HAYIT MI KİST YAPIYORaynen kist yapıyormus canım
inciride ye mutlaka cevızle benım agrım var ınanki yumrtalıklarım sankı kımıl kımıl :)
Çok güzel artmis bende 5+1 im dün 1153 düselam kızlar 16 martta kan vermiştim değerim 438,35 çıktı.
18 i bugün gene aynı saatte kan verdim 1468.51...
değerim nasıl sizce 5+1 gözüküyor haftalığım iyimi değer güzel artmış dimi ne diyosunuz.
geç yumurtlamadan dolayı haftalıgım önden mi gidiyor anlamadım doktora gidene kadar bu panik devam edicek galba
2 katından fazla artış göstermiş canım inşallah iyidir bilemiyorum ki. Vajinal ultrasonda kese gözükebilir ama karından gözükür mu bilemicem canım. Doktorunla görüşmedin mi hiçselam kızlar 16 martta kan vermiştim değerim 438,35 çıktı.
18 i bugün gene aynı saatte kan verdim 1468.51...
değerim nasıl sizce 5+1 gözüküyor haftalığım iyimi değer güzel artmış dimi ne diyosunuz.
geç yumurtlamadan dolayı haftalıgım önden mi gidiyor anlamadım doktora gidene kadar bu panik devam edicek galba
ayyy çok şükÜr canım ya. aynıyız senleÇok güzel artmis bende 5+1 im dün 1153 dü
Bide keseyi gorseydik sıra ondaayyy çok şükÜr canım ya. aynıyız senlebebişlerimiz de sağlıkla zamanında gelsin inşallahhh
Meloo değerlerin çok güzell maşşallahNe çıkmış degerim
görüştüm hamileliğimi öğrendiğimde.2 katından fazla artış göstermiş canım inşallah iyidir bilemiyorum ki. Vajinal ultrasonda kese gözükebilir ama karından gözükür mu bilemicem canım. Doktorunla görüşmedin mi hiç
sen cumartesi git gör inşallahhh kuzum bebişiiiiBide keseyi gorseydik sıra onda
Tabi tabi canım inş. Güzel yükselecek o zaman gittiğinde kesin görürsüngörüştüm hamileliğimi öğrendiğimde.
10 gün sonra gel dedi canım 25inde randevum var o zmana daha yükselicek görrürüm inşallahhh..
inşallah canım benim inşallahhTabi tabi canım inş. Güzel yükselecek o zaman gittiğinde kesin görürsün
maşallah barek Allah gelsin kız bu ay son kez denicem onda da tutsun lütfenMeloo değerlerin çok güzell maşşallahhepsi çok güzel çıkmış sadece fsh çok hafiff üst sınıra yakın sorun bile yok ama diyelim ki aylarca denedin denedin olmadı birazcık fsh düşüren çaylar bitkiler içersin az bişey. Hayit mi düşürüyo çakşır mı bilmiyorum burda içen kızlar var onlar bilir. Şimdi hiç elleme bozma değerlerini, diyelim olmadı o zaman azcık düşürürsün. Bu değerlerle bebiş yakında geliyorum demişşş
benim geçen ay kimyasal dı 18 gün geçti canımKizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar var mi
Yaaa. Cokmus . Bu ayki denemelere hemen baslim demistim. Adetim gelmeden yumrta catlar mi acababenim geçen ay kimyasal dı 18 gün geçti canım
ovulasyon yapıyor musun ? inan hiç bilmiyorum çatlarmı bende bu tarz şeyleri yeni öğreniyorum ne desem yalanYaaa. Cokmus . Bu ayki denemelere hemen baslim demistim. Adetim gelmeden yumrta catlar mi acaba
evet şöle yazmıslar regl duzenlı ve sorun yoksa kıst olustrabılırHAYIT MI KİST YAPIYOR
başla başla :)Onada başlıyorum ozamqn yarın artık okadar komboya tutmazsa da yuh derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?