allah allah . beni rahatlattı aksine . 1 şişe içtim zaten :) daha da içmem tşkler canım. çakşırı mı içiyorsun şimdievet şöle yazmıslar regl duzenlı ve sorun yoksa kıst olustrabılır
canım ıcıyordum bugun bıraktım incir cevız bak çörek otu pekez devam edıyorum :)Oallah allah . beni rahatlattı aksine . 1 şişe içtim zaten :) daha da içmem tşkler canım. çakşırı mı içiyorsun şimdi
Ewet hep pembe cizgi bu aralarovulasyon yapıyor musun ? inan hiç bilmiyorum çatlarmı bende bu tarz şeyleri yeni öğreniyorum ne desem yalan
Bat üzerinden mi 18 gun geçmiştibenim geçen ay kimyasal dı 18 gün geçti canım
Kizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar
Kusuta bakmayın çok bilgi sahibi değilim.kimyasal gebelik olayınız nasıl oldu? Kanda çıkıp sonradan regli olmak degilmiKizlarr benim sanirim kimyasal gebelik oldu. Yasayanlar acaba adetim ne zamn gelir dun regl gunumdu. Benm bir kimyasalimda adet gunumde olmustu. Farkli yasyanlar var mi
1 günden bir şey olmaz, bozma moraliniAyyy şansıma tüküreyim doktorum yarın yok amaliyat günüymüş cumaya kaldım
ıkı keremı yumurtladınızSonunda çatlama gördümm 2.yumurtlamadan sonraEki Görüntüle 2803867
Butun belirtilerim oldu idrar testinde de pozitif cikti.sonra belirtiler azalinca test yaptim tekraryaptm testleri hep negatif farkli markalardan. Bir daha gecirmistm o zaman kanda gormustm dustugunu. Ama adet gunumu gecmeden adetle gitmistiKusuta bakmayın çok bilgi sahibi değilim.kimyasal gebelik olayınız nasıl oldu? Kanda çıkıp sonradan regli olmak degilmi
Rabbim büyük olur tekrar.aslinda bati beklemek gerek ama biz hanımlar sabredemiyoruzButun belirtilerim oldu idrar testinde de pozitif cikti.sonra belirtiler azalinca test yaptim tekraryaptm testleri hep negatif farkli markalardan. Bir daha gecirmistm o zaman kanda gormustm dustugunu. Ama adet gunumu gecmeden adetle gitmisti
Evet canım sen bana söylemiştin daha öncede, doktorun dediği o yani ama ben şuan zaten düşünmüyorum bakalım artık ama senin söylediğin aklımdaydı.sen bir kavanoza hazırlayıp hergün yedin öyle hatırlıyorum ama .
kan değerlerinden bende anlamıyorum ama sanırım sıkıntı yok gibi
tamam canım çok tşkler o şekilde yapıcam. sagol
cnım şöyle diyim sana. tüp bebek tedavisinde yumurta büyütmek için iğne kullandım (aşılamada kullanılanlarla aynı mı bilmiyorum ama ismine bakarım istersen ) . tutmayınca nedenini sormak için başka doktora görünmüştüm. o da eğer tekrar tüp bebek düşünürsen sana klomen vericem demişti. doktor öyle deyince herhalde arlarında fark yoktur diye düşünüyorum.
Aynen canm. Batim gecti aslnda ama keske onceden gormeseydm pozitifi hayal kirkligi olmazdiRabbim büyük olur tekrar.aslinda bati beklemek gerek ama biz hanımlar sabredemiyoruz
Ben de bugün yapmaktan vazgeçtim, sabah tuvalete gitmiş bulundum hızlıcabugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 9. günüydü. Erken test yaptım bomboş bir negatif. 2 gün sonra tekrarlamak lazım ama üzüldüm açıkcası
evet adetimin üzerinden 18 gün geçti öyle oldum canımBat üzerinden mi 18 gun geçmişti
Size baya hakimim zaten shahahaKolay gelsin benim msjlarım yeter onları okusan hepsini okumuş kadar olursunçok yazıyorum ya bu ay yazmasam seni zora koymim
Benden gidenlerin hesabı yok1 günden bir şey olmaz, bozma moralini
benimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yöndeBen de bugün yapmaktan vazgeçtim, sabah tuvalete gitmiş bulundum hızlıcaYarın ama dayanamıcam yapıcam, yumurtlamanın 11. günü çatlamanın 10. günü olacak yarın. Sabredebilsek belki çıkacak ama işte, bir de bel ağrılarım başladı regl ağrısı gibi değil ama ağır taşımışım gibi. Belirti bulmaca oyunu başlamıştır
sen bu ay kesin hamilesin bak görSonunda çatlama gördümm 2.yumurtlamadan sonraEki Görüntüle 2803867
Sen cidden çok kafamdansın sevdim seni yaSize baya hakimim zaten shahahaşuan belden kuşak bağlayıp sallamacalı yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?