haftalık yap canım, ölçüyü 7 ile çarp :))))GÜNLÜK YAPTIĞIN ÖLÇÜMÜ BU . BEN HAFTALIK YAPICAM HERGÜN YAPAMAM Kİ
Benim de içimde tutturamadık var ama kalp ayrı beyin ayrı çalışıyor yinebenimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yönde
Sen cidden çok kafamdansın sevdim seni ya
Sallamacalı ney kızzsen çok yaşa emi güldürdün beni seni de güldürsün Allah
Hayırlısı olsun canım. Bir site var adı doktorsitesi.com ben bu durumumu çok iyi bir doktora yazdım. o da bana dedi ki amh düşük zaman kaybetmeden tüp deneyin, hem başarı oranı %50 lerde yani çok daha yüksek.Bu ay istemiyorum aşılama ya bi kaç ay, olmazsa bayramdan sonra
yusra kim kuşaklı şeyi deniyor sana numaramı vercem bana şunu anlat alla sen bir cacık anlamadım sen misin laz ben mi belli değilSen cidden çok kafamdansın sevdim seni ya
Sallamacalı ney kızzsen çok yaşa emi güldürdün beni seni de güldürsün Allah
Kuzum ben bu karışımı yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra yenilecek şekilde tüketiyordum. 1 kere canım, fazlası zararlı dozajı da arttırmayın sakın. kist yapabilir.Canım bunu günde kaç kere yapıyoruz bu de aç mı tok mu yapıyoruz
Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canım
anladım canım aç mı tok mu tam bilemiyodum da ben de o şekilde yaparımKuzum ben bu karışımı yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra yenilecek şekilde tüketiyordum. 1 kere canım, fazlası zararlı dozajı da arttırmayın sakın. kist yapabilir.
ymurtlamayı bende dusnuyrum melo ama sabh öğle akşam dıyo nasıl yapcakyarın bitecek adetim yarın akşam yıkanır paklanır hazırlanırım başlarım ovulasyonla çalışmalara inşallah bu ay her gün kist yogası yaptım ebru ceylanın kistler gitti varsa şimdi yarın akşamdan itibaren yumurtlama masajını yapcam inşallah bakalım
Aslında bu anlatılsa anlayacağın birşey değilyusra kim kuşaklı şeyi deniyor sana numaramı vercem bana şunu anlat alla sen bir cacık anlamadım sen misin laz ben mi belli değil
Nasıl sabredeceksin ben zor sabrettim bugüne kadarsen cumartesi git gör inşallahhh kuzum bebişiiii
bende perşembeye gidicem merakla beklemedeyimm
hayır günde bir defa diyor akşamları yapcaz sonra fanfini yapcazymurtlamayı bende dusnuyrum melo ama sabh öğle akşam dıyo nasıl yapcak
Erken gebelik testi mi yapmıştın canım çıkmamıştıYumurtlamanın 9. Günüydü çıkmadı valla canım ondan kendini üzme bekle olur mu adete 1 gün varken yap yani adet gelmiş oluyor ama olsun
kız hemen çek şu videoyu gidip benim adetim yarın bitiyor başlıcam ben onaAslında bu anlatılsa anlayacağın birşey değilbunu yapan bile anlatsa anlayamazsın görmen lazım ben tekrar gidecem o kadına senin için video çekicem söz. O vakite hamiş kalırsın gerek kalmaz inşlh. bu olay çözüme kavuşacak ayrıca Laz değilim Karadenizde lazlar çok az bir grup var bizi de küçücük grup Laz etti bütün memleket Laz biliyor bizi oysa hiç alakası yok.
Ö
Evet bir 19.günde bir de 24.gündeıkı keremı yumurtladınız
Ayy ağzın bal yesin inşallah hepimiz hamile oluruzz meloosen bu ay kesin hamilesin bak gör
o kadına gitmek kolay olsa çoktan giderdim o kadın uzak bana annemlerin köyünde.kız hemen çek şu videoyu gidip benim adetim yarın bitiyor başlıcam ben ona
Bende aynı düşünüyorum içimden de öyle geçiyorEvet bir 19.günde bir de 24.gündeEki Görüntüle 2803891
Ayy ağzın bal yesin inşallah hepimiz hamile oluruzz meloo
siyah tişörtle kız ayakta gösteriyor dairesel dairesel yapıyon hani ben bu adet lduğum ilk gün bu ebrunun kist yogasını yaptım hemde hergün af edersin pelte pelte et parçası gibi şeyler düştü benden o düşenler yumurtalarım değilse kesin kist ilk defa böyle bişey gördüm bu yaşta inanılır gibi değil içim temizlendi kız resmen ama ağrı yapıyor onlar çıkarken mincupitin ağrıyor :)ebru ceylanın yere yatarak yaptığı video varya onu anlamadım ben ya günde bir kere mi yapıcazMERAKLI MELO onu diyon beyaz tişörte yaptığı video
varsa link atarmısın izliyim bi bu akşam maç var :)hayır günde bir defa diyor akşamları yapcaz sonra fanfini yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?