Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günlük yaptım da bana aşırı yaradı :)v5 iz benimki sen az kullan haftada bir
.sen bir kavanoza hazırlayıp hergün yedin öyle hatırlıyorum ama .
kan değerlerinden bende anlamıyorum ama sanırım sıkıntı yok gibi

tamam canım çok tşkler o şekilde yapıcam. sagol

cnım şöyle diyim sana. tüp bebek tedavisinde yumurta büyütmek için iğne kullandım (aşılamada kullanılanlarla aynı mı bilmiyorum ama ismine bakarım istersen ) . tutmayınca nedenini sormak için başka doktora görünmüştüm. o da eğer tekrar tüp bebek düşünürsen sana klomen vericem demişti. doktor öyle deyince herhalde arlarında fark yoktur diye düşünüyorum.

evet hergün yedim çok şekerli diye sulandırıp içtim hatta değerler normal diyor ya yanında bebem gelsin o zaman bu ay

Canım sen çakşırda içiyonmu bende btç başladım incir felan da yerim havuçda yerim de çaksırdamı içiyim nebilşm hepside zararlı olmazmı acaba ya ters etki olmasın

evet hergün yedim çok şekerli diye sulandırıp içtim hatta değerler normal diyor ya yanında bebem gelsin o zaman bu ay
hergün taze hazırlamadın onu demeek istedim. bende 10 günlük hazırlayıp hergün yicem .
birde acayip elim ağrıyor ya kopacak gibi

Canım sen çakşırda içiyonmu bende btç başladım incir felan da yerim havuçda yerim de çaksırdamı içiyim nebilşm hepside zararlı olmazmı acaba ya ters etki olmasın
canım ben bugun çakşırı bıraktım eşime içiriyorum ben incirin içini açıp cevız koyuyorum bal koyuyorum gunde 1 tane yıyorum 5 gun ıctım çakşırıda bı zararı olmaz bence piki gorene kadar yapabılırız sen bılırısn cok arastırdım ben hayıt sorun cıkarabılıyormuss regl duzenlı ıse

Çakşır var evde adetin son günü içiyim ama gün aşırı yapım bari ayy kilo aldım ya bunlardan bogaz açıldı hayıt içmem adetim düzenli çok şükür

kızlar bçt ıle ılgılı bırı netde sole demıs öğütülmüşünü almak zorunda degılsınız hatta sız yerken çiğnersenız daha ıyı olur ben o sekılde yapıyorm hergun taze az bırsey yapıyorum

Çakşır var evde adetin son günü içiyim ama gün aşırı yapım bari ayy kilo aldım ya bunlardan bogaz açıldı hayıt içmem adetim düzenli çok şükür
aynen kist yapıyormus canım
inciride ye mutlaka cevızle benım agrım var ınanki yumrtalıklarım sankı kımıl kımıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…