim hatta değerler normal diyor ya yanında bebem gelsin o zaman bu ay
canım ben bugun çakşırı bıraktım eşime içiriyorum ben incirin içini açıp cevız koyuyorum bal koyuyorum gunde 1 tane yıyorum 5 gun ıctım çakşırıda bı zararı olmaz bence piki gorene kadar yapabılırız sen bılırısn cok arastırdım ben hayıt sorun cıkarabılıyormuss regl duzenlı ıseCanım sen çakşırda içiyonmu bende btç başladım incir felan da yerim havuçda yerim de çaksırdamı içiyim nebilşm hepside zararlı olmazmı acaba ya ters etki olmasın
belim mi elin ne alaka kızhergün taze hazırlamadın onu demeek istedim. bende 10 günlük hazırlayıp hergün yicem .
birde acayip elim ağrıyor ya kopacak gibi
Çakşır var evde adetin son günü içiyim ama gün aşırı yapım bari ayy kilo aldım ya bunlardan bogaz açıldı hayıt içmem adetim düzenli çok şükürcanım ben bugun çakşırı bıraktım eşime içiriyorum ben incirin içini açıp cevız koyuyorum bal koyuyorum gunde 1 tane yıyorum 5 gun ıctım çakşırıda bı zararı olmaz bence piki gorene kadar yapabılırız sen bılırısn cok arastırdım ben hayıt sorun cıkarabılıyormuss regl duzenlı ıse
aynen kist yapıyormus canımÇakşır var evde adetin son günü içiyim ama gün aşırı yapım bari ayy kilo aldım ya bunlardan bogaz açıldı hayıt içmem adetim düzenli çok şükür
ADET YAKINLAŞTI DİYEMİ ACABAbelim mi elin ne alaka kız
yaaa bu neeee bende ıstıyorummmm bacaklarını yerımmm Allahım sen bızede nasip etttt eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı bır evlattBu ay açılalı bundan istiyorum kizlarrr
Onada başlıyorum ozamqn yarın artık okadar komboya tutmazsa da yuh derimaynen kist yapıyormus canım
inciride ye mutlaka cevızle benım agrım var ınanki yumrtalıklarım sankı kımıl kımıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?