- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
bayramdaki ne boka yarıcak be ya bayramaa kadar ben kendim ederim uşağıo kadına gitmek kolay olsa çoktan giderdim o kadın uzak bana annemlerin köyünde.Gidemem ki ancak bayramda gidecem biraz kalacağım arıcam bulacam müsait mi nette araştırdım bunu yapan var mı diye bulamadım. Ben çekince nete mi atsam tıklanma olur tövbee laaaa.
bende onu izledimsiyah tişörtle kız ayakta gösteriyor dairesel dairesel yapıyon hani ben bu adet lduğum ilk gün bu ebrunun kist yogasını yaptım hemde hergün af edersin pelte pelte et parçası gibi şeyler düştü benden o düşenler yumurtalarım değilse kesin kist ilk defa böyle bişey gördüm bu yaşta inanılır gibi değil içim temizlendi kız resmen ama ağrı yapıyor onlar çıkarken mincupitin ağrıyor :)
Bu ay daha ilk denemem olmazsa çok üzülmem tabi de inşallah olurBende aynı düşünüyorum içimden de öyle geçiyortutacak inşallah birisi tutmazsa birisi
link atamıyorum detliyken yaptığım yoga nın adı yumurtalık kisti miyom ,adet düzensizliği diye yazıyor youtube devarsa link atarmısın izliyim bi bu akşam maç var :)
Etmezsen beni ararsın bayram da ne b... Yarayacak dersin banabayramdaki ne boka yarıcak be ya bayramaa kadar ben kendim ederim uşağı
İnşallah olur canımBu ay daha ilk denemem olmazsa çok üzülmem tabi de inşallah olurAllah hepimizin kucağını bebişlerle doldursun
siyah tişörtle kız ayakta gösteriyor dairesel dairesel yapıyon hani ben bu adet lduğum ilk gün bu ebrunun kist yogasını yaptım hemde hergün af edersin pelte pelte et parçası gibi şeyler düştü benden o düşenler yumurtalarım değilse kesin kist ilk defa böyle bişey gördüm bu yaşta inanılır gibi değil içim temizlendi kız resmen ama ağrı yapıyor onlar çıkarken mincupitin ağrıyor :)
bende onu izledim
evet bunlar ikisini de yap ben yapcam bakalım
ilk ikisi
at bakalımKızlar biri testime bakabilir miiii
tebrikler gebesinnnn
Yaaaaa şaka gibi bu yanlış olabilir mi pekitebrikler gebesinnnn
Regli oldun yani kesin yerleşme kanaması falan degilevet adetimin üzerinden 18 gün geçti öyle oldum canım
adetin geçtimi ? ne yaş kaç ? sorunun varmıydı ? nekadar dır deniyorsun ?Yaaaaa şaka gibi bu yanlış olabilir mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?