Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar

Kizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar var mi
Kusuta bakmayın çok bilgi sahibi değilim.kimyasal gebelik olayınız nasıl oldu? Kanda çıkıp sonradan regli olmak degilmi

Kusuta bakmayın çok bilgi sahibi değilim.kimyasal gebelik olayınız nasıl oldu? Kanda çıkıp sonradan regli olmak degilmi
Butun belirtilerim oldu idrar testinde de pozitif cikti.sonra belirtiler azalinca test yaptim tekraryaptm testleri hep negatif farkli markalardan. Bir daha gecirmistm o zaman kanda gormustm dustugunu. Ama adet gunumu gecmeden adetle gitmisti

Butun belirtilerim oldu idrar testinde de pozitif cikti.sonra belirtiler azalinca test yaptim tekraryaptm testleri hep negatif farkli markalardan. Bir daha gecirmistm o zaman kanda gormustm dustugunu. Ama adet gunumu gecmeden adetle gitmisti
Rabbim büyük olur tekrar.aslinda bati beklemek gerek ama biz hanımlar sabredemiyoruz

Evet canım sen bana söylemiştin daha öncede, doktorun dediği o yani ama ben şuan zaten düşünmüyorum bakalım artık ama senin söylediğin aklımdaydı

bugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 9. günüydü. Erken test yaptım bomboş bir negatif. 2 gün sonra tekrarlamak lazım ama üzüldüm açıkcası
Ben de bugün yapmaktan vazgeçtim, sabah tuvalete gitmiş bulundum hızlıca Yarın ama dayanamıcam yapıcam, yumurtlamanın 11. günü çatlamanın 10. günü olacak yarın. Sabredebilsek belki çıkacak ama işte, bir de bel ağrılarım başladı regl ağrısı gibi değil ama ağır taşımışım gibi. Belirti bulmaca oyunu başlamıştır

benimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…