Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar 16 martta kan vermiştim değerim 438,35 çıktı.
18 i bugün gene aynı saatte kan verdim 1468.51...
değerim nasıl sizce 5+1 gözüküyor haftalığım iyimi değer güzel artmış dimi ne diyosunuz.
geç yumurtlamadan dolayı haftalıgım önden mi gidiyor anlamadım doktora gidene kadar bu panik devam edicek galba

Merhaba hanımlar, benim de aşılamamın 8. Günü bugün ve dün sağ yumurtalığım ağrıdı, ama bildiğiniz yumurtalığım ağrıdı, bugün hala devam ediyor ağrı, kasık ağrısı değil kesinlikle. Böyle olup hamile olan var mıdır yoksa bu kist olduğunu mu gösterir çatlamayan yumurta filan mı oldu acaba ya

Çok güzel artmis bende 5+1 im dün 1153 dü

2 katından fazla artış göstermiş canım inşallah iyidir bilemiyorum ki. Vajinal ultrasonda kese gözükebilir ama karından gözükür mu bilemicem canım. Doktorunla görüşmedin mi hiç

Ne çıkmış degerim
Meloo değerlerin çok güzell maşşallah hepsi çok güzel çıkmış sadece fsh çok hafiff üst sınıra yakın sorun bile yok ama diyelim ki aylarca denedin denedin olmadı birazcık fsh düşüren çaylar bitkiler içersin az bişey. Hayit mi düşürüyo çakşır mı bilmiyorum burda içen kızlar var onlar bilir. Şimdi hiç elleme bozma değerlerini, diyelim olmadı o zaman azcık düşürürsün. Bu değerlerle bebiş yakında geliyorum demişşş

2 katından fazla artış göstermiş canım inşallah iyidir bilemiyorum ki. Vajinal ultrasonda kese gözükebilir ama karından gözükür mu bilemicem canım. Doktorunla görüşmedin mi hiç
görüştüm hamileliğimi öğrendiğimde.
10 gün sonra gel dedi canım 25inde randevum var o zmana daha yükselicek görrürüm inşallahhh..

maşallah barek Allah gelsin kız bu ay son kez denicem onda da tutsun lütfen

Kizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar var mi

Kizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar var mi
benim geçen ay kimyasal dı 18 gün geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…