Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın bitecek adetim yarın akşam yıkanır paklanır hazırlanırım başlarım ovulasyonla çalışmalara inşallah bu ay her gün kist yogası yaptım ebru ceylanın kistler gitti varsa şimdi yarın akşamdan itibaren yumurtlama masajını yapcam inşallah bakalım

benimde aynı yumurtlamanın 11.günü çatlamanın 10.günü ve acayip bir bel ağrım var .her zaman olmayan tarzda bir ağrı ama ben ümitsizim açıkçası hislerim o yönde
Benim de içimde tutturamadık var ama kalp ayrı beyin ayrı çalışıyor yine
Sen cidden çok kafamdansın sevdim seni ya
Sallamacalı ney kızz sen çok yaşa emi güldürdün beni seni de güldürsün Allah
amin hepimizi inşallah

Bu ay istemiyorum aşılama ya bi kaç ay, olmazsa bayramdan sonra
Hayırlısı olsun canım. Bir site var adı doktorsitesi.com ben bu durumumu çok iyi bir doktora yazdım. o da bana dedi ki amh düşük zaman kaybetmeden tüp deneyin, hem başarı oranı %50 lerde yani çok daha yüksek.

Sen cidden çok kafamdansın sevdim seni ya
Sallamacalı ney kızz sen çok yaşa emi güldürdün beni seni de güldürsün Allah
yusra kim kuşaklı şeyi deniyor sana numaramı vercem bana şunu anlat alla sen bir cacık anlamadım sen misin laz ben mi belli değil

Canım bunu günde kaç kere yapıyoruz bu de aç mı tok mu yapıyoruz

Amiiinn inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız canım
Kuzum ben bu karışımı yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra yenilecek şekilde tüketiyordum. 1 kere canım, fazlası zararlı dozajı da arttırmayın sakın. kist yapabilir.

Kuzum ben bu karışımı yemekten 2 saat önce veya 2 saat sonra yenilecek şekilde tüketiyordum. 1 kere canım, fazlası zararlı dozajı da arttırmayın sakın. kist yapabilir.
anladım canım aç mı tok mu tam bilemiyodum da ben de o şekilde yaparım

ymurtlamayı bende dusnuyrum melo ama sabh öğle akşam dıyo nasıl yapcak

yusra kim kuşaklı şeyi deniyor sana numaramı vercem bana şunu anlat alla sen bir cacık anlamadım sen misin laz ben mi belli değil
Aslında bu anlatılsa anlayacağın birşey değil bunu yapan bile anlatsa anlayamazsın görmen lazım ben tekrar gidecem o kadına senin için video çekicem söz. O vakite hamiş kalırsın gerek kalmaz inşlh. bu olay çözüme kavuşacak ayrıca Laz değilim Karadenizde lazlar çok az bir grup var bizi de küçücük grup Laz etti bütün memleket Laz biliyor bizi oysa hiç alakası yok.

kız hemen çek şu videoyu gidip benim adetim yarın bitiyor başlıcam ben ona

ebru ceylanın yere yatarak yaptığı video varya onu anlamadım ben ya günde bir kere mi yapıcaz MERAKLI MELO onu diyon beyaz tişörte yaptığı video

kız hemen çek şu videoyu gidip benim adetim yarın bitiyor başlıcam ben ona
o kadına gitmek kolay olsa çoktan giderdim o kadın uzak bana annemlerin köyünde. Gidemem ki ancak bayramda gidecem biraz kalacağım arıcam bulacam müsait mi nette araştırdım bunu yapan var mı diye bulamadım. Ben çekince nete mi atsam tıklanma olur tövbee laaaa.

ebru ceylanın yere yatarak yaptığı video varya onu anlamadım ben ya günde bir kere mi yapıcaz MERAKLI MELO onu diyon beyaz tişörte yaptığı video
siyah tişörtle kız ayakta gösteriyor dairesel dairesel yapıyon hani ben bu adet lduğum ilk gün bu ebrunun kist yogasını yaptım hemde hergün af edersin pelte pelte et parçası gibi şeyler düştü benden o düşenler yumurtalarım değilse kesin kist ilk defa böyle bişey gördüm bu yaşta inanılır gibi değil içim temizlendi kız resmen ama ağrı yapıyor onlar çıkarken mincupitin ağrıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…